logo



FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Sacred 2 i hamachi
Autor Wiadomość
TomekYTeen


Wersja gry S1: Nie mam gry
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Wersja gry S3: Nie mam gry
Dołączył: 04 Kwi 2018
Posty: 5
Wysłany: 2020-04-19, 15:23   Sacred 2 i hamachi

witam, chciałbym zagrać z przyjaciółmi w sacreda czytałem gdzieś że przez hamachi się da więc pobrałem, dołączyłem do sieci znajomego lecz on nie widzi serwera który założyłem. I tu mam pytanie co mam zrobić żeby to zadziałało ? Mamy zainstalowany comunity patch więc raczej o wersję tu nie chodzi.
 
 
MatthewMatt 



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry S3: Nie mam gry
Wiek: 33
Dołączył: 24 Paź 2017
Posty: 40
Wysłany: 2020-04-26, 15:45   

Cześć, też miałem problem z widocznością serwerów, u mnie pomogło to że w lewym górnym rogu okna lobby zaznaczyłem dodatkową opcję 'Pokaż wszystkie serwery' odczekałem i po 2 czy 4 sekundach pojawiły się serwery, u mnie pomogło, może u Was też się uda, a jeśli chodzi o wersję gry i patcha to musicie mieć te same wersje.
Ja tam bardziej korzystam z Radmina niż hamachi, gram od tygodnia przez Radmina i widzę też inne serwery, wczoraj np. były trzy różne serwery, bez problemowo się mogłem połączyć z tymi osobami, graliśmy troszkę na Veteranie ;p
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 13