logo



FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
niedźwiadek Bruno
Autor Wiadomość
green1990 


Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Dołączył: 09 Paź 2008
Posty: 7
Wysłany: 2008-10-17, 19:02   niedźwiadek Bruno

hej mam problem z misja niedźwiadek bruno, każe mi wejsc do kanałów to wchodze tam i ide tam gdzie kółko, ale tam nic niema, gdzie jest ten niedźwiadek Bruno, co trzeba go znalezc? dodaje screena. jest to misja w akcie 1 w tym miescie elfów. http://img249.imagevenue....o_122_128lo.JPG
 
 
Sateru 
Giń Jutsu xD



Wersja gry S1: Nie mam gry
Wersja gry S2: 2.43
Platforma S2: PC
Pomógł: 2 razy
Wiek: 33
Dołączył: 13 Paź 2008
Posty: 220
Skąd: Toronto xD
Wysłany: 2008-10-18, 22:43   

Słuchj wejsc do kanałow jest kilka i nie sa one polaczone
a na mapie pokaze ci sie najblizsze zejscie wiec poszukaj innego wejscia XD
 
 
 
green1990 


Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Dołączył: 09 Paź 2008
Posty: 7
Wysłany: 2008-10-19, 07:59   

tez myslalem ze tak jest, ale jestes w bledzie, gdziekolwiek nie pojde pokazuje mi sie to jedno wejscie, i ten sam punkt w srodku kanałów, obszedlem je juz ze 3 razy i nic, tam ma byc ten mis bruno, a jego nie ma ?
 
 
aoetje 


Wersja gry S1: UW: 2.28
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 05 Wrz 2008
Posty: 130
Ostrzeżeń:
 2/7/9
Wysłany: 2008-10-19, 11:15   

Czy to jest ten quest gdzie trzeba odprowadzić niedźwiadka do dziewczynki która go zgubiła? Bo jeśli tak to on nie jest w kanale żadnym :D
 
 
green1990 


Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Dołączył: 09 Paź 2008
Posty: 7
Wysłany: 2008-10-19, 13:04   

hej nie to nie jest ten quest, ale juz rozwiazalem swoj problem, po raz okolo 30 jak wchodzilem do kanałów, to byl tam miś bruno to wielki bug gry, ktory naprawde denerwuje, skoro nie ma misie a pozniej sie pojawia. cenega bez jaj.
 
 
Sateru 
Giń Jutsu xD



Wersja gry S1: Nie mam gry
Wersja gry S2: 2.43
Platforma S2: PC
Pomógł: 2 razy
Wiek: 33
Dołączył: 13 Paź 2008
Posty: 220
Skąd: Toronto xD
Wysłany: 2008-10-19, 15:55   

nie tylko z tym misiem dzisiaj mialem problem ze w 1 quescie pokazuje mi ze mam wejsc do jakiejs jaskini i co potem ze mam wyjsc
a okazalo sie ze mam wejsc do innej jaskini polozonej z 10 cm w prawo chociaz mi na nia niepokazywalo
po restarcie gry poprostu mi pokazalo poprawna lokacje(pokazalem sie z 2 strony ;p )

moim zdaniem jest to problem z nawigacja questow w innych tez mimalem podobny problem

Poprostu tza czekac
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 12