logo



FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Gdzie mogę z tym iść ?
Autor Wiadomość
bartek959 



Wersja gry S1: S+: 1.8.81
Wiek: 23
Dołączył: 29 Cze 2007
Posty: 6
Skąd: z Polski
  Wysłany: 2007-06-29, 15:55   Gdzie mogę z tym iść ?

Mroczny Elf
Poziom: 20

Umiejętności:
Władanie bronią 23
Koncentracja 14
Walka na dwie bronie 13
Znajomość pułapek 9
Walka ostrzami 8
Rozbrajanie 7

Siła 84
Wytrzymałość 57
Zręczność 88
Fizyczna regeneracja 62
Umysłowa regeneracja 0
Charyzma 51
Życie 714

Atak 243
Obrona 169
Broń 634-942 (2x ostrze bahamuta)
Sztuki walki 54-54
Odporności 444
Doświadczenie 477534

Zestawy: ostrze bahamuta, pas khraga, wiązane osłony khraga

Jak myślicie, w jakie miejsca moge iść i jakie stwory tym zabijać :?: :?: :?:
Dziękuję za odpowiedzi :prosze: :prosze: :prosze:
_____________________________________________________________________
Bartek
 
 
Shei 
Rest in Pieces



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Citadel
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Pomógł: 98 razy
Wiek: 36
Dołączył: 09 Lut 2007
Posty: 2844
Skąd: Zawiercie
Wysłany: 2007-06-29, 16:52   

Po pierwsze to powinieneś się zastanowić na co robisz tą postać. Jeżeli na pułapki to nie dawaj w Walka ostrzami i Walka na dwie bronie, a jeżeli na walkę to niepotrzebne Ci pułapki. Źle też robisz rozwijając walkę ostrzami i dwie bronie, wystarczy po 1 punkcie, bo bonusy z tego się nie sumują. Mając założone dwie bronie, dostajesz jedynie bonus od walki na dwie bronie, a z walki ostrzami nie dosytajesz nic (nawet jeżeli te dwie bronie które nosisz są ostrzami). Jeżeli chodzisz z dwoma broniami, a znajdziesz jakiś bardzo dobry unikat który wymaga np. walkę ostrzami 15 lvl, no to wtedy możesz podnieść tą umiejętność do tego 15 poziomu, ale normalnie to się nie opłaca tego podnosić.
Nie masz w ogóle umiejętności defensywnych, budowa ciała, zwinność, blokowanie ciosów i zbroja, wiec powinieneś wybrać któreś z nich (dwie do wyboru Ci zostały jeszcze, wiec proponowałbym budowę ciała i zbroję, a obronę z umiejetności zwinność i blokowanie musisz zastąpić adrenaliną).
A tak przy okazji, rozbrajanie niepotrzebnie brałeś.

Pustynia przy Khorad-Nur, powinieneś sobie dać radę.
_____________________________________________________________________

 
 
Fire Master 


Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: Nie mam gry
Wersja gry S3: Nie mam gry
Pomógł: 17 razy
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 579
Wysłany: 2007-06-29, 19:52   

Shei ma rację - musisz wziąć jakieś umiejętności defensywne, inaczej nigdzie nie dasz rady - nawet na pustyni (swoją drogą, to orkowi łucznicy całkiem dobrzy są).
 
 
bartek959 



Wersja gry S1: S+: 1.8.81
Wiek: 23
Dołączył: 29 Cze 2007
Posty: 6
Skąd: z Polski
Wysłany: 2007-06-30, 15:30   

Aha, i z ataków specjalnych brakuje mi tylko pożeracza dusz i Pak-Dain - odbjanie pocisków :] :] :]
_____________________________________________________________________
Bartek
 
 
Fire Master 


Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: Nie mam gry
Wersja gry S3: Nie mam gry
Pomógł: 17 razy
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 579
Wysłany: 2007-06-30, 15:48   

I po co tyle run wydałeś? :| Przecież wtedy rzadziej lecą. Nie lepiej w dwie rzeczy, a za to porządnie zainwestować?
 
