logo



FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
kod aktywacyjny
Autor Wiadomość
jacek77 


Wersja gry S1: S+: 1.8.96
Wiek: 20
Dołączył: 31 Gru 2008
Posty: 23
Skąd: szczecin
Wysłany: 2009-01-01, 15:05   kod aktywacyjny

mam problem bo pisało że wygasł okres próbny gri i trzeba aktywowac wpisuje kod i pisze ze ten kod zostal uzyty na jednym lub wiecej komputerow czy mozna to jakos deaktywowsacpo pobralem ten program i pisze ze aplikacja nie zostala aktywowna proces zostal uniewazniony czy cos takiego



pomocy
 
 
Shei 
Rest in Pieces



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Citadel
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Pomógł: 98 razy
Wiek: 31
Dołączył: 09 Lut 2007
Posty: 2833
Skąd: Zawiercie

Wysłany: 2009-01-01, 15:55   

A na ilu kompach instalowałeś i aktywowałeś grę lub ewentualnie ile razy instalowałeś ją na jendym kompie aktywując grę? Czy podczas odinstalowywania cofałeś aktywację?
_____________________________________________________________________

 
 
damador 


Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Pomógł: 9 razy
Wiek: 32
Dołączył: 09 Paź 2008
Posty: 282
Wysłany: 2009-01-01, 16:42   

shei - cos sie zwalilo ogolnie od dzis ludzie maja problemy z aktywacja gry - jakis millenium bug a securoma

aktywacja reczna przez unlock.sacred2.com dziala
_____________________________________________________________________
http://www.sacred2.net/account.html?account=102058
 
 
Wampir 
Poleje się krew...



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: 2.43
Platforma S2: PC
Pomógł: 23 razy
Wiek: 19
Dołączył: 18 Mar 2008
Posty: 567
Skąd: Wojcieszów
Wysłany: 2009-01-01, 18:10   

damador napisał/a:
ogolnie od dzis ludzie maja problemy z aktywacja gry

Ja dzisiaj aktywowałem grę i nie miałem żadnych problemów.
_____________________________________________________________________
[img]http://miniprofile.x...pir95.png[/img]
[IMG]http://img828.imageshack.us/img828/3752/nagrobek.png[/IMG]
[img]http://img29.imageshack.us/img29/6741/zamach.png[/img] :muahaha:
 
 
jacek77 


Wersja gry S1: S+: 1.8.96
Wiek: 20
Dołączył: 31 Gru 2008
Posty: 23
Skąd: szczecin
Wysłany: 2009-01-01, 18:38   

aktywowalen na jednym kompie znaczy nie aktywowalem do przedwczoraj bylo git i pisalo minal okres probny i chcialem aktywowac i pisalo ze aktywacja byla robiona na jednym lub wiecej komputeorw i nie moge grac nie wiem moze to przez to ze dalem nie aktywuj nigdy czy cos takiego czytalem taM KOGOS INSTRUKCJE COFNIEVCIA AUTORYZACJI SCIAGNALEM PROGRAMIK I PISZE ZE APLIKACJA NIE BNYLA aktywowany proces cofniecia nie powiodl sie

[ Dodano: 2009-01-01, 18:41 ]
nie moge nic zrobic najlepeij by bylo gdyby kto kod podal bo mozna aktywowac 2 razy

ale to od was zalezy
 
 
Tyrael 



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Klan S1: White Warriors (WW)
Wersja gry S2: 2.43
Klan S2: White Warriors (WW)
Platforma S2: PC
Pomógł: 36 razy
Dołączył: 07 Lut 2008
Posty: 840
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2009-01-01, 20:31   

Wątpię żeby to ktoś zrobił, ale mniejsza o to.

Pytanie wprost - oryginał?
Pytanie nr 2 - kupowany w sklepie czy np. allegro?
_____________________________________________________________________
Do rozmów, poza forum, z graczami używam TYLKO komunikatora Steam. Info o moim profilu:
http://steamcommunity.com/id/Tyraelus_PL/
 
 
jacek77 


Wersja gry S1: S+: 1.8.96
Wiek: 20
Dołączył: 31 Gru 2008
Posty: 23
Skąd: szczecin
Wysłany: 2009-01-02, 08:53   

orginał z allegro ale zapakowany wszystko git nopi ze sklepu


ale wiem czemu bo z pospiechu dalem nie aktywuj nigdy i probowalem grac przez net no wiecie wpisalem dwa razy kod aktywujacy no i [*aaa psik!!*]
 
 
SoulHunteR 
Tępiciel spamerów



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: White Warriors
Wersja gry S2: 2.43
Klan S2: White Warriors
Platforma S2: PC
Pomógł: 30 razy
Wiek: 30
Dołączył: 16 Lut 2008
Posty: 414
Skąd: Skoczów
Wysłany: 2009-01-02, 08:58   

jacek77 napisał/a:
nie moge nic zrobic najlepeij by bylo gdyby kto kod podal bo mozna aktywowac 2 razy
No wiesz nikt nie jest na tyle głupi żeby podawać swój kod :)

jacek77 napisał/a:
ale wiem czemu bo z pospiechu dalem nie aktywuj nigdy i probowalem grac przez net no wiecie wpisalem dwa razy kod aktywujacy no
A próbowałeś odinstalować grę (włącznie z czyszczeniem rejestru)?
Spróbuj może coś to da a jak nie to będziemy dalej mysleć.
_____________________________________________________________________


