logo



FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Mag z CA Demonicznej Wiedźmy?
Autor Wiadomość
marrog 
S2 Veteran



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: Zakon Ciemności
Wersja gry S2: 2.43
Klan S2: Zakon Ciemności
Platforma S2: PC
Pomógł: 19 razy
Wiek: 28
Dołączył: 22 Kwi 2009
Posty: 363
Skąd: Żagań
Wysłany: 2009-04-22, 09:24   Mag z CA Demonicznej Wiedźmy?

Witam wszystkich Userów! To mój pierwszy post, więc proszę o wyrozumiałość.
Co do tego incydentu, jaki spotkałem to jest tak:
Jak wiadomo można oznaczać sobie CA klawiszami F1 do F6, więc zdarzyło mi się coś takiego, że wybrałem swoją DW wybrane 6 combatów, a następnie po wczytaniu gry z magiem po wciśnięciu klawiszów F1-F6 mogłem normalnie używać (niektórych) zdolności Demonicznej, jak np. swoim magiem używałem Macek, ale każdy na poziomie 0, ale ubaw miałem niezły xD
Oczywiście tak jest z każdą postacią. Dołączyłbym link ze screenem, ale nie jestem w domu. Co o tym sądzicie? Dodam, że to na singlu :)

p.s sprawdzałem chyba wszystkie tematy z bugami i jeśli podobny przeoczyłem to z góry bardzo przepraszam za spam. Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez marrog 2010-09-27, 18:38, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Dante 
Gunslinger



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: Strażnicy Frostgardu
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Klan S2: SF <3 *brak*
Platforma S2: PC
Pomógł: 17 razy
Wiek: 24
Dołączył: 18 Lut 2008
Posty: 370
Skąd: Przewrotne
Ostrzeżeń:
 2/7/9
Wysłany: 2009-04-22, 10:03   

1. Nie F1 do F6 tylko od 6 do 0.
2. To dosyć dziwne że na 0 poziomie :? . Zwykły Bug ;p
 
  My status
 
marrog 
S2 Veteran



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: Zakon Ciemności
Wersja gry S2: 2.43
Klan S2: Zakon Ciemności
Platforma S2: PC
Pomógł: 19 razy
Wiek: 28
Dołączył: 22 Kwi 2009
Posty: 363
Skąd: Żagań
Wysłany: 2009-04-22, 13:01   

Tak, od 6 do 0, ale jak wchodzimy w okno itemów, następnie w sztuki walki to najeżdżamy na jakiś skill i wciskamy np. klawisz F1, czyli możemy zaznaczyć sobie 6 najpotrzebniejszych ciosów (coś podobnego jest przecież w Diablo). To wygodne, zwłaszcza, kiedy używamy najbardziej potrzebnych combatów. Co nie wiecie o tym PRO-Gracze? :P
No a co do tego zerowego poziomu to pisze "Następny poziom: 1" i co fajne można używać przez cały czas bo regen wynosi (chyba) 0.1s. I tak się zastanawiałem czy to nie jest zrobione specjalnie bo przy używaniu owych umiejętności postać wydaje okrzyki, których nigdy nie słyszałem :D Może taki jakby ukryty trick?
_____________________________________________________________________
Kiedy spierasz się z głupcem, upewnij się, że on nie robi tego samego.

[img]http://miniprofile.x...arrog.png[/img]

[img]http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF[/img] [color=red]Piżem pobrafnie po polzkó[/color]
 
 
Dante 
Gunslinger



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: Strażnicy Frostgardu
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Klan S2: SF <3 *brak*
Platforma S2: PC
Pomógł: 17 razy
Wiek: 24
Dołączył: 18 Lut 2008
Posty: 370
Skąd: Przewrotne
Ostrzeżeń:
 2/7/9
Wysłany: 2009-04-22, 13:09   

O Kur** :shock: Zaje** nie wiedziałem o tym, ale że Ty możesz umiejętności które mają 0 lvl brac to niezły bug bo u mnie się nie da :)
 
  My status
 
Shadow 
Jestem iluzją koguta.



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Klan S1: nie mam
Wersja gry S2: Nie mam gry
Pomógł: 7 razy
Wiek: 22
Dołączył: 10 Sty 2009
Posty: 213
Skąd: Przewrotne
Wysłany: 2009-04-22, 13:12   

marrog napisał/a:
"Następny poziom: 1"
to jak masz zerowy poziom CA to nie możesz go używać :] (chyba, że masz buga)
marrog napisał/a:
co fajne można używać przez cały czas bo regen wynosi (chyba) 0.1s.
jak na (praktycznie) każdym CA na pierwszym lvl-u
marrog napisał/a:
czy to nie jest zrobione specjalnie bo przy używaniu owych umiejętności postać wydaje okrzyki, których nigdy nie słyszałem :D Może taki jakby ukryty trick?
nie ukryty trick tylko postacie w Sacredzie kiedy zadawają obrażenia, dostają obrażenia to tak "krzyczą" (nie cały czas, ale często da się to usłyszeć) :roll:

EDIT//

Sorki Dante nie zauważyłem twojego posta bo pisałem swojego :D
_____________________________________________________________________
Ostatnio zmieniony przez Shadow 2009-04-22, 13:15, w całości zmieniany 1 raz  
 
  My status
 
marrog 
S2 Veteran



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: Zakon Ciemności
Wersja gry S2: 2.43
Klan S2: Zakon Ciemności
Platforma S2: PC
Pomógł: 19 razy
Wiek: 28
Dołączył: 22 Kwi 2009
Posty: 363
Skąd: Żagań
Wysłany: 2009-04-22, 13:12   

Tylko jak wcisnę "i" to się resetuje i są już normalne sztuki. W Sacredzie jak czytałem od groma bugów jest, ale jak widzę to mój pierwszy :P

EDIT: Shadow wszystko Wam wyjaśni screen, który wyślę po szkole bo tak nie wytłumaczę ;)

EDIT2: słyszałem wszystkie okrzyki wszystkich postaci, ale coś takiego mnie rozbroiło (nawet śmiesznie krzyczał :lol: )

[ Dodano: 2009-04-23, 14:04 ]
Kto zainteresowany może luknąć ;)

http://img410.imageshack....beztytuusgk.png
http://img207.imageshack....eztytuu2ffu.png
Ostatnio zmieniony przez marrog 2009-04-23, 14:03, w całości zmieniany 5 razy  
 
 
qbus371 
Scenarzysta



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Zaproszone osoby: 1
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Jungle Hunt
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Pomógł: 1 raz
Wiek: 19
Dołączył: 18 Cze 2010
Posty: 67
Ostrzeżeń:
 1/7/9
Wysłany: 2010-09-26, 15:16   

też tak miałem tu mam zdjęcia
_____________________________________________________________________
Moja stara nazwa użytkownika: "nick".
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,15 sekundy. Zapytań do SQL: 12