|
|
|
Przesunięty przez: Shei 2008-02-03, 23:45 |
Bestia Nocy |
Autor |
Wiadomość |
Kalia
w(y)kurzacz trolli

Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: IB/WS: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Jungle Hunt
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Wiek: 30 Dołączyła: 13 Lut 2007 Posty: 2027 Skąd: Zielonka k. Warszawy
|
Wysłany: 2015-01-15, 13:56
|
|
|
Tematy stare, bo i gra nienowa
Grać można, ale postać jest wtedy dużo, dużo, DUŻO słabsza.
Po pierwsze - nie otrzymuje wszystkich wampirzych bonusów do statystyk (w szczególności podczas walki w nocy/pod ziemią).
Nie może korzystać z dwóch broni (zwiększona szybkość ataku), podczas gdy w postaci wampira bijesz z obydwu łapek, zachowując wszelkie bonusy broni i tarczy.
No i nie masz dostępu do wszelkich wampirzych technik walki - w szczególności przydatny jest Skok i Nietoperze (których brak można boleśnie odczuć w trudnych warunkach).
Kiedyś próbowałam rozwinąć Wampkę na postać tylko rycerza, ale ok. 50 poziomu zrezygnowałam, bo to było po prostu samoumartwienie, a nie zabawa. |
|
|
|
 |
Wredna

Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: Nie mam gry
Wersja gry S3: Nie mam gry
|
Wysłany: 2018-02-23, 11:42
|
|
|
Kalia napisał/a: | Tematy stare, bo i gra nienowa
Grać można, ale postać jest wtedy dużo, dużo, DUŻO słabsza.
Po pierwsze - nie otrzymuje wszystkich wampirzych bonusów do statystyk (w szczególności podczas walki w nocy/pod ziemią).
Nie może korzystać z dwóch broni (zwiększona szybkość ataku), podczas gdy w postaci wampira bijesz z obydwu łapek, zachowując wszelkie bonusy broni i tarczy.
No i nie masz dostępu do wszelkich wampirzych technik walki - w szczególności przydatny jest Skok i Nietoperze (których brak można boleśnie odczuć w trudnych warunkach).
Kiedyś próbowałam rozwinąć Wampkę na postać tylko rycerza, ale ok. 50 poziomu zrezygnowałam, bo to było po prostu samoumartwienie, a nie zabawa. |
Powinnaś przypiąć ten post w oddzielnym temacie np. "Dla tych, co chcą grać wampirką tylko jako rycerzem", to oszczędzi wielu graczom porażek. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
|
|