logo



FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Biała Broń
Autor Wiadomość
Black Shadow 


Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: 2.43
Platforma S2: PC
Dołączyła: 27 Mar 2010
Posty: 5
Skąd: Jakieś tam jest.
Wysłany: 2010-04-01, 14:27   Biała Broń

Od pewnego czasu w Sacredzie niektóre bronie są całkiem białe. Czym jest to spowodowane ?


Fotka http://img402.imageshack.us/i/shot0000hm.jpg/
 
 
 
Thecmelion 
TheC(melion) :P



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: [SF] Black Hand
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Klan S2: Nie dotyczy :)
Wersja gry S3: Nie mam gry
Pomógł: 166 razy
Wiek: 30
Dołączył: 09 Lut 2007
Posty: 2219
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-04-01, 14:41   

[quote="Shadow24"]Czym jest to spowodowane ?[/quote]
Być może coś karta graficzna się sypie albo gra... Ja bym proponował zrobić reinstal gry, jeśli to nie pomoże, będziemy się zastanawiać dalej. Ewentualnie możesz wgrać najnowsze sterowniki do graficznej, lecz nie jest do końca pewny czy problem lezy w tym miejscu. Lepsza będzie na razie reinstalacja gry.
U wszystkich postaci dzieje się to samo? Czy dotyczy to tylko tej jednej którą w tej chwili grasz?
_____________________________________________________________________
:ziew:
Ostatnio zmieniony przez Thecmelion 2010-04-01, 14:42, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
Black Shadow 


Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: 2.43
Platforma S2: PC
Dołączyła: 27 Mar 2010
Posty: 5
Skąd: Jakieś tam jest.
Wysłany: 2010-04-01, 14:45   

Robiłam 3 reinstalki i dalej jest tak samo. Dodam jeszcze, że kiedyś bronie wyświetlały się normalnie.
 
 
 
Tyrael 



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Klan S1: White Warriors (WW)
Wersja gry S2: 2.43
Klan S2: White Warriors (WW)
Platforma S2: PC
Pomógł: 36 razy
Dołączył: 07 Lut 2008
Posty: 834
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2010-04-01, 17:17   

[b]Thecmelion[/b], takie punktowe problemy to zazwyczaj nie jest grafika. Prędzej coś z programem, ale czy to sacred czy windows czy sterownika albo inny syf - nie umiem określić.
_____________________________________________________________________
Do rozmów, poza forum, z graczami używam TYLKO komunikatora Steam. Info o moim profilu:
http://steamcommunity.com/id/Tyraelus_PL/
 
 
Luniada 
Bezimienna Lady


Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: 2.43
Platforma S2: PC
Pomogła: 2 razy
Wiek: 25
Dołączyła: 01 Kwi 2010
Posty: 36
Skąd: Elfie
Wysłany: 2010-04-01, 21:17   

Pierwszy raz widzę cos takiego na oczy... Czy u innych postaci (mroczuś, krasnaś, itp) też tak jest? Jak tak, to nie mam pomysłu, jak nie to może być binarny dotyczący sukkubusa.
Nie wiem też, czy to jest broń z setu, czy for all. Może być rąbnięty pliczek co do broni.
To tyle od kogoś KTO SIĘ KOMPLETNIE NIE ZNA NA PROGRAMOWANIU> :)
_____________________________________________________________________
"Usiądź, posłuchaj
Twój dzwon już dzwoni
Żegnaj, przyjacielu
Czas ciebie goni."

by Yassamet
 
 
J@kubek 
Time to Die



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: 2.40
Platforma S2: PC
Wiek: 22
Dołączył: 28 Lis 2009
Posty: 27
Skąd: nie pamiętam!
Wysłany: 2010-04-02, 11:53   

Gram wampirzycą i też mam ten problem. Widać je tylko na zwykłych przedmiotach, kiedyś nawet próbowałem założyć ale wampa trzymała je na ręce :|
_____________________________________________________________________
[img]http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20090429135654/nonsensopedia/images/0/00/Hasacz2.gif[/img]
 
 
 
Luniada 
Bezimienna Lady


Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: 2.43
Platforma S2: PC
Pomogła: 2 razy
Wiek: 25
Dołączyła: 01 Kwi 2010
Posty: 36
Skąd: Elfie
Wysłany: 2010-04-17, 18:13   

[quote="Kalia"]
[quote="Luniada"]Może być rąbnięty pliczek co do broni.[/quote]
To by i wcześniej nie działało albo zaczęło działać po reinstalce.
[/quote]

Pliki się psują, jak zbyt długo leżą na płycie lub na dysku (choć to drugie to niezwykła rzadkosć). Biorąc pod uwagę datę wydanie S1 na Kol. klas. mogło się coś spierniczyć.
 
 
Glaadiator 
WOJTEX



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: 2.43
Platforma S2: PC
Wiek: 23
Dołączył: 04 Sty 2009
Posty: 23
Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2010-04-19, 20:53   

Też miałem ten problem. Reinstal i wszystko działa jak powinno :)
_____________________________________________________________________
Wchodzcie i komentujcie:
http://sacred.blog.pl
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,15 sekundy. Zapytań do SQL: 12