 
Shei 
Rest in Pieces



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Citadel
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Pomógł: 98 razy
Wiek: 36
Dołączył: 09 Lut 2007
Posty: 2844
Skąd: Zawiercie
Wysłany: 2007-06-30, 15:52   

Może nie wiedział o tym, że im więcej zjesz/masz run, to rzadziej lecą.
bartek959, wybierz jeden atak i jakieś umiejętności defensywne z 2 :P Więcej Ci nie trzeba, bo i tak na pasku nie zmieścisz tego.
_____________________________________________________________________

 
 
Caprio 
:ME i Kraś FoR EvEr:



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wiek: 30
Dołączył: 27 Sie 2007
Posty: 47
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2007-08-28, 17:56   

Ja najwięcej pakuje w wytrzymałość atak i defensywe moim zdaniem tak jest najlepiej chyba że ktoś robi daną postać do innych celówn takich jak np. pułapki ;] Miłej gry...
 
 
legolas 


Wersja gry S1: S+: 1.8.81
Wiek: 27
Dołączył: 31 Sie 2007
Posty: 1
Wysłany: 2007-08-31, 16:10   

ja mam postac na 62 levelu na singlu przeszedłem każy poziom trudności i mam piekielna gardziel na 73 poziomie i zamęt na 26 :spoko:
 
 
Edpp 
Dr_Alcoholic



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: AM - AntyMoher
Pomógł: 1 raz
Wiek: 36
Dołączył: 13 Lip 2007
Posty: 166
Skąd: Wołomin
Wysłany: 2007-09-04, 11:26   

da się przejść na 62 poziomie niob i to bardzo prosto
tworzysz sobie postać w trainer'ze na 1 poziomie, odblokowujesz sobie poziomy trudności i zaczynasz na niobie ;p
_____________________________________________________________________
Szukanie nie gryzie

Из мрака ницосци сие зродзилэм
В мрак ницосци вас забёре
Где сумасбродная звезда плноци

 
 
 
Akumu 



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: 2.43
Dołączył: 14 Sie 2008
Posty: 13
Skąd: Grójec
Wysłany: 2008-08-16, 11:15   

A może jakaś opcja NIE DLA CZITERÓW?? xD
_____________________________________________________________________
GG: 6455179

the newfagest
 
 
thek
[Usunięty]

Wysłany: 2008-08-18, 01:03   

Opcja taka istnieje... Ale przechodząc kampanię "na szybko" z użyciem teleportów. Nie wszystkie zadania główne są obligatoryjne i można je ominąć w fabule. W ten sposób można prędko dojść do niobu. Problem w tym, że jesteś wtedy "jednostrzałowcem" i nie masz szans z grupką potworów. Przed jednym fuksem uda Ci się, ale kilka już Cię załatwi. Nawet nie mówię jak się zdycha przy bossach w stylu smoków. Dlatego bajki o łatwiźnie i przejściu wszystkich poziomów z łatwością to tylko albo efekt cheatu albo wybujałej wyobraźni. Dla przykładu powiem tylko, że na niobie gobliny wokół Belleuve są na 138lvl i jest to dla nich poziom minimalny. Nie mogą mieć niższego. W efekcie kogoś na 6X a nawet 8X siekałyby jak mielonkę. Ja DE na trutkach robionego jako tank (ogromne bonusy do obrony) byłem na niobie około 80lvl i powiem, że grało się od zgonu do zgonu a tę postać mam opanowaną w sposób może nie perfekcyjny, ale conajmniej bardzo dobry. Tylko swoim umiejętnościom i znajomością mechaniki gry mogę zawdzięczać, że licznik zgonów był niską dwucyfrówką (mniej niż 20). Ktoś więc na 1lvl by się więc nawet z miasta startowego nie ruszył a co dopiero nabić poziom xD Goblin by go pierdnięciem na niobie zabił a wilk sikiem prostym xD
 
 
Sakkara 
Tja... no to comeback.


Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: 2.43
Platforma S2: PC
Pomógł: 2 razy
Wiek: 24
Dołączył: 06 Wrz 2008
Posty: 139
Skąd: forum.sacred.pl
Ostrzeżeń:
 5/7/9
Wysłany: 2008-09-09, 15:02   

według mnie możesz skillować w okolicach Braverock, a potwory... chyba mumie, bo tam się od tego roi xD
 
 
Diego-Mroczny 
Seth is back!


Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: Straż Loromira[SL]
Wersja gry S2: Nie mam gry
Klan S2: brak
Wiek: 23
Dołączył: 02 Maj 2009
Posty: 25
Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-05-06, 12:41   

idz sobie na ognista ziemie bedzie dobrze :D
_____________________________________________________________________
niektóre groby powalają:
-Tinky Winky, Dipsy, Laa Laa, Po...do diabła z tobą! ! !
-Gdy raz skłamiemy, nikt już nie wierzy, nawet gdy jak polityk jesteśmy szczerzy.
-Włosy i paznokcie rosną jeszcze trzy dni po śmierci - ale telefonów jest mniej.
-Niektóre rzeczy lepiej zostawić w spokoju, zwłaszcza te duże z ostrymi zębami...
-NIE.............
Oskarżę cię o morderstwo moich zwłok!!!
 
  My status
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,15 sekundy. Zapytań do SQL: 13