logo



FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Shei
2015-01-20, 16:51
Startup error.
Autor Wiadomość
Sathay
Potrzebujący pomocy. :V


Wersja gry S1: Nie mam gry
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Dołączył: 20 Sty 2015
Posty: 3
  Wysłany: 2015-01-20, 16:42   Startup error.

Tuż po uruchomieniu gry, program samoczynnie zamyka się wywalając przy tym ochydny błąd:
KAŻDA pomoc mile widziana.:)
 
 
Shei 
Rest in Pieces



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Citadel
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Pomógł: 98 razy
Wiek: 36
Dołączył: 09 Lut 2007
Posty: 2852
Skąd: Zawiercie
Wysłany: 2015-01-20, 16:51   

Zainstaluj nowe sterowniki do grafiki oraz PhysX i wtedy sprawdź czy działa.

A tak przy okazji, zły dział, bo napisałeś w dziale z Sacred Classic.
_____________________________________________________________________

 
 
Sathay
Potrzebujący pomocy. :V


Wersja gry S1: Nie mam gry
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Dołączył: 20 Sty 2015
Posty: 3
Wysłany: 2015-01-20, 16:52   

Woops, pisałem tego posta na szybko, więc nie spojrzałem na dział. Przepraszam. ;p

A co do Twojej rady - nie pomogła.


PS. Zabawa ze zgodnością nie działa, nie wspominając już o standardowej reinstalacji.
Ostatnio zmieniony przez Sathay 2015-01-20, 16:58, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Kalia 
w(y)kurzacz trolli



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: IB/WS: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Jungle Hunt
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Pomogła: 60 razy
Wiek: 30
Dołączyła: 13 Lut 2007
Posty: 2035
Skąd: Zielonka k. Warszawy
Wysłany: 2015-01-20, 19:27   

http://steamcommunity.com...74880617697404/
Try this :P
_____________________________________________________________________


Gauri napisał/a:
Wpisuję Cię na listę osób, którym Kalia może niechcący urwać głowę przy samych kostkach ^^

:vampir: Oh, I love this job... :]

Polecam: http://takbardzozle.blogs...2-pisownia.html
 
 
Sathay
Potrzebujący pomocy. :V


Wersja gry S1: Nie mam gry
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Dołączył: 20 Sty 2015
Posty: 3
Wysłany: 2015-01-23, 15:05   

Nie miałem czasu na odpowiedź, przepraszam. Tak czy inaczej - Kalia, wielkie dzięki za pomoc, problem zażegnany!
 
 
Gotomaniak


Wersja gry S1: Nie mam gry
Wersja gry S2: 2.40
Wersja gry S3: Nie mam gry
Dołączył: 25 Cze 2015
Posty: 3
Wysłany: 2015-06-25, 12:51   

Witam wszystkich, jestem nowy na forum i z tego co widze to nie tylko ja mam taki problem jak kolega zakładający ten post. Wczoraj postanowiłem wrócić do s2 fe i po zainstalowaniu go również otrzymałem komunikat:
http://i.imgur.com/NRFYvYh.png
Pół nocy spędziłem na rozwiązaniu tego problemu ale żadne z rozwiązań u mnie nie zadziałało
Nowe stery do grafiki, najnowszy VC, drx, zgodność win xp sp3, admin, nowy skrót na pulpicie z:
-nocpubinding -skipopenal też nie pomógł.
Ma ktoś może pomysł jak uruchomić tego sacreda żeby nie wywalało błędu z grafiką. Dodam jeszcze ze jakiś rok temu grałem tą samą wersie sacreda2 z tymi samymi patchami bez zadnych problemów (oczywiście na tym samym PC) Pozdrawiam i czekam na sugestie.
 
 
Kalia 
w(y)kurzacz trolli



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: IB/WS: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Jungle Hunt
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Pomogła: 60 razy
Wiek: 30
Dołączyła: 13 Lut 2007
Posty: 2035
Skąd: Zielonka k. Warszawy
Wysłany: 2015-06-25, 13:34   

Gotomaniak napisał/a:
nowy skrót na pulpicie z: -nocpubinding -skipopenal też nie pomógł.

Jeśli masz (tak jak wszyscy powyżej) grę na Steamie, to opcje włączania spróbuj ustawić w Steamie (Biblioteka->prawy klik na grę->Właściwości->Ogólne->Ustaw opcje uruchamiania), nie w skrócie.

http://steamcommunity.com...52383/?l=polish
Nawet jeśli masz Radeona, PhysX jest niezbędny do działania gry.
_____________________________________________________________________


Gauri napisał/a:
Wpisuję Cię na listę osób, którym Kalia może niechcący urwać głowę przy samych kostkach ^^

:vampir: Oh, I love this job... :]

Polecam: http://takbardzozle.blogs...2-pisownia.html
 
 
Gotomaniak


Wersja gry S1: Nie mam gry
Wersja gry S2: 2.40
Wersja gry S3: Nie mam gry
Dołączył: 25 Cze 2015
Posty: 3
Wysłany: 2015-06-25, 16:19   

Niestety wersja Sacreda którą posiadam nie jest na steam Jest to wydanie z serii Games for Windows
a co do PhysXa to mam również zainstalowene NVIDIA Oprogramowanie systemu PhysX 9.15.0428 które zainstalowałem dziś rano ale to również nic nie dało..
 
 
Kalia 
w(y)kurzacz trolli



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: IB/WS: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Jungle Hunt
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Pomogła: 60 razy
Wiek: 30
Dołączyła: 13 Lut 2007
Posty: 2035
Skąd: Zielonka k. Warszawy
Wysłany: 2015-06-25, 20:33   

Hmmm... Nie mam za bardzo pomysłów, co mu może jeszcze stać w poprzek odpalenia fizyki w grafie w takim razie...

Jedyne, co mi do głowy przychodzi, to reinstalacja - po wprowadzeniu dość licznych zmian w środowisku działania, może w trakcie instalacji "podepnie" się do czegoś, czego wcześniej nie widziała/akceptowała.
_____________________________________________________________________


Gauri napisał/a:
Wpisuję Cię na listę osób, którym Kalia może niechcący urwać głowę przy samych kostkach ^^

:vampir: Oh, I love this job... :]

Polecam: http://takbardzozle.blogs...2-pisownia.html
 
 
Gotomaniak


Wersja gry S1: Nie mam gry
Wersja gry S2: 2.40
Wersja gry S3: Nie mam gry
Dołączył: 25 Cze 2015
Posty: 3
Wysłany: 2015-06-25, 22:27   

hmm posłuchałem się twojej rady i przeinstalowałem gre jeszcze raz zainstalowałem patche i nagle wszystko śmiga jak należy :) Bardzo dziękuje za pomoc pozdrawiam
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,16 sekundy. Zapytań do SQL: 15