Sacred UW MULTIPLAYER |
Autor |
Wiadomość |
dav3d
Bad Boy

Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: Nie mam gry
Platforma S2: PC
Wersja gry S3: Nie mam gry
Pomógł: 8 razy Wiek: 30 Dołączył: 01 Lip 2007 Posty: 443 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2019-10-07, 20:49 Sacred UW MULTIPLAYER
|
|
|
Czołem Ekipa!
Właśnie gadałem z YubYm i wpadliśmy na genialny pomysł odkurzenia starego poczciwego Sacreda. Pojawił się jednak pewien problem... Poszperaliśmy trochę w necie i na forum i wychodzi na to, że nie za bardzo jest opcja pograć online. Mam więc 2 pytania:
1. Najlepszy sposób na pogranie w Sacreda online?
2. Czy będą jacyś chętni do pogrania od czasu do czasu?
Piona! |
|
|
|
 |
YubY
Bumelant :>

Klan S1: Strażnicy Frostgardu
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Pomógł: 6 razy Wiek: 31 Dołączył: 15 Kwi 2007 Posty: 220 Skąd: Piaseczno
|
|
|
|
 |
geronimo
nalogowy gracz

Wersja gry S2: IB/WS: 2.65.2
Wiek: 36 Dołączył: 27 Lip 2019 Posty: 13 Skąd: Sromowce Wyżne
|
|
|
|
 |
Traszu
420

Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
|
Wysłany: 2019-10-20, 13:22
|
|
|
Siemanko,
Jeżeli chodzi o grę na MP to jestem jak najbardziej chętny. Radmin VPN pozwala się połączyć bez problemowo. Ja mam potencjalnie chętne 4 osoby do zwykłej rozpierdziuchy i w między czasie wymyślam mechanikę gry skirmishowej na Sacredzie ( chodzi o to żeby raz w tygodniu powalczyć o wpływy na mapie i nakręcać fabułę). Może ktoś z forum byłby chętny nakręcić to razem ze mną bo ogólnie potrzeba 8 osob, po 4 na drużynę bohaterów. |
|
|
|
 |
MatthewMatt

|
Wysłany: 2019-10-23, 11:47
|
|
|
Siemka. Ja również chętny jestem do gry i mam też dwóch znajomych którzy chętnie pograją w porach wieczorowych, nie wcześniej niż po 16stej. Grać będziemy oczywiście po przez program Radmin VPN, który nadaje się do gry najlepiej Takie pytanko.. czy mielibyście ochotę przejść kampanie na Veteran Modzie mhmm... |
|
|
|
 |
Devil Hunter
Also known as Virian

Wersja gry SC: Citadel
Platforma SC: PC
Pomógł: 5 razy Dołączył: 04 Paź 2007 Posty: 260 Skąd: Sosnowiec
|
|
|
|
 |
MatthewMatt

|
Wysłany: 2021-06-22, 13:49
|
|
|
Siemanko wszystkim, ja osobiście i inni moi znajomi jesteśmy aktywni i dołączyliśmy do sieci o nazwie Sacred w programie Radmin VPN. Wystarczy odpalić najnowszą wersję Radmina i następnie dołączyć do istniejącej sieci o nazwie Sacred, sieć nie jest chroniona hasłem i może do niej dołączyć każdy gracz, odkąd należę do sieci Sacred na Radmin VPN, widzę sporo serwerów w lobby gry Sacred. Więc tak... Instalujemy najnowszego Radmin VPN następnie dołączamy do istniejącej już sieci o nazwie Sacred, przypominam że siec nie jest chroniona żadnym hasłem, w sieci znajduję się bardzo dużo aktywnych graczy, czasami jest widać w grze sporo serwerów gry Sacred, takich jak kampania, kampania underworld, gracz kontra gracz oraz serwery tnij i zabijaj na każdym poziomie od brązowego do niobu, oraz serwery do robienia regionów bossów, brakuje tylko serwerów pod Veteran mod z tego powodu jestem niezadowolony, ale może za jakiś czas ktoś będzie stawiać taki server z VModem, poczekamy, zobaczymy. |
|
|
|
 |
dav3d
Bad Boy

Wersja gry S2: Nie mam gry
Pomógł: 8 razy Wiek: 30 Dołączył: 01 Lip 2007 Posty: 443 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2021-06-23, 13:32
|
|
|
MatthewMatt napisał/a: | Siemanko wszystkim, ja osobiście i inni moi znajomi jesteśmy aktywni i dołączyliśmy do sieci o nazwie Sacred w programie Radmin VPN. Wystarczy odpalić najnowszą wersję Radmina i następnie dołączyć do istniejącej sieci o nazwie Sacred, sieć nie jest chroniona hasłem i może do niej dołączyć każdy gracz, odkąd należę do sieci Sacred na Radmin VPN, widzę sporo serwerów w lobby gry Sacred. Więc tak... Instalujemy najnowszego Radmin VPN następnie dołączamy do istniejącej już sieci o nazwie Sacred, przypominam że siec nie jest chroniona żadnym hasłem, w sieci znajduję się bardzo dużo aktywnych graczy, czasami jest widać w grze sporo serwerów gry Sacred, takich jak kampania, kampania underworld, gracz kontra gracz oraz serwery tnij i zabijaj na każdym poziomie od brązowego do niobu, oraz serwery do robienia regionów bossów, brakuje tylko serwerów pod Veteran mod z tego powodu jestem niezadowolony, ale może za jakiś czas ktoś będzie stawiać taki server z VModem, poczekamy, zobaczymy. |
Odpaliłem... DZIAŁA! Więc chętnie z kimś pogram pytanko: czy ktoś próbował lagować? jest to możliwe na RADMINIE? |
|
|
|
 |
Devil Hunter
Also known as Virian

Wersja gry SC: Citadel
Platforma SC: PC
Pomógł: 5 razy Dołączył: 04 Paź 2007 Posty: 260 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: 2021-06-24, 00:19
|
|
|
Tak, na pewno się da lagować. Klasycznie - musisz mocno spowolnić swoje łącze i będzie ok. Mi się już nie chciało bawić w VPNy i lagowałem sam, na jednym komputerze stawiając serwer i na drugim grając, a do ograniczenia przepustowości łącza używałem NetLimitera, spowalniając je sobie do mniej niż 1kB/s. Lagi wchodziły bardzo dobrze |
|
 |
|