logo



FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Broń obuchowa - to możliwe?
Autor Wiadomość
Fusion 
death from above



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: Strażnicy Frostgardu
Wersja gry S2: Nie mam gry
Wersja gry S3: Nie mam gry
Wiek: 27
Dołączył: 26 Maj 2007
Posty: 11
Skąd: Ślunskie Hellview
Wysłany: 2007-05-27, 14:47   Broń obuchowa - to możliwe?

Zdobyłem włócznię gungnira i 3 pierścienie ale to wymaga statów broń obuchowa.
Wiadomo że mroczny elf jej nie ma ale są itemy które dodają na to +2 +3 itp.
Warto je zbierać czy to umożliwi założenie czegoś takiego?
 
 
Slubiczanin 
Hardcore Player



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: AvE
Klan S2: Tymczasowy Brak
Wiek: 46
Dołączył: 25 Maj 2007
Posty: 47
Skąd: Słubice
Wysłany: 2007-05-30, 18:33   

Nawet jak byś miał +50 z różnych fantów do broni obuchowej i tak nie wybierzesz takiej broni dla klasy która broni takowej nosić nie może...
_____________________________________________________________________


Nie lubię wegetarian. Zjadają jedzenie mojemu jedzeniu.
 
  My status
 
thek
[Usunięty]

Wysłany: 2007-05-30, 19:08   

To już było przerabiane... Broń takową można założyć, ale trzeba zastosować pewien wybieg z pierścieniami. O ile dobrze kojarzę Forest o nim wspominał lub Buckcherry. Musisz wkuć pierścień, który na większe wymagania niż ilość w obuchowej i tę umiejętność posiadać u postaci. Dokładniej niech rozpisze tę "sztuczkę" ktoś z obsługi lub stosujący ją :)
 
 
Slubiczanin 
Hardcore Player



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: AvE
Klan S2: Tymczasowy Brak
Wiek: 46
Dołączył: 25 Maj 2007
Posty: 47
Skąd: Słubice
Wysłany: 2007-05-30, 19:14   

Umiejętność tę posiadać i tu jest haczyk :)
_____________________________________________________________________


Nie lubię wegetarian. Zjadają jedzenie mojemu jedzeniu.
 
  My status
 
Kylson 



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: Nie mam gry
Wersja gry S3: Nie mam gry
Pomógł: 3 razy
Wiek: 26
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 217
Skąd: Norwich, Norfolk
Ostrzeżeń:
 5/7/9
Wysłany: 2007-05-30, 19:26   

to można obejśc tym sposobem co objaśniał thek ;) przkład: pałka wymaga 10 obuchowej, ma 1 socket. wbijasz tam ringa z wymaganiem np 12 koncentracji i masz te 12 koncentracji. mozesz nosic palke :p
  My status
 
Slubiczanin 
Hardcore Player



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: AvE
Klan S2: Tymczasowy Brak
Wiek: 46
Dołączył: 25 Maj 2007
Posty: 47
Skąd: Słubice
Wysłany: 2007-05-30, 19:35   

Skąd te fantazje ? Elfce wepnę ringa z umiejętnością topora x10 i co ? Reginę założę ?
Zastanówcie się co piszecie !

Po edycji:
Możliwe tylko na Singlu i Open, bo tam elfka może nosić nawet sety od glada :D
_____________________________________________________________________


Nie lubię wegetarian. Zjadają jedzenie mojemu jedzeniu.
Ostatnio zmieniony przez Slubiczanin 2007-05-30, 19:39, w całości zmieniany 1 raz  
 
  My status
 
Slubiczanin 
Hardcore Player



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: AvE
Klan S2: Tymczasowy Brak
Wiek: 46
Dołączył: 25 Maj 2007
Posty: 47
Skąd: Słubice
Wysłany: 2007-05-30, 19:41   

Raen czytaj mojego posta wyżej , po edycji - na zamkniętym ja nawet nie znam takich sztuczek...
A wydaje mi się, że zjadłem tam przez 4 lata zęby...


po edycji- no, z przerwami dużymi :(
_____________________________________________________________________


Nie lubię wegetarian. Zjadają jedzenie mojemu jedzeniu.
Ostatnio zmieniony przez Slubiczanin 2007-05-30, 19:42, w całości zmieniany 1 raz  
 
  My status
 
Slubiczanin 
Hardcore Player



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: AvE
Klan S2: Tymczasowy Brak
Wiek: 46
Dołączył: 25 Maj 2007
Posty: 47
Skąd: Słubice
Wysłany: 2007-05-30, 19:50   

Coś w tym jest, ale dalej nie rozumiem jak włożę topór który ma umiejętność władania Toporem +10
Opis jest niejasny, jak moje myślenie :D
Edycja: I dlaczego ja takiej Serafii nie widziałem nigdy na żadnym serwerze ?
Ukrywacie się z tym :P
_____________________________________________________________________


