logo



FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Quest niewykonany
Autor Wiadomość
Gwain 



Wersja gry S1: Nie mam gry
Wiek: 44
Dołączył: 20 Kwi 2008
Posty: 84
Wysłany: 2008-10-20, 12:53   Quest niewykonany

Czy istnieje mozliwość wykasowania q jeżeli nie uda sie go zrobic i wykonac jeszcze raz?
 
 
SoulHunteR 
Tępiciel spamerów



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: White Warriors
Wersja gry S2: 2.43
Klan S2: White Warriors
Platforma S2: PC
Pomógł: 30 razy
Wiek: 34
Dołączył: 16 Lut 2008
Posty: 414
Skąd: Skoczów
Wysłany: 2008-10-20, 12:57   

Jeśli grasz na single a z profilu wynika, że tak to pozostaje Ci tylko wczytać wcześniejszego save'a jeśli zrobiłeś. Innego sposobu raczej nie ma.
_____________________________________________________________________


------------------------------------------
 
 
Gwain 



Wersja gry S1: Nie mam gry
Wiek: 44
Dołączył: 20 Kwi 2008
Posty: 84
Wysłany: 2008-10-20, 13:48   

Gram na singu i gram na multi... rozumiem że na multi tez nie ma??
 
 
SoulHunteR 
Tępiciel spamerów



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: White Warriors
Wersja gry S2: 2.43
Klan S2: White Warriors
Platforma S2: PC
Pomógł: 30 razy
Wiek: 34
Dołączył: 16 Lut 2008
Posty: 414
Skąd: Skoczów
Wysłany: 2008-10-20, 14:02   

Gwain napisał/a:
rozumiem że na multi tez nie ma??
Na multi o ile się orientuję to jak nie zapiszesz kampanii to serwery się resetują jak wyjdziesz. Pewności nie mam bo S2 jeszcze do mnie nie dotarło ale z tego co wyczytałem + to co wiem z S1 to to jeśli wyjdziesz z serwera np grając na Closed to questy się resetują (oczywiście jeśli grałeś sam bo jeśli było więcej osób to reset jest po wyjściu ostatniej osoby z serwera)
_____________________________________________________________________


------------------------------------------
 
 
BrunoN 
koszed'



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: Dragon of Shadow
Wiek: 26
Dołączył: 27 Maj 2007
Posty: 165
Wysłany: 2008-10-20, 16:57   

a jak mozna zapisac gre na innym miejscu ? (bo naciskajac f9 oraz wychodzac z zapisem ) gra zapisuje mi sie na tym miejscu na ktorym jest profil
_____________________________________________________________________
Wesołych świąt.
 
  My status
 
jaszczur 
No-Life ]:->


Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: SweetManiacs
Klan S2: SweetManiacs
Wiek: 33
Dołączył: 07 Paź 2008
Posty: 455
Skąd: Płock
Ostrzeżeń:
 18/7/9
Wysłany: 2008-10-20, 20:04   

Gwain napisał/a:
Gram na singu i gram na multi... rozumiem że na multi tez nie ma??

na multi mozesz o ile grasz na serwerze gry dowolnej
 
 
aoetje 


Wersja gry S1: UW: 2.28
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 05 Wrz 2008
Posty: 131
Ostrzeżeń:
 2/7/9
Wysłany: 2008-10-20, 21:38   

jaszczur napisał/a:
Gwain napisał/a:
Gram na singu i gram na multi... rozumiem że na multi tez nie ma??

na multi mozesz o ile grasz na serwerze gry dowolnej


Tu się nie mogę zgodzić, gram zawsze na kampanii i wczoraj mi zresetowało questy bo nie zapisałem xD
 
 
Jagged 
Zakochany !



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Klan S2: White Warriors
Platforma S2: PS3
Pomógł: 3 razy
Wiek: 34
Dołączył: 04 Gru 2007
Posty: 966
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2008-10-21, 07:51   

aoetje napisał/a:

Tu się nie mogę zgodzić, gram zawsze na kampanii i wczoraj mi zresetowało questy bo nie zapisałem xD


to w jaki sposob wyszedles z gry ? przeciez chyba zawsze trzeba zapisac zeby normalnie wyjsc z gry :)
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,14 sekundy. Zapytań do SQL: 14