logo



FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przedziwny bug gry.
Autor Wiadomość
Riley 



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: 2.43
Platforma S2: PC
Wersja gry S3: Nie mam gry
Dołączył: 21 Lut 2011
Posty: 26
Skąd: Loc Muinne
Wysłany: 2011-04-09, 14:04   Przedziwny bug gry.

Heja!

Dziś grając na MP w jaskini bohaterów znalazłem item. Ale nie był zbyt normalny. Jego dane widoczne będą na screenie. Widać, że jest częścią zestawu, ale jakim cudem ma taką nazwę i jest w zestawie Gai, skoro jest pod nim napisane: ' Spojrzenia Jacqaire'?

Screen:

[img]http://img806.imageshack.us/img806/5580/alebug.png[/img]
 
 
Thecmelion 
TheC(melion) :P



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: [SF] Black Hand
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Klan S2: Nie dotyczy :)
Wersja gry S3: Nie mam gry
Pomógł: 166 razy
Wiek: 30
Dołączył: 09 Lut 2007
Posty: 2219
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-04-09, 14:20   

Jak na moje oko to coś rąbnęło się w generatorze itemów i po prostu wyszedł taki kwiatek, w tej grze jest wszystko możliwe. :P Normalnie ten item należy do [URL=http://www.sacred.pl/index.php?mod=zestawy&cat=showset&set=Spojrzenia Jacquairea]tego zestawu[/URL] a tu pyk i się zpaprało coś. Patrzyłeś może, czy nie poprawiło sie to na przykład po restarcie gry? Albo poszukaj drugiego itemu z tego setu i zobacz czy będzie się wyświetłało to samo przy dwóch przedmiotach. :P
_____________________________________________________________________
:ziew:
 
 
 
Riley 



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: 2.43
Platforma S2: PC
Wersja gry S3: Nie mam gry
Dołączył: 21 Lut 2011
Posty: 26
Skąd: Loc Muinne
Wysłany: 2011-04-09, 16:23   

[quote="Thecmelion"]Jak na moje oko to coś rąbnęło się w generatorze itemów i po prostu wyszedł taki kwiatek, w tej grze jest wszystko możliwe. :P Normalnie ten item należy do [URL=http://www.sacred.pl/index.php?mod=zestawy&cat=showset&set=Spojrzenia Jacquairea]tego zestawu[/URL] a tu pyk i się zpaprało coś. Patrzyłeś może, czy nie poprawiło sie to na przykład po restarcie gry? Albo poszukaj drugiego itemu z tego setu i zobacz czy będzie się wyświetłało to samo przy dwóch przedmiotach. :P [/quote]


1. Kurde pomyliłem działy... Musze kiedyś zwinąć s2 :) Przeniesiesz?
2. Ale najdziwniejsze w tym jest to, ze jak zdjąłem wszystkie itemy, to wciąż mi pokazuje Gaję, mimo iż nie jestem DW. To coś mi z grą się dzieje, jak widzę, bo ostatnio często dostaję 'dziwne itemy'
 
 
Shadow 
Jestem iluzją koguta.



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Klan S1: nie mam
Wersja gry S2: Nie mam gry
Pomógł: 7 razy
Wiek: 22
Dołączył: 10 Sty 2009
Posty: 213
Skąd: Przewrotne
Wysłany: 2011-04-09, 23:44   

A tak na marginesie: jaką postacią grałeś? Czyżby to był mag i nie używałeś wtedy Trąby Powietrznej i ten item nie wypadł przypadkiem z Raisora (tej harpii ubranej w "Lokiego")? :>
Widziałem raz jak ktoś magiem użył Trąby Powietrznej na tym Gladiatorze który wychodzi z grobu na Wyspie Piratów i ta umiejętność działała jak rozbrajanie i to samo wypadało z niego. :roll:
_____________________________________________________________________
Ostatnio zmieniony przez Shadow 2011-04-10, 12:14, w całości zmieniany 1 raz  
 
  My status
 
Riley 



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: 2.43
Platforma S2: PC
Wersja gry S3: Nie mam gry
Dołączył: 21 Lut 2011
Posty: 26
Skąd: Loc Muinne
Wysłany: 2011-04-10, 00:04   

[quote="Shadow"]A tak na marginesie: jaką postacią grałeś? Czyżby to był mag i nie używałeś wtedy tornada i ten item nie wypadł przypadkiem z Raisora (tego jakby gladiatora ubranym w "Lokiego")? :> Widziałem raz jak ktoś magiem użył tornada na tym Gladiatorze który wychodzi z grobu na Wyspie Piratów i ta umiejętność działała jak rozbrajanie i to samo wypadało z niego. :roll: [/quote]

Nie grałem Gladem. To mi wypadło na pewno nie z Raisora. Chyba Christine, albo coś wcześniej.
 
 
Shadow 
Jestem iluzją koguta.



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Klan S1: nie mam
Wersja gry S2: Nie mam gry
Pomógł: 7 razy
Wiek: 22
Dołączył: 10 Sty 2009
Posty: 213
Skąd: Przewrotne
Wysłany: 2011-04-10, 12:12   

No to raczej na pewno jakiś bug związany z tym generatorem modów :) .
_____________________________________________________________________
 
  My status
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,16 sekundy. Zapytań do SQL: 12