Nie lubię wegetarian. Zjadają jedzenie mojemu jedzeniu.
Ostatnio zmieniony przez Slubiczanin 2007-05-30, 19:56, w całości zmieniany 1 raz  
 
  My status
 
thek
[Usunięty]

Wysłany: 2007-05-30, 19:55   

Wystarczy że włożysz do niego pierścień, który ma jako wymaganie więcej punktów do cechy jaką posiadasz już w swojej postaci, np Wymagania: Koncentracja +12 jeśli grasz fighterem lub Znajomość magii +13 u maga. Coś w ten deseń wykombinuj a założysz wtedy sprzęt, bo gra sprawdza tylko zgodność z najwyższym wymaganiem jakiegoś przedmiotu a pozostałe olewa :]
 
 
Samłanka 
Nie ma mnie :P



Wersja gry S1: UW: 2.28
Pomogła: 4 razy
Wiek: 29
Dołączyła: 10 Lut 2007
Posty: 101
Skąd: Płock
Wysłany: 2007-05-30, 19:55   

Masz broń która wymaga jakiejś um której nie masz i wkładasz ringa do tej broni u kowala który wymaga jakiejś um'y którą masz i możesz latać z tą bronią (np. elfka z reginy)

Edit
No nie wcieli się przede mnie ;(
_____________________________________________________________________
Ostatnio zmieniony przez Samłanka 2007-05-30, 19:56, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Slubiczanin 
Hardcore Player



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: AvE
Klan S2: Tymczasowy Brak
Wiek: 46
Dołączył: 25 Maj 2007
Posty: 47
Skąd: Słubice
Wysłany: 2007-05-30, 19:58   

Jeszcze nie sprawdziłem, ale dziękuje za uświadomienie mi - mimo upływu czasu jakim jestem lamerem - ech... :) całe życie coś nowego :)
_____________________________________________________________________


Nie lubię wegetarian. Zjadają jedzenie mojemu jedzeniu.
Ostatnio zmieniony przez Slubiczanin 2007-05-30, 19:59, w całości zmieniany 1 raz  
 
  My status
 
thek
[Usunięty]

Wysłany: 2007-05-30, 20:03   

Ja o części rzezy sam dopiero się jakiś czas temu dowiedziałem i niektórych równie długo grających o innych właściwościach tej gry też informowałem. Jak sam powiedziałeś
Slubiczanin napisał/a:
całe życie coś nowego
Choć powiedziałbym raczej:
Cytat:
Człowiek uczy się całe życie
Lamerem zresztą nie jest ten kto czegoś nie wie, ale ten kto nie wie a zgrywa wszechwiedzącego :)
 
 
Slubiczanin 
Hardcore Player



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: AvE
Klan S2: Tymczasowy Brak
Wiek: 46
Dołączył: 25 Maj 2007
Posty: 47
Skąd: Słubice
Wysłany: 2007-05-30, 20:18   

Korci mnie, abym to jak najszybciej sprawdzić, ale nie mam postaci poniżej 110 lvl oprócz takiego zdechłego maga , którego robię na ogień- 3 próba w ciągu tych kilku lat :)
A szkoda mi go kasować, troszkę mnie kosztował ech.. dajcie jakieś screenshoty z MP HC jak bbiegacie takimi "Mutantami" - taka moja osobista prośba.

Z góry dziękuję !
_____________________________________________________________________


Nie lubię wegetarian. Zjadają jedzenie mojemu jedzeniu.
Ostatnio zmieniony przez Shei 2007-05-31, 12:16, w całości zmieniany 3 razy  
 
  My status
 
Fusion 
death from above



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: Strażnicy Frostgardu
Wersja gry S2: Nie mam gry
Wersja gry S3: Nie mam gry
Wiek: 27
Dołączył: 26 Maj 2007
Posty: 11
Skąd: Ślunskie Hellview
  Wysłany: 2007-05-31, 23:24   

Cytat:
Musisz wkuć pierścień, który na większe wymagania niż ilość w obuchowej

No kto by pomyślał... Dzięki za pomoc ;p nie wkuje trzech pierścieni ale zawsze coś. Grałem w dużo erpegów wliczając sacreda ale nie pomyślałbym że tak można.
 
 
MeTeo 
Pogodynka :)



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: Nie w tej grze :)
Wiek: 27
Dołączył: 14 Lut 2007
Posty: 73
Skąd: z polski
Wysłany: 2007-06-02, 22:50   

Wkuwając pierścienie liczy się kolejność ich czy tylko która ma większą wartość? Mam 5 pierścieni ale żadnego mieć nie mogę ;)
_____________________________________________________________________
Prokom Trefl Sopot
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,17 sekundy. Zapytań do SQL: 13