logo



FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
konie
Autor Wiadomość
Vampire Lord 
miłośnik nietoperzy


Wersja gry S1: UW: 2.28
Wiek: 24
Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 12
Skąd: Ancaria
Wysłany: 2008-07-12, 16:22   

mundek91 napisał/a:
mam 11 pkt jeździectwa i nie moge jeździć na tych koniach kolo feries crossing. Nie wiem czy mam za mało pkt czy wcale nie moge na nich jeździc

Ty zauważ czy krasnoludem nie jesteś :lol: . Tak na serio to jakie one mają wymagania, są tam jakieś potrzebne pkt jeździectwa :?: Bo raczej niemożliwe że jeśli spełniasz wymagania to nie możesz dosiadać. Logicznie rzecz biorąc.
Jeśli tamte nie pasują to zbierz trochę kasy i kup tu::
Thecmelion napisał/a:
Najlepsze konie są w Mystdale z tego co pamiętam i jest tam dosyć spory wybór. Mozna tam kupić konie począwszy od zwykłych lekkich szkap, a kończąc na cieżkich rumakach bojowych.
_____________________________________________________________________
Tak być musi, bo ciągle się tli w nas ogień. Wieczny ogień nazwany nadzieją.
 
 
 
Thecmelion 
TheC(melion) :P



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: [SF] Black Hand
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Klan S2: Nie dotyczy :)
Wersja gry S3: Nie mam gry
Pomógł: 165 razy
Wiek: 29
Dołączył: 09 Lut 2007
Posty: 2211
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-07-12, 16:37   

Vampire Lord napisał/a:
Bo raczej niemożliwe że jeśli spełniasz wymagania to nie możesz dosiadać.

Możliwe, że nie może ich dosiąść, ponieważ są to konie "questowe" (to te konie), które w pewnym momencie wykonywania zadania pobocznego "Więzi rodzinne" ( http://sacred.pl/index.ph...type=show&id=40 ) przekształcą się w potwory (jeden w Jaszczura, a drugi w Harpię), które trzeba zabić. Dlatego też nie da się z nich korzystać jako ze środków transportu. :P

Pozdrawiam. :)
_____________________________________________________________________
:ziew:
Ostatnio zmieniony przez Thecmelion 2008-07-12, 16:37, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
mundek91 
Wieczny Łowca


Wersja gry S1: S+: 1.8.96
Pomógł: 2 razy
Wiek: 27
Dołączył: 16 Cze 2008
Posty: 37
Wysłany: 2008-07-12, 16:41   

nie jestem krasnoludem bo mam plusa :P i gram magiem. Tego najlepszego z mystadel mam. Ale przeczytałem to w strategii (dla maga na wode i pow.) że te konie "questowe" są najlepsze i można na nich jeździć. Czyli ktoś musiał na nich jeździć tylko może zależy od wersji gry.
Ostatnio zmieniony przez mundek91 2008-07-12, 16:43, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Vampire Lord 
miłośnik nietoperzy


Wersja gry S1: UW: 2.28
Wiek: 24
Dołączył: 11 Lip 2008
Posty: 12
Skąd: Ancaria
Wysłany: 2008-07-12, 16:51   

Skoro tak:
Thecmelion napisał/a:
Możliwe, że nie może ich dosiąść, ponieważ są to konie "questowe" (to te konie), które w pewnym momencie wykonywania zadania pobocznego "Więzi rodzinne" ( http://sacred.pl/index.ph...type=show&id=40 ) przekształcą się w potwory (jeden w Jaszczura, a drugi w Harpię), które trzeba zabić. Dlatego też nie da się z nich korzystać jako ze środków transportu.
i tak:
mundek91 napisał/a:
Czyli ktoś musiał na nich jeździć tylko może zależy od wersji gry.
to pewnie od wersji zależy. Żeby na nich jeździć nie brałem zlecenia od gostka i mogłem. Ale jak to zależy od wersji...
_____________________________________________________________________
Tak być musi, bo ciągle się tli w nas ogień. Wieczny ogień nazwany nadzieją.
 
 
 
Wredna 


Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: Nie mam gry
Wersja gry S3: Nie mam gry
Dołączyła: 06 Lut 2013
Posty: 20
Wysłany: 2018-05-25, 11:41   

Na przedmieściach Braverock minęłam najpierw handlarza z przeciętnymi końmi, parę kroków dalej stał czarny koń z prędkością 220. gdy zawróciłam, nie było go.
?
 
 
Kalia 
w(y)kurzacz trolli



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: IB/WS: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Jungle Hunt
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Pomogła: 59 razy
Wiek: 29
Dołączyła: 13 Lut 2007
Posty: 2008
Skąd: Zielonka k. Warszawy
Wysłany: 2018-05-25, 14:15   

Bug albo koń-zjawa :P Bo to nie twój był?
Jeśli chcesz darmowego konia z max. dostępną w grze prędkością, to jeden (zombie) szwęda się na południowy wschód od Khorad-Nur ;)
_____________________________________________________________________


Gauri napisał/a:
Wpisuję Cię na listę osób, którym Kalia może niechcący urwać głowę przy samych kostkach ^^

:vampir: Oh, I love this job... :]

Polecam: http://takbardzozle.blogs...2-pisownia.html
 
 
Wredna 


Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: Nie mam gry
Wersja gry S3: Nie mam gry
Dołączyła: 06 Lut 2013
Posty: 20
Wysłany: 2018-06-11, 11:17   

Darmowy z V max i nie-zombie zawsze jest w Normad Nur.

[ Dodano: 2018-08-13, 11:22 ]
Kalia napisał/a:
Bug albo koń-zjawa :P Bo to nie twój był?
Jeśli chcesz darmowego konia z max. dostępną w grze prędkością, to jeden (zombie) szwęda się na południowy wschód od Khorad-Nur ;)

Zaczęłam na srebrnym i znów to samo: za pierwszym minięciem był, potem pusto. Teraz mi niepotrzebny, ale zrobiłam screena (:
Ostatnio zmieniony przez Wredna 2018-08-13, 11:22, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,44 sekundy. Zapytań do SQL: 14