logo



FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zbugowane Drzewko.
Autor Wiadomość
Alexner 
Apage Satanas!



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: 2.43
Platforma S2: PC
Wiek: 24
Dołączył: 19 Sie 2009
Posty: 16
Skąd: Nilfgaard
Wysłany: 2010-08-22, 16:14   Zbugowane Drzewko.

Witam.

Niedawno grałem sobie moim SW i doszedłem na Wyspę Driad. Zwiedzając ją spotkałem Strażnika Lasu - to wielkie Drzewo - Mini Boss. Jako że to moja 1 postać, grałem nią na brązie. Utłukłem drzewo bez problemów. Niedługo potem droga mi wypadła tym samym terenem. I spotkałem tam świeżo zrespionego... Strażnika Lasu :shock: W związku z tym pytanie: to jakiś bug, czy on się normalnie respi :?: :help:

P.S. Nie narzekam. Na brązie farmi się go całkiem fajnie.

P.P.S. Na brązie 42lvl w momencie przejścia na Wyspę Driad to mało jak na początkującego?
_____________________________________________________________________
Śmierć jednego człowieka to tragedia. Śmierć milionów ludzi to statystyka.

Józef Stalin
Ostatnio zmieniony przez Alexner 2010-08-22, 16:15, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
marrog 
S2 Veteran



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: Zakon Ciemności
Wersja gry S2: 2.43
Klan S2: Zakon Ciemności
Platforma S2: PC
Pomógł: 19 razy
Wiek: 30
Dołączył: 22 Kwi 2009
Posty: 363
Skąd: Żagań
Wysłany: 2010-08-22, 16:27   

Możliwe, że to bug. Grając na sieci ubiłem je z 25 razy bez żadnych restartów wchodząc i wychodząc z pobliskiej jaskini zanim trup zniknie, aż znudziło mi się bo ciągle się respił. Jak widać na single też to możliwe.
[quote="Alexner"]Na brązie 42lvl w momencie przejścia na Wyspę Driad to mało jak na początkującego?[/quote]
nawet z 25 levelem na srebrze mógłbyś tam chodzić :)
_____________________________________________________________________
Kiedy spierasz się z głupcem, upewnij się, że on nie robi tego samego.

[img]http://miniprofile.x...arrog.png[/img]

[img]http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF[/img] [color=red]Piżem pobrafnie po polzkó[/color]
 
 
Alexner 
Apage Satanas!



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: 2.43
Platforma S2: PC
Wiek: 24
Dołączył: 19 Sie 2009
Posty: 16
Skąd: Nilfgaard
Wysłany: 2010-08-22, 16:53   

Dzięki za odp. :)
_____________________________________________________________________
Śmierć jednego człowieka to tragedia. Śmierć milionów ludzi to statystyka.

Józef Stalin
 
 
TheSpecialOne 
URTf@n



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: 2.31
Platforma S2: PC
Wiek: 30
Dołączył: 28 Sie 2010
Posty: 38
Skąd: Ustrzykii ^^
Ostrzeżeń:
 9/7/9
Wysłany: 2010-11-30, 15:19   

Ja mam takie pytanie - może trochę głupie , bo w s2 już trochę gram - nie mogę znaleźć żadneogo statku , drogi ;) , by dojść na tą Wyspe Driad . Gdzie się ona znajduje i jak tam się dostać :?: :?: :?: :?:
 
 
 
Thecmelion 
TheC(melion) :P



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: [SF] Black Hand
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Klan S2: Nie dotyczy :)
Wersja gry S3: Nie mam gry
Pomógł: 166 razy
Wiek: 32
Dołączył: 09 Lut 2007
Posty: 2226
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-11-30, 15:37   

Na singlu najlepiej się dostać na nią z poziomu Dżungli (północno-zachodnia strona lasu - miasto Na'Fian), tam jest statek prowadzący na Wyspę Driad... Przechodź kampanię po kolei, to sam znajdziesz drogę, a nie przechodzisz na odwal. :roll:
_____________________________________________________________________
:ziew:
Ostatnio zmieniony przez Thecmelion 2010-11-30, 15:41, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 13