logo



FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Crack do Złotej edycji
Autor Wiadomość
CieńRządzi 
Kusicielka Lodowych Elfów



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Wiek: 17
Dołączyła: 25 Paź 2011
Posty: 135
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2017-04-30, 09:45   Crack do Złotej edycji

Hej.

Czy mógłby ktoś zarzucić jakimś sprawdzonym crackiem do złotej edycji gry?

Przez jakiś czas wszystko działało super świetnie, ale dziś chciałam odpalić grę i nagle znikąd znowu mi wyskoczyło okno aktywacji ( :shock: ) i, tak jak wcześniej, kod do dodatku Ice and Blood nie zadziałał. Wcześniej pisałam o tym do samej Cenegi i wysłali mi najnowszego patcha, mówiąc, że to pomoże. Podczas instalacji wyskoczyło nagle, że patcha się zainstalować nie da i od tego momentu już w ogóle nie dało się odpalić gry; czarny ekran i "sacred 2 game client przestał działać" i tak ze 20 razy z rzędu. Uznałam, że całkiem odinstaluję grę i za drugim podejściem ogarnę już cracki, bo męczenie się z manualną aktywacją, która potem i tak nie działa, mnie przerosło xD
_____________________________________________________________________
"Zawsze wybieraj faceta, który umie gotować.
Uroda przemija, głód zostaje"
 
 
 
qbus371 
Scenarzysta



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Zaproszone osoby: 1
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Jungle Hunt
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Wiek: 17
Dołączył: 18 Cze 2010
Posty: 66
Ostrzeżeń:
 1/7/9
Wysłany: 2017-04-30, 10:38   

Coś ostatnio strasznie dużo z tym problemów, sam tak miałem. O ile cracka nie znalazłem (no może oprócz jednej strony gdzie ponoć udało się stworzyć generator kluczy do SecuROM, ale była rosyjska więc wolałem odpuścić) to udało mi się aktywować grę manualnie z pomocą tej strony (wiem że męczenie się z manualną aktywacją wolałabyś sobie odpuścić, ale spróbuj ostatni raz): https://support.securom.com/pop_sacred2.html
Zaznaczę tylko że nie miałem aktywowanej nawet podstawki więc wpisywałem kod do podstawowej wersji, a miałem tam wpisać tylko kod do dodatku. I po wpisaniu kodu do dodatku udało się to wreszcie zrobić. Mogę jeszcze poszukać tej rosyjskiej strony o ile nie masz nic przeciwko przetestowaniu tego narzędzia pod kątem działalności wirusowej na komputerze. :)
_____________________________________________________________________
Moja stara nazwa użytkownika: "nick".
 
 
CieńRządzi 
Kusicielka Lodowych Elfów



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Wiek: 17
Dołączyła: 25 Paź 2011
Posty: 135
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2017-04-30, 11:10   

W sumie rosyjskie źródła to często podejrzane źródła, więc raczej odpuszczę.
Tak czy siak dzięki za pomoc, spróbuję jeszcze raz manualnej (chociaż za pierwszą instalacją nie weszła mi też kilka razy), a jak nie przejdzie, to wrzucę po prostu zablokowane pliki do folderu z grą, które któryś z użytkowników wcześniej dał w innym poście i zobaczę, czy zadziała.

Może to sprawka windowsa 10, bo na 7 nie miałam takich problemów, a może aktywacja gry po prostu wygasła po latach :/
_____________________________________________________________________
"Zawsze wybieraj faceta, który umie gotować.
Uroda przemija, głód zostaje"
 
 
 
Lord Darth 
Lider



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Klan S1: Zakon Ciemności
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Zaproszone osoby: 5
Klan S2: Zakon Ciemności
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Jungle Hunt
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Wiek: 24
Dołączył: 17 Lip 2007
Posty: 312
Skąd: Piaseczno
Wysłany: 2017-04-30, 15:37   

CieńRządzi napisał/a:
Czy mógłby ktoś zarzucić jakimś sprawdzonym crackiem do złotej edycji gry?

Nie potrzebujesz cracka. Wystarczy podmienić pliki.

CieńRządzi napisał/a:
które któryś z użytkowników wcześniej dał w innym poście i zobaczę, czy zadziała.

Któryś użytkownik dał je tutaj :P
http://forum.sacred.pl/vi...ghlight=#110980 Spiesz się, bo promocja jest ograniczona w czasie i niedługo pliki wygasną. ^^

qbus371 napisał/a:
Coś ostatnio strasznie dużo z tym problemów, sam tak miałem.

Już kilkukrotnie pisałem, że serwery do aktywacji dodatku zostały albo wyłączone, albo zepsute. Aktywacja podstawki działa bez problemu, więc przyczyny należy szukać po stronie dostawcy zabezpieczenia dla dodatku.

