logo



FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Jednorożec i płonący koń
Autor Wiadomość
Angius 
Mighty Mage



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Dołączył: 11 Lip 2011
Posty: 27
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2012-06-16, 19:59   Jednorożec i płonący koń

Mam złotą edycję S2 i wyczytałem, że są tam dwa nowe koniki - właśnie jednorożec i płonący koń. Szukałem w guglu, na forumowej szukajce, nigdzie nie znalazłem konkretnych wskazówek jak te koniki zdobyć...
Mogę się domyślać, że może tu chodzić o tereny łowieckie Serafii i krwawy las, ale konkretów żadnych nie znam...
Ma ktoś jakiekolwiek info?
 
 
 
Thecmelion 
TheC(melion) :P



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: [SF] Black Hand
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Klan S2: Nie dotyczy :)
Wersja gry S3: Nie mam gry
Wiek: 29
Dołączył: 09 Lut 2007
Posty: 2211
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-06-16, 23:22   

Mamy. Płonącego Konia, Jednorożca oraz Draconicona dla Smoczego Maga można kupić tylko w jednym miejscu w Ankarii, oczywiście to miejsce nazywa się [b]Ruiny Wioski[/b] w [b]Krwawym Lesie[/b] (wystarczy iść cały czas główną drogą i dotrzeć do trzeciego z kolei Monolitu Wskrzeszania - to będzie to miejsce). Jednak kupno mountów nie jest dostępne od początku. Najpierw trzeba je odblokować wypełniając zadanie poboczne "Dach na głową", które zleca Zombie Bob. Znajduje się przy on domu niedaleko mostu i zleca nam przyniesienie 5 skór Płonących Koni (latających w pobliżu) oraz 5 skórzanych sznurów pochodzących od Żywych Zbroi (będących na południe od miasta). Gdy odniesiemy już zebrany towar Bobowi i zadanie zostanie zaliczone, na mapie i w mieście pojawi się Sprzedawca Koni, który stoi w południowej części miastecznka - on będzie miał na sprzedaż właśnie Płonącego Konia i Jednorożca. Tyle, pozdro. :)
_____________________________________________________________________
:ziew:
 
 
 
Angius 
Mighty Mage



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Dołączył: 11 Lip 2011
Posty: 27
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2012-06-16, 23:42   

Dzięki wielkie, Thec ;)
Zaraz lecę tam moją serką i kupuję jednorożca (płonący chyba tylko dla kampanii ciemności?). Mount wskakuje na miejsce konia? Bo nie chciałbym się żegnać z kotkiem :(
 
 
 
Thecmelion 
TheC(melion) :P



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: [SF] Black Hand
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Klan S2: Nie dotyczy :)
Wersja gry S3: Nie mam gry
Wiek: 29
Dołączył: 09 Lut 2007
Posty: 2211
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-06-16, 23:47   

[quote="Angius"]płonący chyba tylko dla kampanii ciemności?[/quote]
Nie, z tego co pamiętam to raczej nie. Chyba tylko poszczególne kobyły są przeznaczone dla danych postaci, ale nie jestem pewien czy na pewno. Sprawdź przy okazji.

[quote="Angius"]Mount wskakuje na miejsce konia? Bo nie chciałbym się żegnać z kotkiem[/quote]
Raczej wbija na miejsce standardowej szkapiny, bo nie jest to Specjalny Wierzchowiec, tylko dodatkowy rodzaj konia do kupienia. Tygrys na pewno zostanie na swoim miejscu, bez obaw. :)
_____________________________________________________________________
:ziew:
 
 
 
Angius 
Mighty Mage



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Dołączył: 11 Lip 2011
Posty: 27
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2012-06-17, 00:43   

Ok, sprawdzę jak to się ma i dam znać ;)

[ Dodano: 2012-06-23, 16:29 ]
Ok, sprawdziłem, zrobiłem, kupiłem i jestem zadowolony :D
Faktycznie, po zrobieniu questa z płaszczem pojawia się sprzedawca koni i specjalnych wierzchowców. Z koników ma do wyboru zwykłe szkapy, oraz białego jednorożca, czarnego jednorożca i płonącego konia. Na brązie są na 32-33 lvlu i kosztują koło 200k jakby ktoś chciał kupić ;)

I każdy koń jest dostępny dla każdej klasy, faktycznie. Po prostu gdzieś wyczytałem, że niby Sera nie może dosiadać płonącego konia, a Inq jednorożca. Bzdura. Nie ma lepszego widoku, niż Serafia galopująca na płonącym rumaku :mg:
 
 
 
Madzia87


Wersja gry S1: Nie mam gry
Wersja gry S2: IB/WS: 2.65.1
Wersja gry S3: Nie mam gry
Dołączył: 28 Cze 2018
Posty: 3
Wysłany: 2018-06-28, 11:21   

Hej! Na forum jestem nowa, ale na grze nie. W dodatek gram od paru dni i tu mam prośbę. Czy ktoś z was mógłby wrzucić screena i pokazać gdzie jest ten Krwawy Las? Dwa dni biegam po mapie i nie mogę bo znaleźć:(
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,14 sekundy. Zapytań do SQL: 13