Przedłużenie wykupienia serwera i domeny |
Autor |
Wiadomość |
Shei
Rest in Pieces

Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Citadel
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Wiek: 35 Dołączył: 09 Lut 2007 Posty: 2851 Skąd: Zawiercie
|
Wysłany: 2011-07-13, 14:18 Przedłużenie wykupienia serwera i domeny
|
|
|
[quote]W tym roku zużyliśmy cały czas pracy procesora na serwerze przed zakończeniem okresu abonamentowego, więc tym samym został skrócony czas wykupienia serwera, a na dodatek jeszcze zbiegło nam się to w czasie z wykupieniem domeny. Czyli w tym miesiącu trzeba jednocześnie wykupić serwer i domenę. Jeżeli jest ktoś jeszcze chętny do pomocy z płatnościami, to proszę o kontakt na forum.
Osoby pomagające w płatnościach zostaną dopisane do listy osób, które pomogły opłacić serwer i domenę oraz otrzymają specjalną rangę i kolor nicka na forum na dany okres abonamentowy, co by się trochę wyróżniały i żeby było wiadomo, kto pomagał w opłaceniu danego okresu abonamentowego.
Jako, że na ostatnią chwilę ciężko zebrać coś więcej pieniędzy na opłacenie serwera i domeny, to od dzisiaj będę przypominał o płatnościach co jakiś czas, może wtedy uda nam się uzbierać coś więcej pieniędzy na opłaty. Czyli jeżeli ktoś chce pomóc, a nie wyrobi się w tym miesiącu z pieniędzmi, zanim będzie trzeba opłacić ten okres abonamentowy, to i tak proszę o kontakt w późniejszym terminie, wtedy pieniądze będą już zbierane na kolejny okres abonamentowy.[/quote] |
Ostatnio zmieniony przez Shei 2011-07-13, 14:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Lixen

Wersja gry S1: UW: 2.24
Wersja gry S2: Nie mam gry
|
Wysłany: 2011-11-04, 22:52
|
|
|
Shei,
jakie macie parametry servera?
Napisz do mnie na PW znam darmowe serwery z obsługą php i mysql +coś tam
poj. 1,5GB bez reklam.
Moze po prostu lepiej zmienic server wtedy oplata zostaje tylko za domene? |
_____________________________________________________________________ Międzynarodowy transport chłodniczy - Car-Expres Manowo |
|
|
|
 |
SoulHunteR
Tępiciel spamerów

Klan S1: White Warriors
Wersja gry S2: 2.43
Klan S2: White Warriors
|
Wysłany: 2011-11-05, 00:05
|
|
|
[quote="Lixen"]znam darmowe serwery z obsługą php i mysql +coś tam[/quote]tylko na Takich darmówkach jak coś się spierniczy albo nagle znikną to później masz niespodziewankę
Na płatnych mimo wszystko jest zasada "płacę wymagam" i chcą czy nie sami z siebie mają obowiązek robić backupy i dbać o to żeby wszystko było jak należy a tam jak coś jest darmo to nigdy nie wiadomo kiedy nagle zniknie.
Sam się nie raz na czymś takim przejechałem i kilka znajomych osób też miało psikusa bo ani backupu ani nic. |
|
|
 |
Lixen

|
|
|
|
 |
Shei
Rest in Pieces

Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Wersja gry SC: Citadel
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Wiek: 35 Dołączył: 09 Lut 2007 Posty: 2851 Skąd: Zawiercie
|
Wysłany: 2011-11-05, 12:05
|
|
|
[b]Lixen[/b], my mamy 50 GB powierzchni dyskowej i nielimitowany transfer miesięczny. |
|
 |
Lixen

|
|
|
|
 |
|