logo



FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Literówki na stronie głównej
Autor Wiadomość
RobiX
[Usunięty]

  Wysłany: 2007-06-03, 20:58   Literówki na stronie głównej

Dział POMOC/Umiejętności

z góry na dól nawalone jest w opisie umiejętności - "PręTkość ataku: + ... %" i "PręTkość + ... %"

Czyżby zastosowanie "copy & paste" ? :>

Ufff, ale to i tak lepiej niż "prentkość" :lol:

Pozdrawiam ;)
Ostatnio zmieniony przez RobiX 2007-06-03, 21:15, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Perq 
Maruda/Spamer



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: Nie mam gry
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Citadel
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: Nie mam gry
Wiek: 29
Dołączył: 13 Cze 2007
Posty: 44
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2007-06-13, 16:09   

stasza sje.
Copy paste napewno. Szkoda tylko ze pierwsza linijka byla zle ._.
 
 
Shei 
Rest in Pieces



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Citadel
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Wiek: 35
Dołączył: 09 Lut 2007
Posty: 2852
Skąd: Zawiercie
Wysłany: 2007-06-13, 16:25   

Dziwne żebym pisał 50 razy to samo ;P A że pisałem późno w nocy, to wyszło z babolem mi i tyle.
Perq, tak BTW to witam ;) i proszę na forum pisać poprawnie, żeby szukaczka nie wpisywała dodatkowych słów sobie do bazy, bo znowu będzie baza forum zajmowała ponad 100mb :)
_____________________________________________________________________

 
 
Perq 
Maruda/Spamer



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: Nie mam gry
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Citadel
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: Nie mam gry
Wiek: 29
Dołączył: 13 Cze 2007
Posty: 44
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2007-06-13, 16:42   

W sumie. Z drugiej strony watpie by ktos wpisal tak "egzotyczne" slowo ;). No i co to jest to 100mb... to chyba ze mamy serwer 150. ;)
Ostatnio zmieniony przez Perq 2007-06-13, 16:43, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Shei 
Rest in Pieces



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Citadel
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Wiek: 35
Dołączył: 09 Lut 2007
Posty: 2852
Skąd: Zawiercie
Wysłany: 2007-06-13, 18:01   

Baza to co innego niż dysk. Niby 100 MB to mało, jeżeli patrzeć na dyski jakie mamy teraz w kompach, ale jak na bazę SQL to trochę jednak jest. Nie chodzi mi w ogóle o objętość, bo mogę ustawić dużo więcej miejsca na bazę, ale chodzi o to, iż im większa, to tym bardziej będzie obciażać serwer. Bo takie przeszukiwanie bazy, która ma dużo wpisów, jednak trochę trwa i niepotrzebnie obciaża serwer. Już na wcześniejszym serwie były problemy duże, właśnie przez bazę (chociaż jakość serwera po wykupieniu go przez kogoś innego, bardzo się pogorszyła, no ale co ja tu będęsięrozpisywał, skoro Ty pewnie nie w temacie i musiałbym wszystko tłumaczyć).
_____________________________________________________________________

 
 
Perq 
Maruda/Spamer



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: Nie mam gry
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Citadel
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: Nie mam gry
Wiek: 29
Dołączył: 13 Cze 2007
Posty: 44
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2007-06-13, 19:38   

Nie w temacie bazy danych, czy nie w temacie Wasze "Ciemne interesy"? :P Pozatym nie rozumiem troche sformulowania "chociaż jakość serwera po wykupieniu go przez kogoś innego, bardzo się pogorszyła". Zamieniam sie w sluch :>
 
 
Perq 
Maruda/Spamer



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: Nie mam gry
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Citadel
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: Nie mam gry
Wiek: 29
Dołączył: 13 Cze 2007
Posty: 44
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2007-06-13, 19:47   

Ale forum i tak smiga :P
 
 
Shei 
Rest in Pieces



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Citadel
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Wiek: 35
Dołączył: 09 Lut 2007
Posty: 2852
Skąd: Zawiercie
Wysłany: 2007-06-13, 21:32   

Nie miałem na myśli zmiany serwa. Chodziło o to, iż gdy serwer ten stary należał do dawnych właścicieli to były już problemy ale małe, a później ktoś inny wykupił tamtego hosta i wtedy to już w ogóle chodzić nie chcialo, a na dodatek wylaczali nam. Po prostu stary host zmienił właściciela i tyle, nom i nie wyszlo im to na lepsze.

