logo



FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy ktoś chcę przypomnieć stare czasy i zagrac na Tunngle?
Autor Wiadomość
Talos 


Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: 2.43
Wersja gry S3: Nie mam gry
Wiek: 22
Dołączył: 11 Maj 2018
Posty: 2
Wysłany: 2018-05-11, 02:52   

Cześć wszystkim! :D
Czy nadal znajdą się chętne osoby na wspólne zagranie w Sacred? Tungle czy evolv3, nie ważne, wążni są ludzie ^^ Naszły mnie wspomnienia i specjalnie konto na forum założyłem :D Choć zaglądam tu od wielu lat.

Nie wiem kiedy ktoś odczyta tego posta więc zostawiam też link do profilu na steam. Możesz napisać nawet po roku, będę rad :D

https://steamcommunity.com/profiles/76561198028301427
 
 
krokus1 


Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: IB/WS: 2.65.1
Wersja gry S3: Nie mam gry
Dołączyła: 04 Sie 2018
Posty: 1
Wysłany: 2018-08-04, 21:15   

a jednak pamietacie :D
 
 
Talos 


Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: 2.43
Wersja gry S3: Nie mam gry
Wiek: 22
Dołączył: 11 Maj 2018
Posty: 2
Wysłany: 2018-08-05, 21:12   

Jak można by zapomnieć o tak wspaniałej grze :D :jupi:
Ostatnio zmieniony przez Talos 2018-08-05, 21:12, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
ratr 



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: Nie mam gry
Wersja gry S3: Nie mam gry
Dołączył: 15 Sty 2015
Posty: 5
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2018-08-11, 13:34   

A właśnie czy Tunngle nadal działa? Próbowałem i nic z tego, może coś źle robiłem, ale nie szło się zalogować. Czy istnieje jakaś inna aplikacja by postawić serwer? :)
 
  My status
 
MatthewMatt 



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry S3: Nie mam gry
Wiek: 32
Dołączył: 24 Paź 2017
Posty: 28
Wysłany: 2018-08-11, 14:52   

Cześć wszystkim, Tunngle niestety już nie działa zamknęli program było o tym pisane na stronie głównej programu tunngle, teraz ja i moi znajomi korzystamy z programu Evolve jest nas pięciu i was zachęcamy też do korzystania z tego programu. Evolve jest łatwy w obsłudze i tak jak w przypadku Tunngle trzeba mieć zrobione porty, my gramy przez evolve już parę miesięcy i jest super, zachęcam do pobrania programu Evolve i grania przez niego w Sacred, Pozdrawiam :)

Evolve powstało zaraz przed zamknięciem Tunngle, proponuje na przejście na Evolve opłaca się jest ciekawie, dzisiaj pewnie będziemy grali w Sacred właśnie przez program Evolve, wieczorem. ;)
 
 
YubY 
Bumelant :>



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: Strażnicy Frostgardu
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wiek: 28
Dołączył: 15 Kwi 2007
Posty: 213
Skąd: Piaseczno
Wysłany: 2019-04-20, 18:37   

Szkoda, Tungla była spoko i kiedy Dejv zrobił mały renesans Sacreda UW to tam graliśmy a z Evolve nie mam dobrych wspomnień - taki upośledzony braciszek zajedwabistego XFire ;) Czyżby stał się lepszy? :P
_____________________________________________________________________
[color=blue][size=18][i]
Jeść albo nie jeść - oto jest pytanie.
Jeść - toż to prosta odpowiedź na nie.
Jedzenie życia rozkosz, więc jedzmy, czemu nie!?
Bez jedzenia ja chyba zabije się!!! [/color][/size][/i]

Burger był, jest i zniknął... :eat: MAGIC xD Version 1.0 :tooth:
Burger był, jest i zniknął... :eat: MAGIC xD Version 2.0 :hyhy:
Miasteczko Sacred.pl taka mała reklama w internecie ^^
Najlepsza Polska Ugamela :arrow: NET-WAR :)
Zeitgeist - film mogący Cię zmienić... :>

[color=red][size=18][i]
Nie daję jedzenia...never... tudzież nie karmię trolli :twisted:
[/color][/size][/i]
 
  My status
 
MatthewMatt 



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry S3: Nie mam gry
Wiek: 32
Dołączył: 24 Paź 2017
Posty: 28
Wysłany: 2019-04-25, 10:16   

Evolve też przestało działać, pozostaje tylko braciszek hamachi tak zwany Radmin VPN. Uruchamiasz Radmina tworzysz Sieć i inni dołączają do twojej sieci aby grać przez sieć, sieć można zabezpieczyć hasłem :roll:
Po długiej przerwie dzisiaj wieczorem będziemy próbowali pograć właśnie przez Radmina, zobaczymy jakie problemy będą z lączeniem, oby żadnych problemów nie było :D
 
 
dav3d 
Bad Boy



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: Nie mam gry
Platforma S2: PC
Wersja gry S3: Nie mam gry
Wiek: 27
Dołączył: 01 Lip 2007
Posty: 440
Skąd: Poznań
Wysłany: 2019-04-26, 21:01   

To jak to, nie ma już na czym pograć?? :shock: :cry:
 
 
MatthewMatt 



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry S3: Nie mam gry
Wiek: 32
Dołączył: 24 Paź 2017
Posty: 28
Wysłany: 2019-05-04, 15:14   

Hej. My właśnie gramy na Radminie w dwójkę, przydałoby się więcej osób aby region bossów zrobić na Veteranie, możecie smiało dołączyć do nas :P
Pobierzcie program Radmin VPN i dołączcie do sieci o nazwie: kucyk a hasło 123456, Zapraszamy :wink:

W razie czego pisz na GG nr 68137875.
Ostatnio zmieniony przez MatthewMatt 2019-05-04, 15:16, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,18 sekundy. Zapytań do SQL: 14