logo



FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
czy opłaca sie kupowac konia
Autor Wiadomość
gomano 


Wersja gry S1: UW: 2.21
Wersja gry S2: Nie mam gry
Dołączył: 28 Sty 2009
Posty: 12
Skąd: gliwice
  Wysłany: 2009-01-28, 18:18   czy opłaca sie kupowac konia

czy opłaca sie kupowac konia na mały lv maga
 
 
Kowalka_umysłów 



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Klan S1: Freedom
Wersja gry S2: Nie mam gry
Pomogła: 6 razy
Wiek: 25
Dołączyła: 30 Lip 2008
Posty: 232
Skąd: Nocy
Wysłany: 2009-01-28, 18:21   

Nie. Dużo kasy się wydaje a koń spowalnia rzucanie czarów i często się plącze. Lepiej kupić sobie na początek jakąś zbroję albo miksturki leczenia. A w paru miejscach, np. za przejściem na południe (taki mostek) w silver creek są darmowe konie.
_____________________________________________________________________
[center]
:eat: [color=red][size=18]I'm CHEATER EATER![/size][/color] :eat:
[img]http://img259.images...93776.png[/img]
[color=orange]Zapraszam do spamowania na www.fd.pun.pl[/color]
[img]http://i-point.nazwa.pl/host/upload/2397/woma1.png[/img]
[/center]
 
 
 
spajki32 


Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: 2.43
Platforma S2: PC
Pomógł: 5 razy
Wiek: 28
Dołączył: 21 Mar 2008
Posty: 133
Skąd: Krk
Wysłany: 2009-01-29, 07:41   

oplaca sie magiem wody na ostrza rzuca sie ostrza i ucieka lub oplaca sie do odslaniania mapy
 
 
Nether 
Polish Leader ((UU))



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: United Underworld
Wersja gry S2: 2.0.2
Klan S2: przyjaciel (WW)/(SM)
Pomógł: 4 razy
Wiek: 34
Dołączył: 12 Paź 2008
Posty: 218
Skąd: Bytom
Wysłany: 2009-01-29, 08:53   

kon jest dobry tylko do poruszania sie... nazy sie chodzi mi o szybkosc.

podnosi HPki ale to nie wiele daje..

gra sie za to calkiem inaczej... wg mnie trudniej
_____________________________________________________________________


"Nie walcz z głupcem...
... najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu...
... a później pokona doświadczeniem."
 
  My status
 
gomano 


Wersja gry S1: UW: 2.21
Wersja gry S2: Nie mam gry
Dołączył: 28 Sty 2009
Posty: 12
Skąd: gliwice
Wysłany: 2009-01-29, 09:23   

właśnie wd mnie traci sie pieniądze bo cie zabiją na konia i niemasz konia
_____________________________________________________________________
początkujący ale nie głupi
 
 
spajki32 


Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: 2.43
Platforma S2: PC
Pomógł: 5 razy
Wiek: 28
Dołączył: 21 Mar 2008
Posty: 133
Skąd: Krk
Wysłany: 2009-01-29, 17:25   

gomano napisał/a:
właśnie wd mnie traci sie pieniądze bo cie zabiją na konia i niemasz konia
to co piszesz jest bez sensu kon kosztuje max 5K (tysiecy) zlota zabiją CI konia jak go nie bedziesz uleczal
 
 
Adijos 
buahaha


Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: 2.43
Platforma S2: PC
Pomógł: 4 razy
Wiek: 23
Dołączył: 29 Gru 2008
Posty: 147
Skąd: Polska
Wysłany: 2009-02-10, 17:59   

:blee: U mnie koń gladem kosztuje 11 tys ponad nawet, ale to te lepsze, koń w ogóle nie potrzebny, przez niego nie można użyć Sacred item manager :cry: :x
_____________________________________________________________________
[URL = http://img510.imageshack.us/i/12975a.gif/] [IMG = http://img510.imageshack....924/12975a.gif] [/ IMG] [/ URL]
 
 
Janum 



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: Nie mam gry
Platforma S2: PC
Pomógł: 2 razy
Wiek: 23
Dołączył: 19 Maj 2009
Posty: 51
Skąd: Łebieńska Huta
Ostrzeżeń:
 1/7/9
Wysłany: 2009-05-22, 16:38   

W magu ważne jest by szybko się przemieszczać (bo mag ma mało hp a jak cię otoczą to koniec)
 
 
Nether 
Polish Leader ((UU))



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: United Underworld
Wersja gry S2: 2.0.2
Klan S2: przyjaciel (WW)/(SM)
Pomógł: 4 razy
Wiek: 34
Dołączył: 12 Paź 2008
Posty: 218
Skąd: Bytom
Wysłany: 2009-05-23, 11:59   

jak cie otocza to masz spirale ognia i lodowy grag.
masz przeniesienie.

masz kamienna i ognista skore, masz wodna forme....

wiec nie mowcie zejest wtopa :D
_____________________________________________________________________


"Nie walcz z głupcem...
... najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu...
... a później pokona doświadczeniem."
 
