logo



FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Brak Kampani
Autor Wiadomość
grathon


Wersja gry S1: Nie mam gry
Wersja gry S2: IB/WS: 2.65.1
Dołączył: 02 Kwi 2013
Posty: 5
Wysłany: 2013-04-02, 17:01   Brak Kampani

WItam. Jako że to mój pierwszy post, witam serdecznie.


Rok temu zacząłem grac w S+ FA. Wszystko ładnie szło, do momentu aż trafiłem do Great Machine. Tu zakończyłem questa kampanijnego. I od tej pory, nie wiem co robić. WIęc zaniechałem gry.
Ale 2 dni temu coś mnie tknęło, i wróciłem spróbować jeszcze raz. Dodatkowo porobiłem kilka pobocznych zadań. Na radarze nie mam tej dużej strzałki. W zakładce z kampanii X, mam 2 ukończone questy - The Wasteland i The Great Machine. Mam pełno zadań pobocznych, ale nie mam kampanii. Save miałem z pierwszego razu jak grałem.

Jak odblokować kampanię? Dodam że pewnego dnia, w sieci, natrafiłem na liste smoków. No więc latałem za nimi i ubijałem. Te które mi się pojawiły, oczywiście. Aktualnie mam 95lvl, Driada.

Dzięki za wskazówki.
 
 
Thecmelion 
TheC(melion) :P



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: [SF] Black Hand
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Klan S2: Nie dotyczy :)
Wersja gry S3: Nie mam gry
Pomógł: 166 razy
Wiek: 29
Dołączył: 09 Lut 2007
Posty: 2216
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-04-02, 17:07   

grathon napisał/a:
Rok temu zacząłem grac w S+ FA. Wszystko ładnie szło, do momentu aż trafiłem do Great Machine. Tu zakończyłem questa kampanijnego.

To jak ty żeś przechodził tą kampanię? Przecież kampania jest liniowa do bólu, wszystko przechodzi się po kolei. Jeśli zrobiłeś już zadanie z Wielką Maszyną i pokonałeś Mechanicznych Strażników to jest koniec gry. Wtedy możesz dokończyć to czego nie zrobiłeś w samej Ankarii. Ponadto na pustkowia można się dostać tylko wraz postępem kampanii, wcześniejsze trafienie tam nie jest możliwe. Zrób zdjęcie książki zadań i je tu wklej, będzie wszystko wiadomo.
_____________________________________________________________________
:ziew:
 
 
 
grathon


Wersja gry S1: Nie mam gry
Wersja gry S2: IB/WS: 2.65.1
Dołączył: 02 Kwi 2013
Posty: 5
Wysłany: 2013-04-02, 17:23   

Nie mogę zrobić SS. PrintScreen nie działa, wkleja czarny obraz, zmina klawisza nie pomogła. Pliki zapisuje, ale pod dziwnym formatem .tga i niczym nie mogę tego otworzyć. No ale skoro mówisz że Great Machione to koniec, to chyba tak jest. Nie było to zbyt dużym wyzwaniem, dlatego sądziłem że to nie koniec. A, i na dole w dzienniku, mam dodatkową zakładkę XI, ale jest pusta. Zaraz jeszcze popróbuję, może się uda coś zrobić.

edit. Zrobiłem inaczej. uruchomiłem XFire'a
Ostatnio zmieniony przez grathon 2013-04-02, 17:32, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Thecmelion 
TheC(melion) :P



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: [SF] Black Hand
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Klan S2: Nie dotyczy :)
Wersja gry S3: Nie mam gry
Pomógł: 166 razy
Wiek: 29
Dołączył: 09 Lut 2007
Posty: 2216
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-04-02, 17:27   

TGA to format photoshopowy, daj go jako załącznik na forum, ściągnę go i przerobię na normalny format. Jeszcze pytanie: zanim doszedłeś do Wielkiej Maszyny to po drodze zaliczyłeś Region Elfów, Ludzi, Orków, Wyspę Serafii, Bagna, Pustynię, Wyspę Driad? Jeśli tak, to zrobiłeś całą kampanię normalnie. Zakładka XI odpowiada za zadania z terenów z dodatu Ice & Blood.
_____________________________________________________________________
:ziew:
 
 
 
grathon


Wersja gry S1: Nie mam gry
Wersja gry S2: IB/WS: 2.65.1
Dołączył: 02 Kwi 2013
Posty: 5
Wysłany: 2013-04-02, 17:34   

Tak, to wszystko robiłem, mam prawie całą mapę odkrytą. Możliwe że po Wielkiej Maszynie ubijałem Smoki. Mhm, czyli zostaje teraz zrobienie dodatku.
 
 
grathon


Wersja gry S1: Nie mam gry
Wersja gry S2: IB/WS: 2.65.1
Dołączył: 02 Kwi 2013
Posty: 5
Wysłany: 2013-04-02, 17:38   

Wybacz. Nie to wkleiłem http://www.xfire.com/screenshots/127772569 tu masz zdjęcie do chapteru X.

No ok. W takim razie dodatek. Myślałęm ze coś zrabałem. Bo ta maszyna nie była zbyt trudna. No ale, jak tak to tak.

I jeżeli możesz, podpowiedz jak rozpocząć grę w dodatek?
 
 
Thecmelion 
TheC(melion) :P



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: [SF] Black Hand
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Klan S2: Nie dotyczy :)
Wersja gry S3: Nie mam gry
Pomógł: 166 razy
Wiek: 29
Dołączył: 09 Lut 2007
Posty: 2216
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-04-02, 17:54   

Dodatek to nie kampania, tylko dodatkowe tereny do eksploracji i wypełniania zadań pobocznych. Żeby dostać się do tych terenów, trzeba udać się do portu w Thylysium (kierunek Krwawy Las) lub do portu na północy regionu Orków (kierunek Lodowe Równiny). Tam będą odpowiedni przewoźnicy, którzy przerzucą cię do tych dwóch dodatkowych regionów.
_____________________________________________________________________
:ziew:
 
 
 
grathon


Wersja gry S1: Nie mam gry
Wersja gry S2: IB/WS: 2.65.1
Dołączył: 02 Kwi 2013
Posty: 5
Wysłany: 2013-04-02, 18:13   

A faktycznie widzę. Kurde, nie zwróciłem uwagi wcześniej. Ok, to w takim razie dziękuję za pomoc. I miłego dnia życzę.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 13