logo



FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Shei
2009-05-23, 13:24
Gladiator Maksimus
Autor Wiadomość
Maksimus 



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: Nie mam gry
Wiek: 27
Dołączył: 16 Maj 2009
Posty: 13
Wysłany: 2009-05-24, 16:43   

Spróbuje tam się przelecieć? Ta jaskinia jest w dodatku? Możesz mi wrzucić mapę z jej lokalizacją bo pojęcia nie mam gdzie ona jest.
 
 
Shei 
Rest in Pieces



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Citadel
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Wiek: 37
Dołączył: 09 Lut 2007
Posty: 2844
Skąd: Zawiercie
Wysłany: 2009-05-24, 17:26   

Możliwe, że z piratami jest tak jak z duchami, duchy mają większą szansę na drop pierścieni i amuletów, a piraci może mają większą szansę na drop tarczy (jakoś nie latałem na piratów expić, to nie wiem w sumie :) ). Nie zmienia to jednak faktu, że tak samo jak w przypadku duchów, liczy się SB i MF, bo można sobie latać na duchy po unikatowe pierścienie, a będą Ci leciały same zwykłe, jeżeli nie będziesz miał nic SB i MF. No i tak samo z tarczą, jeżeli piraci mają zwiększony drop tarcz, to i tak żeby dostać unikatową tarczę z piratów, to też jednak musisz mieć sporo MF i SB, bo inaczej będą leciały same zwykłe.
_____________________________________________________________________

 
 
Wampir 
Poleje się krew...



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: 2.43
Platforma S2: PC
Wersja gry S3: Nie mam gry
Wiek: 25
Dołączył: 18 Mar 2008
Posty: 565
Skąd: Wojcieszów
Wysłany: 2009-05-24, 19:12   

Maksimus napisał/a:
Ta jaskinia jest w dodatku?

Tak, aby do niej wejść, trzeba grać w kampanii podziemi (lub w MP). Zamieszczam lokalizacje dwóch wejść:
http://img200.imageshack.us/img200/3269/mapa3.png
 
 
Maksimus 



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: Nie mam gry
Wiek: 27
Dołączył: 16 Maj 2009
Posty: 13
Wysłany: 2009-05-25, 13:23   

Wielkie dzięki wszystkim za pomoc!!! Ale mam jeszcze ostatnią prośbę.

Grać w Sacred i nie zabić Smoków to jak być w szkole i nie pójść na matmę. Dużo się o nich mówi, ale map do nich nie znalazłem. Czy mogę pójść na nie gladem na 30 lvlu? I czy mogę prosić o mapkę bo tylko jakieś smoki-chudziny znalazłem w lasach Tyr-Fasul.

Zmieniłem nazwę, tematu bo już taki początkujący to nie jestem.
 
 
Shadow 
Jestem iluzją koguta.



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Klan S1: nie mam
Wersja gry S2: Nie mam gry
Wiek: 23
Dołączył: 10 Sty 2009
Posty: 213
Skąd: Przewrotne
Wysłany: 2009-05-25, 13:30   

Maksimus napisał/a:
Czy mogę pójść na nie gladem na 30 lvlu?
zależy na jakie :roll: polecałbym na początek do D'Cay na pustyni ;) lub do tego we Frostgardzie i jeszcze możesz do Draconis Mortis (tego na wyspepce) - dla mnie to najłatwiejsze smoki ;)
Maksimus napisał/a:
I czy mogę prosić o mapkę bo tylko jakieś smoki-chudziny znalazłem w lasach Tyr-Fasul.
mówisz o tych małych smoczkach ?? (chyba tam nie ma tych małych :roll: to są dwa najtrudniejsze smoki w grze :P jeśli dla ciebie to chudziny, to masz niezłego gladka :D
_____________________________________________________________________
 
  My status
 
Wampir 
Poleje się krew...



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: 2.43
Platforma S2: PC
Wersja gry S3: Nie mam gry
Wiek: 25
Dołączył: 18 Mar 2008
Posty: 565
Skąd: Wojcieszów
Wysłany: 2009-05-25, 15:16   

Maksimus napisał/a:
I czy mogę prosić o mapkę

Nie umiesz poszukać na stronie głównej? Tu masz link - http://www.sacred.pl/imag...f2eb2d0c5f9.jpg
ale na drugi raz poszukaj, zanim zadasz pytanie. :]
 
 
Maksimus 



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: Nie mam gry
Wiek: 27
Dołączył: 16 Maj 2009
Posty: 13
Wysłany: 2009-05-25, 18:00   

Poszedłem sobie po ten Topór Theina. Jestem przy grobie, ale nie mogę go otworzyć. Klikam na grób a tam tylko napis : "Co masz na myśli, mówiąc że ten kij był prawdziwy" . I jest tylko "ok" pod ramką. Naciskam je, ale grób się nie otwiera!!! Co ma zrobić?
 
 
Thecmelion 
TheC(melion) :P



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: [SF] Black Hand
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Klan S2: Nie dotyczy :)
Wersja gry S3: Nie mam gry
Wiek: 31
Dołączył: 09 Lut 2007
Posty: 2222
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-05-25, 18:02   

A może będziesz się trzymał tematu (czyli o Gladzie) a nie wszystko tu poruszasz?! :roll:
Ten grób się nie otwiera, tylko po wyłączeniu napisu nic się nie dzieje. Topór Taine'a i zwykły łuk są obok grobu.
_____________________________________________________________________
:ziew:
Ostatnio zmieniony przez Thecmelion 2009-05-25, 20:22, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
 
Maksimus 



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: Nie mam gry
Wiek: 27
Dołączył: 16 Maj 2009
Posty: 13
Wysłany: 2009-05-25, 20:19   

Ależ nie robię offtopu, ten topór ma się stać integralną częścią tego biednego glada. Koło grobu też nic nie leży, patrzcie:

 
 
Thecmelion 
TheC(melion) :P



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: [SF] Black Hand
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Klan S2: Nie dotyczy :)
Wersja gry S3: Nie mam gry
Wiek: 31
Dołączył: 09 Lut 2007
Posty: 2222
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-05-25, 20:24   

Jeśli grasz na singlu to "czasem" może go nie być (w skrajnych przypadkach nigdy) w tym miejscu. Z jakiego powodu nie ma trudno wytłumaczyć, ale po prostu na singlu nie zawsze tam jest.
_____________________________________________________________________
:ziew:
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 13