logo



FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Broń obuchowa - to możliwe?
Autor Wiadomość
MeTeo 
Pogodynka :)



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: Nie w tej grze :)
Wiek: 27
Dołączył: 14 Lut 2007
Posty: 73
Skąd: z polski
Wysłany: 2007-06-03, 09:56   

Ok poczytam ;) wymagania co do zdolności czy levelu też dotyczy? ;D

[ Komentarz dodany przez: Raen: 2007-06-03, 11:01 ]
Tak. To znaczy musisz mieć podany level. Ale jeśli chcesz obejść wymaganie co do umiejętności, której nie posiadasz to pierścien powinien spełniać wymagania co do umiejętności, którą posiadasz. Czyli np. chcesz obejść Broń obuchowa minimalnie 10 to wkuj pierścień z Medytacja minimalnie 15. Ofc musisz mieć Medytację powyżej 15 pktów
_____________________________________________________________________
Prokom Trefl Sopot
Ostatnio zmieniony przez 2007-06-03, 10:05, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
 
Slubiczanin 
Hardcore Player



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: AvE
Klan S2: Tymczasowy Brak
Wiek: 47
Dołączył: 25 Maj 2007
Posty: 47
Skąd: Słubice
Wysłany: 2007-06-04, 12:01   

Jeśli chcesz np:Druidem nosić Furię Drzew (topór do trucizn) a wymaga on nierzadko min. 28 lvl władania toporem to wkuwasz w ten topór ring taki, który np: wymaga minimum medytacja 35 - zakładając, że masz wybraną Medytację i ma ona wyższy poziom niż ten w/w 35 lvl - wtedy możesz taki topór założyć.

Ważne aby wkuwany ring miał wyższe minimalne wymagania niż woła o to dana broń i abyś Ty umiejętność ową miał wybraną i spełniał jej warunki, wtedy zamieni się wymagane min znajomość toporów na wymagane znajomość magii i będziesz mógł nosić gadżet.

Przykład:



Czary mary i możemy... za przykładem podanym przez Buckcherry na oficjalnej Polskiej Stronie Sacred.

_____________________________________________________________________


Nie lubię wegetarian. Zjadają jedzenie mojemu jedzeniu.
Ostatnio zmieniony przez Slubiczanin 2007-06-04, 12:04, w całości zmieniany 1 raz  
 
  My status
 
RobiX
[Usunięty]

Wysłany: 2007-06-04, 12:13   

Yeah! Popieram takie tłumaczenie poparte przykładami (w tym wypadku screeny).
Proste, przejrzyste i zrozumiałe.

Słubiczanin :ok:

Pozdrawiam ;]
 
 
MeTeo 
Pogodynka :)



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: Nie w tej grze :)
Wiek: 27
Dołączył: 14 Lut 2007
Posty: 73
Skąd: z polski
Wysłany: 2007-06-05, 20:56   

Dzięki ;) Mam pytanko chyba poza tematem - czy jest jakieś specjalne miejsce gdzie wypada "Furia drzew" ? :D
_____________________________________________________________________
Prokom Trefl Sopot
 
 
 
RobiX
[Usunięty]

Wysłany: 2007-06-05, 21:16   

Tak, jak grasz na necie to na wyspie startowej jak Ci ktoś wyrzuci a jak nie to bezpośrednio w grze :twisted:
 
 
Perq 
Maruda/Spamer



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: Nie mam gry
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Citadel
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: Nie mam gry
Wiek: 30
Dołączył: 13 Cze 2007
Posty: 44
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2007-06-13, 19:10   

Dziwia mnie pytanie typu "czy jest jakies specjalne miejsce gdzie to wypada". Wiekszosc (ale nie wszystkie) unikaty wypadaja na zasadzie "random". Zreszta, ta cala gra jest nastawiona na full random :D (wlasciwosci przedmitow). Co do slotowania, i bycia lamerem... ja do 60 lvla na SP serka, nie wiedzialem ze mozna przedmioty ze slotow wyciagac... ;)
Ostatnio zmieniony przez Perq 2007-06-14, 18:01, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
MeTeo 
Pogodynka :)



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: Nie w tej grze :)
Wiek: 27
Dołączył: 14 Lut 2007
Posty: 73
Skąd: z polski
Wysłany: 2007-06-14, 14:34   

Cytat:
Dziwia mnie pytanie typu "czy jest jakies specjalne miejsce gdzie to wypada"

Posążki wypadają najczęściej ze skrzyń lub smoków, a wiele itemów jest w misjach pobocznych lub specjalnych skrytkach więc zadałem pytanie czy jest jakieś gdzie ta broń jest...

Pozdrawiam
_____________________________________________________________________
Prokom Trefl Sopot
 
 
 
Kylson 



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: Nie mam gry
Wersja gry S3: Nie mam gry
Pomógł: 3 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 217
Skąd: Norwich, Norfolk
Ostrzeżeń:
 5/7/9
Wysłany: 2007-06-14, 14:36   

Pogodynek napisał/a:
smoków

:shock: pierwsze słysze. a ty grasz na open? xD
  My status
 
Niszczyciel 
Patataj



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: SF
Wersja gry S2: Nie mam gry
Pomógł: 11 razy
Wiek: 24
Dołączył: 13 Lut 2007
Posty: 274
Skąd: Limanowa
Wysłany: 2007-06-16, 08:01   

Kylson napisał/a:
pierwsze słysze. a ty grasz na open?
Nie po prostu może tak się zdażyć. Mi wypadła maska hokeisty po zabiciu golema :) .
_____________________________________________________________________
[img]http://img503.images...59sh2.gif[/img]
[img]http://img13.imagesh...4/nel.jpg[/img]
[img]http://miniprofile.x...iel31.png[/img]
 
 
Kylson 



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: Nie mam gry
Wersja gry S3: Nie mam gry
Pomógł: 3 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 217
Skąd: Norwich, Norfolk
Ostrzeżeń:
 5/7/9
Wysłany: 2007-06-16, 11:42   

to co innego :| posążki nie lecą z mobów !!
  My status
 
OVzkee 


Wersja gry S1: S+: 1.8.81
Wiek: 29
Dołączył: 05 Sie 2007
Posty: 2
Skąd: bielsko biala
Wysłany: 2007-08-09, 13:09   

zawsze myślałem że to niemożliwe.. a jednak:)dobrze wiedzieć:)
 
 
Akumu 



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: 2.43
Dołączył: 14 Sie 2008
Posty: 13
Skąd: Grójec
Wysłany: 2008-08-16, 12:09   

No, niby możliwe, ale po wyjęciu itemka ze slota (w przypadku, gdy masz np. 3sloty, wyjmujesz tylko 1, reszta się psuje. Czyli: Masz reginka 3 sloty wszystkie zapełnione ale uznajesz że itemy w slotach to bubel. wyjmujesz jeden a reszta idzie do itemowego raju. ^^
_____________________________________________________________________
GG: 6455179

the newfagest
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,17 sekundy. Zapytań do SQL: 13