Teraz śmiga bo zmieniliśmy całkiem hosta na inną firmę :)
_____________________________________________________________________

Ostatnio zmieniony przez Shei 2007-06-13, 21:33, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Perq 
Maruda/Spamer



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: Nie mam gry
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Citadel
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: Nie mam gry
Wiek: 29
Dołączył: 13 Cze 2007
Posty: 44
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2007-06-13, 21:38   

Shei, formujesz zdania zbyt skomplikowane dla mnie. D: Albo taki temat pokrecony :O
 
 
Shei 
Rest in Pieces



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Citadel
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Wiek: 35
Dołączył: 09 Lut 2007
Posty: 2852
Skąd: Zawiercie
Wysłany: 2007-06-13, 21:46   

Nom to jeszcze raz.
Był sobie host (mający wlaściciela nr1) u ktorego wykupiliśmy serwer rok temu. Na początku chodziło w miarędobrze, ale po kilku miesiącach zaczęły się problemy. Strony siętrochędługo generowały, no ale ogólnie chodziło jakoś. Później z jakieś 4-5 miesięcy przed końcem wykupienia tego starego serwera (czyli po jakichś mniej więcej 7-8 miesiącach użytkowania go), wykupił ktoś inny ten hosting (czyli właściciel nr1 sprzedał hosting właścicielowi nr2). Nom i po tej zamianie właścicieli sysko się zaczeło rąbać. Strony o ile w ogóle się generowały, to trwało to 1-2 minuty (jedna strona). Później nam wyłączali serwer cały czas i ogólnie było beznadziejnie. I właśnie to miałem na myśli piszac posta wyżej :) Teraz już jesteśmy na całkiem inny serwie u innego hosta i jak do tej pory chodzi ładnie :)
_____________________________________________________________________

 
 
Kalia 
w(y)kurzacz trolli



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: IB/WS: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Jungle Hunt
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Wiek: 29
Dołączyła: 13 Lut 2007
Posty: 2020
Skąd: Zielonka k. Warszawy
Wysłany: 2007-07-08, 11:47   

Wzięło mnie na przeczytanie kawałka strony o S2 i troszkę wyłapałam:
- Sacred2 -> Postacie -> Shadow Warrior:
Cytat:
Wojownik Cienia - potężna broń w bitwie.

Cytat:
...władcy, podczas licznych bitew imperium Wysokich Elfów.

Cytat:
w sile, dyscyplinie i posłuszeństwie.

Cytat:
Jednakże, nieuchronnie nastanie dzień

Cytat:
miał inne plany dla niego!
Chyba lepiej by brzmiało "wobec niego".
Cytat:
Wysocy Kapłani odbyli starożytny rytuał
Może lepiej "odprawili"...
Cytat:
wola wojownika była bezlitosna i przeciwstawił się on Kapłanom


No narazie tyle, biorę się za czytanie następnych fragmentów ;P
_____________________________________________________________________


Gauri napisał/a:
Wpisuję Cię na listę osób, którym Kalia może niechcący urwać głowę przy samych kostkach ^^

:vampir: Oh, I love this job... :]

Polecam: http://takbardzozle.blogs...2-pisownia.html
 
 
Shei 
Rest in Pieces



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Citadel
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Wiek: 35
Dołączył: 09 Lut 2007
Posty: 2852
Skąd: Zawiercie
Wysłany: 2007-07-08, 13:20   

Dzięki :) Tłumaczylem to w nocy, wiec może być sporo baboli, już poprawiam ^^
_____________________________________________________________________

 
 
Niszczyciel 
Patataj



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: SF
Wersja gry S2: Nie mam gry
Wiek: 23
Dołączył: 13 Lut 2007
Posty: 274
Skąd: Limanowa
Wysłany: 2007-07-15, 08:52   

A tu coś jest
 
 
Shei 
Rest in Pieces



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Citadel
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Wiek: 35
Dołączył: 09 Lut 2007
Posty: 2852
Skąd: Zawiercie
Wysłany: 2007-07-15, 09:38   

A jak tam się dostać bo jakoś trafić nie mogę :P
_____________________________________________________________________

 
 
Niszczyciel 
Patataj



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: SF
Wersja gry S2: Nie mam gry
Wiek: 23
Dołączył: 13 Lut 2007
Posty: 274
Skąd: Limanowa
Wysłany: 2007-07-15, 11:17   

Jakbym coś jeszcze znalazł to dam znać :wink: .

Editka: W niektórych zestawach brakuje rzeczy gdzie mogę wysłać staty i obrazki? :P
Editka2:Znalazłem jeszcze: To Powinno być Oczy BlackStaffa :roll: . I ;/ znowu
Ostatnio zmieniony przez Niszczyciel 2007-07-15, 11:28, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,28 sekundy. Zapytań do SQL: 12