  My status
 
myster 


Wersja gry S1: Classic: 1.66
Wersja gry S2: 2.0.2
Dołączył: 07 Sie 2009
Posty: 6
Skąd: kęty
Ostrzeżeń:
 1/7/9
Wysłany: 2009-08-11, 08:51   

po co konia ja do klsztoru serafii szybko docieram z bellevue bo po drodze są portale :x :mg: :arrow: :arrow: :)
_____________________________________________________________________
sacred rządzi
 
 
marrog 
S2 Veteran



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: Zakon Ciemności
Wersja gry S2: 2.43
Klan S2: Zakon Ciemności
Platforma S2: PC
Pomógł: 19 razy
Wiek: 28
Dołączył: 22 Kwi 2009
Posty: 363
Skąd: Żagań
Wysłany: 2009-08-11, 19:21   

Konik jest dobry dla mrocznego elfa na pułapki - szybciej je rzuca niż bez konia. Ponieważ jest to S+, konik nie dzieli PŻ z postacią, a co z tym idzie - szybko zdycha :/ Bardziej przydatny w UW :)

\\Edit: nawet nie zauważyłem, że temat odświeżony :P W każdym razie te info przyda się ;)
_____________________________________________________________________
Kiedy spierasz się z głupcem, upewnij się, że on nie robi tego samego.

[img]http://miniprofile.x...arrog.png[/img]

[img]http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF[/img] [color=red]Piżem pobrafnie po polzkó[/color]
Ostatnio zmieniony przez marrog 2009-08-11, 19:23, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Mentor Gier 


Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Klan S1: Demolka
Wersja gry S2: 2.43
Klan S2: Seniorzy
Wiek: 23
Dołączył: 28 Gru 2009
Posty: 9
Skąd: Kowalewko
Wysłany: 2009-12-29, 10:07   

Moim zdaniem warto kupić konia jak cie mogą odtoczyć te gobliny można użyć trzy cztery razy Spirale Ognia i po problemie i też szybciej zbiera różne przedmioty, a koń kosztuje jakieś 5k czy tam 6k. :mg:
 
 
 
Kraszu 
?



Wersja gry S1: S+: 1.8.26
Wersja gry S2: Nie mam gry
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 05 Gru 2009
Posty: 21
Skąd: Łomża
Wysłany: 2009-12-29, 11:23   

[quote="Kowalka_umysłów"]Nie. Dużo kasy się wydaje a koń spowalnia rzucanie czarów i często się plącze. Lepiej kupić sobie na początek jakąś zbroję albo miksturki leczenia. A w paru miejscach, np. za przejściem na południe (taki mostek) w silver creek są darmowe konie.[/quote]

Dokładnie. Poza tym na koniu nie można wykorzystywać niektórych umiejętności. Jeżeli bardzo chcesz konia, to znajdziesz go później za free.

PS. nawet nie myśl o wykupowaniu umiejętności jeździectwo - strata czasu i punktów!
_____________________________________________________________________
[center]"Gdyby nie internet, nie wiedziałbym ze na świecie jest tylu idiotów". [S. Lem]
[IMG]http://www.speedtest...90799.png[/IMG]
[/center]
 
 
Ryuuzaki 
Jestem Wampiratem!


Wersja gry S1: S+: 1.8.96
Wersja gry S2: 2.0.2
Dołączył: 04 Lut 2010
Posty: 13
Skąd: Grajewo
Wysłany: 2010-08-06, 14:20   

ja konia używam do poruszania się po mieście nie expie na nim bo pada :(
_____________________________________________________________________
Czy wiesz , że 33% polaków ma konto na NK , 93% użytkowników komputera ma internet , 50% graczy grało w Diablo , 53% polskich internautów to piraci , a 95% ludzi uwierzy Ci jeśli podasz dane w procentach?

PS.To o piratach było prawdziwe^^
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,15 sekundy. Zapytań do SQL: 13