logo



FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Shei
2011-01-22, 22:42
Multiplayer i cd-key'e w Sacred ZE KK
Autor Wiadomość
whisky 


Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: Nie mam gry
Dołączył: 19 Paź 2009
Posty: 4
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2009-10-19, 19:22   

No a ja mam problem z MP o którym nie znalazłem nic w FAQ ani na forum.

Wszyscy tu piszą, że w edycji ZE KK nie ma kluczy do multi, chociaż jedna osoba odpisała mi, że ma już edycje z kluczami. Sprawdzam u siebie na ostatniej stronie i jest, super, nadrukowane 2 kody. Konkretnie: "Klucz do Sacred" oraz "Klucz do Sacred Plus". No i ściągam, instaluje patcha, ładnie mi odblokowuje opcje internet open/closed i... problem. Chcę utworzyć sobie konto, wpisuję nazwę, hasło, 2 klucze, email, klikam... i zonk. "Niewłaściwy klucz CD lub nazwa jest już zajęta". Myślałem, że to kwestia nazwy, ale próbowałem już chyba wszystkich opcji łącznie ze swoim imieniem i nazwiskiem. I nic.

W grze jest napisane, żeby wpisać kody do Sacred i Sacred: Podziemia. Natomiast w instrukcji mam kody do Sacred i Sacred Plus. Czy to się czymś różni? Czy to możliwe, żeby cenega była na tyle nieodpowiedzialną firmą, że po tym jak nieumieściła w grze potrzebnych do multiplayera kluczy, w późniejszych kopiach umieściła, ale błędne?
 
 
Kowalka_umysłów 



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Klan S1: Freedom
Wersja gry S2: Nie mam gry
Wiek: 24
Dołączyła: 30 Lip 2008
Posty: 232
Skąd: Nocy
Wysłany: 2009-10-19, 19:31   

Napisz mail do Cenegi, albo do nich zadzwoń, powinni ci dać nowe ;) .
_____________________________________________________________________
[center]
:eat: [color=red][size=18]I'm CHEATER EATER![/size][/color] :eat:
[img]http://img259.images...93776.png[/img]
[color=orange]Zapraszam do spamowania na www.fd.pun.pl[/color]
[img]http://i-point.nazwa.pl/host/upload/2397/woma1.png[/img]
[/center]
 
 
 
Shei 
Rest in Pieces



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Citadel
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Wiek: 35
Dołączył: 09 Lut 2007
Posty: 2852
Skąd: Zawiercie
Wysłany: 2009-10-19, 22:01   

A próbowałeś je może odwrotnie wpisać :> Bo skoro jest podpisane jako sacred, a drugie Sacred Plus, to nie wiadom, czy np. ten z podpisem sacred jest do podziemi czy się pomylili i zamiast sacred podziemia wpisali plus. Spróbować można :P Ewentualnie podaj mi te klucze na PW oraz kilka nazw, jakie byś chciał mieć jako konto, no i jakieś hasło i maila swojego i ja Ci spróbuję założyć. Już 4 osobom założyłem konta tak, bo same nie mogły z jakiegoś niewyjaśnionego powodu, więc też można spróbować w ten sposób :)
_____________________________________________________________________

 
 
whisky 


Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: Nie mam gry
Dołączył: 19 Paź 2009
Posty: 4
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2009-10-19, 22:48   

Próbowałem odwrotnie i nic. :(

No masz na PW, spróbuj jak możesz. :)
 
 
Tyrael 



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Klan S1: White Warriors (WW)
Wersja gry S2: 2.43
Klan S2: White Warriors (WW)
Platforma S2: PC
Dołączył: 07 Lut 2008
Posty: 840
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2009-10-20, 07:55   

Kiedyś pisałem, że problem z kluczami występował jeśli wpisywało się je z SHIFTem lub CAPSLOCKiem. Wpisane małymi literami (gra wyświetla jako duże) nie powodowało problemu.
Chociaż i tak mi się nie podoba ta kwestia z podpisaniem kluczy.
_____________________________________________________________________
Do rozmów, poza forum, z graczami używam TYLKO komunikatora Steam. Info o moim profilu:
http://steamcommunity.com/id/Tyraelus_PL/
 
 
whisky 


Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: Nie mam gry
Dołączył: 19 Paź 2009
Posty: 4
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2009-10-20, 10:55   

Zdaje mi się, że małymi literami też próbowałem. Dostałem już nowe kody na mail od Cenegi, zobaczymy, czy zadziałają.

edit: no działają, ale znalazłem aż jeden serwer, w dodatku pusty i zabezpieczony hasłem heh.
Ostatnio zmieniony przez whisky 2009-10-20, 11:23, w całości zmieniany 3 razy  
 
 
whisky 


Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: Nie mam gry
Dołączył: 19 Paź 2009
Posty: 4
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2009-10-20, 12:55   

No właśnie nie mogę... wyskakuje, że nie mogę się połączyć z lobby cośtam.

