logo



FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
windows 10 i sacred złota edycja
Autor Wiadomość
Sparrow 
Zakochany ;)


Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: Nie mam gry
Wiek: 33
Dołączył: 02 Lut 2013
Posty: 2
Skąd: Wild Wild West
Wysłany: 2015-09-11, 14:20   windows 10 i sacred złota edycja

Witam ponownie forumowiczów. Miałem wielki problem z odpaleniem gry na win 8.1, nie pomogło absolutnie nic i już w sumie pożegnałem się z grą. Ostatnio zaktualizowałem Windowsa do wersji 10. I gra działa :) Działa bez najmniejszych problemów. Normalnie łezka w oku się kręci :) Należy tylko pamiętać żeby wyłączyć tryb pełnoekranowy. Dziękuję za uwagę i miłej gry, bo ja wracam do świata Sacred :jupi:
_____________________________________________________________________
“Wszyscy dzielni już nie żyją.“
 
 
Sparrow 
Zakochany ;)


Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: Nie mam gry
Wiek: 33
Dołączył: 02 Lut 2013
Posty: 2
Skąd: Wild Wild West
Wysłany: 2015-09-19, 12:14   

Próbowałem każdej opcji na win 8.1, wyłączanie filmów, jako administrator, zgodności z wcześniejszymi wersjami Windowsa, no chyba każdą opcję i możliwość konfiguracji sprawdziłem, sama gra się odpalała bez problemu ale wyskakiwały mi takie plamy, że się nie dało grać, a teraz na win 10 wszystko działa aż miło.
_____________________________________________________________________
“Wszyscy dzielni już nie żyją.“
 
 
Izaakh 



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry S3: Nie mam gry
Wiek: 21
Dołączyła: 05 Sie 2013
Posty: 2
Skąd: Śląsk
Wysłany: 2016-06-29, 11:38   

Z grą się już pożegnałam ze łzami w oczach po zmianie systemu na Windows 8 i 8.1. Gra nie działała, żadne kombinacje z opcjami, nic.
Jakiś czas temu Windows zaktualizował się do wersji 10 i... mi również gra chodzi płynnie, nic się nie zacina , wszystko ładnie i pięknie :D
Magia :D
 
 
karolow


Wersja gry S1: Classic: 1.66
Wersja gry S2: 2.10
Wersja gry S3: Nie mam gry
Dołączył: 29 Wrz 2016
Posty: 1
Wysłany: 2016-09-29, 13:09   

na 10 to czesty problem :)
 
 
Sway 22


Wersja gry S1: S+: 1.8.26
Wersja gry S2: Nie mam gry
Wersja gry S3: Nie mam gry
Dołączył: 03 Sty 2019
Posty: 2
Wysłany: 2019-01-03, 19:35   

Mi także wszystko działa na win 10 :D
Gram sobie spokojnie na pełnym ekranie.
 
 
ratr 



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: Nie mam gry
Wersja gry S3: Nie mam gry
Dołączył: 15 Sty 2015
Posty: 5
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2019-01-17, 15:25   

O pełny ekran, ja mam problemy z ustawieniem tego. Ktoś może wie jak? (bo w ustawieniach nie pomaga..)
 
  My status
 
bolek78 


Wersja gry S1: S+: 1.8.81
Wersja gry S2: 2.43
Wersja gry S3: Nie mam gry
Dołączył: 15 Sty 2019
Posty: 2
Wysłany: 2019-02-17, 19:32   

A na jakiej rozdzielczości masz pełny ekran?
_____________________________________________________________________
Jeśli kobieta jest szczęśliwa, jest także piękna.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 12