logo



FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Sacred 2 ZE problem
Autor Wiadomość
MagBitewny 


Wersja gry S1: Nie mam gry
Wersja gry S2: Nie mam gry
Wersja gry S3: Nie mam gry
Wiek: 23
Dołączył: 22 Kwi 2016
Posty: 16
Wysłany: 2016-05-02, 23:39   Sacred 2 ZE problem

Witam , zmieniłem komputer i chciałem dokończyć Sacreda 2 ZE ale pojawił się problem , a mianowicie po instalacji wyskakuje okno z napisem "Enter your serial" w tym miejscu wpisuję kod do "Władcy Smoków" ale po chwili wyskakuje takie coś :

Activation filde .
Please make sure you are properly connected to the Internet.

Daję zamknij i się normalnie uruchamia ale w menu pojawia się komunikat "Błąd 64" . Widać tylko Chochlika , a po wczytaniu nie mogę się ruszać .
Dzieje się tak nawet po wyłączeniu zapory . Przeglądarka której używam to Google Chrome a, antyvirus to Kaspersky . Dodam że na poprzednim komputerze miałem G DATA .

Parametry komputera to :
Windows 7 Ultimate
RAM- 12 GB (dostępne 11,4 GB)
Procesor- Intel (R) Xeon (R) CPU X5507 @ 2.93 GHz 2.93 GHz
Typ systemu- 64 bitowy
Grafika- Ge Force GTX 960

"Nie wiedzą jak, nie wiedzą jak złamać POLAKA(SŁOWIANINA)!"
 
 
Shei 
Rest in Pieces



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Citadel
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Pomógł: 98 razy
Wiek: 36
Dołączył: 09 Lut 2007
Posty: 2852
Skąd: Zawiercie
Wysłany: 2016-05-03, 23:30   

Witam :)

Spróbuj tego http://unlock.sacred2.com
_____________________________________________________________________

 
 
MagBitewny 


Wersja gry S1: Nie mam gry
Wersja gry S2: Nie mam gry
Wersja gry S3: Nie mam gry
Wiek: 23
Dołączył: 22 Kwi 2016
Posty: 16
Wysłany: 2016-05-04, 05:44   

Dzięki , ale to nie to :/

"Nie wiedzą jak, nie wiedzą jak złamać POLAKA(SŁOWIANINA)!"
 
 
alistair80 



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: 2.40
Dołączył: 14 Paź 2008
Posty: 116
Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2016-05-04, 12:17   

Może spróbuj utworzyć nową postać i zobacz czy da się poruszać. A grę i tak będziesz musiał aktywować, najlepiej dezaktywować ją na starym kompie. A na starym kompie miałeś Windows 7 czy XP?
Ostatnio zmieniony przez alistair80 2016-05-04, 12:18, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Shei 
Rest in Pieces



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Citadel
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Pomógł: 98 razy
Wiek: 36
Dołączył: 09 Lut 2007
Posty: 2852
Skąd: Zawiercie
Wysłany: 2016-05-04, 21:53   

Z tego co wiem, to aktywować można grę nawet na 4 kompach teraz, bo zwiększyli limit z 2 aktywacji. Więc o ile jakoś często nie reinstalował systemu, to raczej nie chodzi tu o limit aktywacji. W linku który podałem, można aktywować grę ręcznie bez konieczności łączenia się z netem, a z tego co było pisane w pierwszym poście, wynika, że instalator ma coś problem z połączeniem właśnie.

No a napisz coś więcej, dlaczego "to nie to", próbowałeś tej ręcznej aktywacji i co Ci wyskoczyło tam?
_____________________________________________________________________

 
 
Lord Darth 
Lider



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Klan S1: Zakon Ciemności
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Zaproszone osoby: 5
Klan S2: Zakon Ciemności
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Jungle Hunt
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Pomógł: 7 razy
Wiek: 25
Dołączył: 17 Lip 2007
Posty: 317
Skąd: Piaseczno
Wysłany: 2016-05-05, 23:48   

Cytat:
Q: I cannot activate 'Sacred 2: Ice & Blood'
A: You can run a manual unlock. Note: you need some PC / other device connected to the Internet.

Please download, extract and execute the Standalone Activation Tool: http://download.securom.c.../sacred2dfa.zip
Click on 'Manual activation' button
Insert your Serial number
Choose where to save the Unlock Request file (for example, your Desktop)
Next, open a browser and go to: https://support.securom.com/DFAunlock/
Click on 'Browse' and located the path to the 'ActivationRequest.dfa' file. Also enter your Serial number, as well as the security code on screen, and press the 'Submit Query' button
Next, download the 'ActivationResponse.lic' file (for example, your Desktop)
Return to the activation dialog and browse to the 'ActivationResponse.lic' file you've stored in step 7, and press the 'Activate' button
You will get a success message


Please note: Release Candidates and beta versions of Windows 7 are known to have issues with this workaround. We do not give support for these versions of the operating system. Please upgrade to the final version of Windows 7 if you experience any issues with the activation.


Mój drugi post: http://forum.sacred.pl/vi...p=110374#110374
Ostatnio zmieniony przez Lord Darth 2016-05-06, 00:01, w całości zmieniany 3 razy  
 
 
MagBitewny 


Wersja gry S1: Nie mam gry
Wersja gry S2: Nie mam gry
Wersja gry S3: Nie mam gry
Wiek: 23
Dołączył: 22 Kwi 2016
Posty: 16
Wysłany: 2016-05-07, 22:35   

Ok, kryzys zażegnany :] okazało się że wystarczy dać na manuala i postępować zgodnie z instrukcjami . Wielkie dzięki , można zamknąć .


"Nie wiedzą jak, nie wiedzą jak złamać POLAKA(SŁOWIANINA)!"
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,14 sekundy. Zapytań do SQL: 15