------------------------------------------
 
 
jacek77 


Wersja gry S1: S+: 1.8.96
Wiek: 20
Dołączył: 31 Gru 2008
Posty: 23
Skąd: szczecin
Wysłany: 2009-01-02, 09:19   

sprubuje

[ Dodano: 2009-01-02, 10:11 ]
moj brat probowal usunac z rejestru no i usunal tylko save nie usunal no i nic nie dalo
 
 
Tyrael 



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Klan S1: White Warriors (WW)
Wersja gry S2: 2.43
Klan S2: White Warriors (WW)
Platforma S2: PC
Pomógł: 36 razy
Dołączył: 07 Lut 2008
Posty: 840
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2009-01-02, 13:47   

Soul, rejestr nic nie daje. Tam przechowuje tylko informacje czy na komputerze jest zainstalowana gra.
Sama aktywacja jest internetowa i na serwerze SecuROM'a jest baza z informacja ile razy dana kopia była aktywowana. Jeśli była aktywowana 2 razy przez "kogoś" to choćbyś nie wiem co robił to nie aktywujesz gry czy to czyszcząc rejestr czy instalując od nowa.

Jak na mój gust to ktoś sobie grę zainstalował, aktywował dla siebie na 2 kompach i sprzedał pakując w folie od nowa bo to też wcale trudne nie jest. Mogę się mylić, ale jakoś nic innego sensownego mi do głowy nie przychodzi.
_____________________________________________________________________
Do rozmów, poza forum, z graczami używam TYLKO komunikatora Steam. Info o moim profilu:
http://steamcommunity.com/id/Tyraelus_PL/
 
 
jacek77 


Wersja gry S1: S+: 1.8.96
Wiek: 20
Dołączył: 31 Gru 2008
Posty: 23
Skąd: szczecin
Wysłany: 2009-01-02, 14:48   

nie to ja zle zrobilem bo dalem nie aktywuj nigdy i czytalem o cofaniu pobralem program na cofniecie i wlaczylem program i pisalo ze aktywacja nie zostala aktywoiwana proces cofania nie powiodl sie




kupilem na allegro ze sklepu no i nie wiem co robic

bo nie bede kupywl nowego
 
 
Laston 
>Hot Stuff<



Wersja gry S1: Nie mam gry
Wersja gry S2: 2.40
Zaproszone osoby: 1
Klan S2: SweetManiacs
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 06 Sie 2008
Posty: 360
Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-01-02, 16:16   

Tyrael napisał/a:
Jak na mój gust to ktoś sobie grę zainstalował, aktywował dla siebie na 2 kompach i sprzedał pakując w folie od nowa bo to też wcale trudne nie jest. Mogę się mylić, ale jakoś nic innego sensownego mi do głowy nie przychodzi.


Niekoniecznie w tym sklepie ale ktoś może sobie używać tego klucza np. jakiś pirat znalazł sposób żeby go wygenerować albo zgadł :]

Może ten klucz jest jakiś lewy ja bym napisał/zadzwonił do Cenegi.
_____________________________________________________________________
 
 
 
Tyrael 



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Klan S1: White Warriors (WW)
Wersja gry S2: 2.43
Klan S2: White Warriors (WW)
Platforma S2: PC
Pomógł: 36 razy
Dołączył: 07 Lut 2008
Posty: 840
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2009-01-02, 16:21   

To fakt xLaston, ale nie pamiętam jak to wyglądało z tym "nie aktywuj nigdy". Możliwe, że coś jest zapisywane "gdzieś" w systemie no ale to bym się mocno zdziwił. Poza tym chyba był dodatkowy program na stronie SecuROMa do aktywacji?
_____________________________________________________________________
Do rozmów, poza forum, z graczami używam TYLKO komunikatora Steam. Info o moim profilu:
http://steamcommunity.com/id/Tyraelus_PL/
 
 
Laston 
>Hot Stuff<



Wersja gry S1: Nie mam gry
Wersja gry S2: 2.40
Zaproszone osoby: 1
Klan S2: SweetManiacs
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 06 Sie 2008
Posty: 360
Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-01-02, 16:27   

No tak ale jacek77 wpisywał klucz aktywacji w ten programik i mu mówi że już limit wyczerpał (na 2 aktywacje).

http://www.unlock.sacred2.com/ - jak to nie pójdzie to znaczy że albo ten klucz jest "zepsuty" albo jacek77 coś kombinuje :P
_____________________________________________________________________
 
 
 
Ambrozy elo 



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: 2.43
Klan S2: (WW) White Warriors
Platforma S2: PC
Pomógł: 6 razy
Wiek: 21
Dołączył: 09 Paź 2007
Posty: 444
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-01-02, 17:15   

jacek77, jeżeli nie masz jakichś mega ważnych rzeczy na kompie to proponuje Ci reinstala systemu (a jeżeli masz cuś cennego, to i tak stary system zostanie- tak jest na Viście), może wtedy pójdzie kod, ale wersja z tymi hakerami też niezła :) ;p
_____________________________________________________________________
[img]http://miniprofile.x...ro007.png[/img]

[url="http://ekasa.org/pages/index.php?refid=wambie"][color="#6495ED"][b][size="10"]SERIO DZIAŁA LUDZIE, POLECAM!! BEZ LIPY ;] [/size][/b][/color][/url]
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,33 sekundy. Zapytań do SQL: 12