logo



FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Granie na multi
Autor Wiadomość
SMirrokso


Wersja gry S1: S+: 1.8.96
Wersja gry S2: 2.0.2
Platforma S2: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: X360
Dołączył: 20 Sie 2019
Posty: 7
Wysłany: 2019-08-20, 14:37   Granie na multi

Witam aktywnych mam pytanie jest jeszcze jakaś możliwość grania multi?
 
 
Traszu 
420


Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry S3: Nie mam gry
Dołączył: 21 Lip 2019
Posty: 7
Skąd: Kraków
Wysłany: 2019-08-20, 16:00   

Radmin VPN podobno działa. Trzeba przetestować :)
 
 
SMirrokso


Wersja gry S1: S+: 1.8.96
Wersja gry S2: 2.0.2
Platforma S2: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: X360
Dołączył: 20 Sie 2019
Posty: 7
Wysłany: 2019-08-25, 21:52   

W teorri działa ale zamiast dołączyć dostaje errora i nie mogę grać ze znajomym. Jak ja założę serwer to ja mogę grać ale moi znajomi nie mogą dołączyć do mnie bo dostają tego samego errora.


Pokazał bym ss tego ale nie wiem jak się tu dodaje zdjęcia. :mur:
 
 
Traszu 
420


Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry S3: Nie mam gry
Dołączył: 21 Lip 2019
Posty: 7
Skąd: Kraków
Wysłany: 2019-08-27, 17:56   

Dołącz do sieci Ankaria, hasło Sacred i napisz mi to przetestujemy.
 
 
SMirrokso


Wersja gry S1: S+: 1.8.96
Wersja gry S2: 2.0.2
Platforma S2: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: X360
Dołączył: 20 Sie 2019
Posty: 7
Wysłany: 2019-08-27, 20:01   

Napisz kiedy to dołączę bo nie mg znalść hosta.
 
 
Traszu 
420


Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry S3: Nie mam gry
Dołączył: 21 Lip 2019
Posty: 7
Skąd: Kraków
Wysłany: 2019-08-27, 20:54   

Dołącz po prostu na Radminie i jak będę online to wyślij mi wiadomość.
 
 
SMirrokso


Wersja gry S1: S+: 1.8.96
Wersja gry S2: 2.0.2
Platforma S2: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: X360
Dołączył: 20 Sie 2019
Posty: 7
Wysłany: 2019-08-29, 21:19   

Traszu, Udało mi się podłączyć teraz można spróbować zagrać.
 
 
Traszu 
420


Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry S3: Nie mam gry
Dołączył: 21 Lip 2019
Posty: 7
Skąd: Kraków
Wysłany: 2019-08-29, 22:04   

Próbuję napisać do Ciebie na Radminie ale nie mogę się połączyć z Tobą..
 
 
SMirrokso


Wersja gry S1: S+: 1.8.96
Wersja gry S2: 2.0.2
Platforma S2: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: X360
Dołączył: 20 Sie 2019
Posty: 7
Wysłany: 2019-08-29, 22:12   

Ja tak samo, nwm jak to działa jak chcesz to zapraszam na mój serwer discord to tam się łatwiej dogadamy.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 13