Reszty waszych wywodów o ruskach już nawet nie czytam. :D
Ostatnio zmieniony przez Lord Darth 2017-04-30, 15:38, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
CieńRządzi 
Kusicielka Lodowych Elfów



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Wiek: 17
Dołączyła: 25 Paź 2011
Posty: 135
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2017-04-30, 21:12   

Zrobiłam to i zadziałało, także bardzo dziękuję <3

Pisałam to już wcześniej, ale dodam też tutaj (dla czytających świeżaków), że jakby komuś nie działała gra, zawieszała się etc. na w10, to niech odpali ją w oknie :)
_____________________________________________________________________
"Zawsze wybieraj faceta, który umie gotować.
Uroda przemija, głód zostaje"
 
 
 
MatthewMatt 


Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry S3: Nie mam gry
Wiek: 30
Dołączył: 24 Paź 2017
Posty: 3
Wysłany: 2017-10-26, 13:51   

Witam, mam podobny problem z aktywacją dodatku, jakby ktoś mógł kroczek po kroczku wytłumaczyć jak to zrobić aby gra działała jak należy to byłbym Bardzo wdzięczny. Podstawke aktywuję bez większych problemów ale kiedy chce aktywować dodatek to pasek dochodzi do 30% i po chwili wyskakuje error.
Dlatego też zamówiłem już w sklepie nowy egzemplarz gry Sacred 2 ZE, będe mieć zapewne nowe klucze i wszystko będzie działać, czekam już na kuriera, pytanie.. czy z nowymi kluczami też będą jakieś problemy ?

Pozdrawiam.
 
 
Lord Darth 
Lider



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Klan S1: Zakon Ciemności
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Zaproszone osoby: 5
Klan S2: Zakon Ciemności
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Jungle Hunt
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Wiek: 24
Dołączył: 17 Lip 2007
Posty: 312
Skąd: Piaseczno
Wysłany: 2017-10-26, 17:17   

MatthewMatt napisał/a:
Witam, mam podobny problem z aktywacją dodatku, jakby ktoś mógł kroczek po kroczku wytłumaczyć jak to zrobić aby gra działała jak należy to byłbym Bardzo wdzięczny. Podstawke aktywuję bez większych problemów ale kiedy chce aktywować dodatek to pasek dochodzi do 30% i po chwili wyskakuje error.

http://forum.sacred.pl/viewtopic.php?p=110980
http://forum.sacred.pl/viewtopic.php?t=8048

Jako, że zapewne upload wygasł, wrzucam nowy (w sumie dobrze by było wrzucić je gdzieś tutaj na serwer i udostępnić w dziale download http://sacred.pl/index_sa...download&cat=ib ):

http://uploadfile.pl/pokaz/1249261---vq3u.html


MatthewMatt napisał/a:
Dlatego też zamówiłem już w sklepie nowy egzemplarz gry Sacred 2 ZE, będe mieć zapewne nowe klucze i wszystko będzie działać, czekam już na kuriera, pytanie.. czy z nowymi kluczami też będą jakieś problemy ?

Pozdrawiam.

Kupno kolejnego egzemplarza nic ci nie da, bo możliwość automatycznej aktywacji dodatku przestała działać. Żadne klucze tutaj nie pomogą.
Ostatnio zmieniony przez Lord Darth 2017-10-26, 17:18, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
MatthewMatt 


Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry S3: Nie mam gry
Wiek: 30
Dołączył: 24 Paź 2017
Posty: 3
Wysłany: 2017-10-26, 17:25   

Tzn. że wystarczy wprowadzić klucz do podstawki i podmienić tylko te pliki? czy kwawy las, Mag bedą już dostępne i czy nie będzie mnie pytać o klucz do I&B ?
 
 
Lord Darth 
Lider



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Klan S1: Zakon Ciemności
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Zaproszone osoby: 5
Klan S2: Zakon Ciemności
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Jungle Hunt
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Wiek: 24
Dołączył: 17 Lip 2007
Posty: 312
Skąd: Piaseczno
Wysłany: 2017-10-26, 17:29   

Dokładnie tak. Pliki są wolne od blokady, więc Mag będzie dostępny (tylko Mag jest blokowany, Krawy Las i Kryształową Krainę można zwiedzać nawet nie aktywując dodatku). I nie będzie już męczyć o klucz. ^^

Pamiętaj wrzucić je do folderu PAK.
 
 
MatthewMatt 


Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry S3: Nie mam gry
Wiek: 30
Dołączył: 24 Paź 2017
Posty: 3
Wysłany: 2017-10-26, 17:32   

Lord Darth z góry Dziękuję za fatyge zaraz się wezmę za instalację S2 i spróbuję to zrobić jak należy. ;)
 
 
Lord Darth 
Lider



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Klan S1: Zakon Ciemności
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Zaproszone osoby: 5
Klan S2: Zakon Ciemności
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Jungle Hunt
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Wiek: 24
Dołączył: 17 Lip 2007
Posty: 312
Skąd: Piaseczno
Wysłany: 2017-10-26, 17:37   

Nie ma problemu. Jakby coś nie szło to śmiało pisz. :)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,84 sekundy. Zapytań do SQL: 14