Dzięki za info.
 
 
adi1918 
Oaza spokoju ;p


Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: Nie mam gry
Dołączył: 21 Gru 2009
Posty: 2
Skąd: Daleszyce
Wysłany: 2009-12-21, 21:18   

Dzięki Shei za ten pierwszy post...

Zastanawiałem się dlaczego nie mam MP ale już wszystko działa. :mg:
 
 
 
Timorol 


Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: Nie mam gry
Dołączył: 02 Sty 2010
Posty: 5
Skąd: Olszew
Wysłany: 2010-01-02, 21:52   

Ja mam mianowicie taki problem, że nie potrafię zainstalowac gry na stronie?:/
 
 
Zico 
Kapusta xD



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: Zakon Ciemności
Wersja gry S2: 2.40
Platforma S2: PC
Wiek: 22
Dołączył: 09 Cze 2008
Posty: 45
Skąd: Świebodzice
Wysłany: 2010-01-03, 14:48   

[quote="Timorol"]Ja mam mianowicie taki problem, że nie potrafię zainstalowac gry na stronie?:/[/quote]

Chyba jedyne o co może mu chodzić to o zarejestrowanie gry , i zdobycie pkt. ?
_____________________________________________________________________
Cały Taneczny Team xD
:banan: :bananna: :chilli: :ogor: :metalbanan: :marchewa:
I : ,, Hłej chło, chłej hło nya tancye by schie szlło '' ;]

Atomówka !! Rulez xD
:girl: :girl2: :girl3:

Banery są takie nieorginalne , a więc używam emotek :D

:shuriken1: > Naruto Fan
:sw: > Star Wars Fan
:sniper: > Medal Of Honor Player

,, Uśmiech jest najlepszym sposobem na radzenie sobie z trudnymi sytuacjami... Nawet jeżeli jest sztuczny. '' :D
 
 
 
Timorol 


Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: Nie mam gry
Dołączył: 02 Sty 2010
Posty: 5
Skąd: Olszew
Wysłany: 2010-01-03, 18:36   

Przepraszam was że tyle nie odpisywałem i że nie opisałem problemu dokładnie. Przepraszam.
A więc:
Zarejestrowałem sie na stronie kompania.cenega.pl i chcę zarejestrowac grę.
Posiadam grę Sacred Plus i Sacred Podziemia z Super$ellera i posiadam dwa kody rejestracyjne gier Sacred Plus i Sacred Podziemia.
Na stronie Kompani są kolumny w których mieści sie po 4 znaki oprócz jednej kolumny.
Moje kody zawierają cztery kolumny po 5 znaków. I tu jest mój problem: Jak to zarejestrować?;/

Zapomniałem dopisać. Gra to Sacred - Złota Edycja Super$ellera.
Ostatnio zmieniony przez Timorol 2010-01-03, 18:39, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Lord Darth 
Lider



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Klan S1: Zakon Ciemności
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Zaproszone osoby: 5
Klan S2: Zakon Ciemności
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Jungle Hunt
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Wiek: 25
Dołączył: 17 Lip 2007
Posty: 317
Skąd: Piaseczno
Wysłany: 2010-01-03, 18:45   

Cóż... Ja jak kupiłem s+ lub uw to miałem osobny kod na karteczce(trudno mi ją opisać bo to dawno było, ale była od cenegi), cd-keye do multi nie pasują tam bo są do multi
Ostatnio zmieniony przez Lord Darth 2010-01-03, 18:46, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Timorol 


Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: Nie mam gry
Dołączył: 02 Sty 2010
Posty: 5
Skąd: Olszew
Wysłany: 2010-01-03, 18:46   

Ja żadnej karteczki nie miałem... A tą gre to kupiłem, oho... 2 lata temu może wiecej...
 
 
Lord Darth 
Lider



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Klan S1: Zakon Ciemności
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Zaproszone osoby: 5
Klan S2: Zakon Ciemności
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Jungle Hunt
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Wiek: 25
Dołączył: 17 Lip 2007
Posty: 317
Skąd: Piaseczno
Wysłany: 2010-01-03, 18:48   

Hmm... no to może kupiłeś już po jakiejś tam promocji lub coś, nie mam pojęcia ale napewno cd-keyami od multi nic na kompani nie zdziałasz(to była taka mała tekturowa kartka)
Ostatnio zmieniony przez Lord Darth 2010-01-03, 18:50, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Timorol 


Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: Nie mam gry
Dołączył: 02 Sty 2010
Posty: 5
Skąd: Olszew
Wysłany: 2010-01-03, 18:50   

Takowej nie posiadam... Kurcze a nie chce mi się kupować Sacreda jeszcze raz... A jak wysłać do cenegi.pl emaila o tym problemie?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,22 sekundy. Zapytań do SQL: 13