logo



FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Limity
Autor Wiadomość
Xreworwer 
PomocMiPotrzebna


Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: Nie mam gry
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: Nie mam gry
Wiek: 18
Dołączył: 15 Wrz 2017
Posty: 2
Skąd: Kruszwica
  Wysłany: 2017-09-15, 20:59   Limity

Jakie są limity w Sacre'dzie underword np. jaki maksymalny lvl lub move speed albo atack speed.
Jak je ominąć?
Ostatnio zmieniony przez Xreworwer 2017-09-15, 20:59, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Devil Hunter 
Also known as Virian



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: Strażnicy Frostgardu
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Citadel
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: Nie mam gry
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 04 Paź 2007
Posty: 259
Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2017-09-15, 21:06   

Hm, mam nadzieję, że dobrze pamiętam :) Maksymalny poziom to 216, maksymalna prędkość to 220 pieszo oraz 280 na koniu. Szczerze mówiąc nie słyszałem o łamaniu tych barier i nie wydaje mi się, żeby to było możliwe.
_____________________________________________________________________
GID zaprasza do oglądania!
 
 
Hudof 
Mroczna Dusza



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: Nie mam gry
Wersja gry S3: Nie mam gry
Dołączył: 16 Wrz 2017
Posty: 26
Wysłany: 2017-09-16, 17:01   

Wg mnie twórcy dobrze postąpili ustawiając te limity, są optymalne :roll:
 
 
alistair80 



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: 2.40
Dołączył: 14 Paź 2008
Posty: 116
Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2017-09-16, 17:33   

Jest taki program Cheat Engine. Możliwe, że nim by się dało zmienić prędkość. Trzeba w tym programie odczytać plik exe gry, gra musi być uruchomiona. Najlepiej mieć jaki przedmiot zmieniający prędkość. Wtedy trzeba tym programem odszukać wartość prędkości z założonym przedmiotem, tych wartości pewnie trochę będzie. Wtedy należy zdjąć przedmiot i zawęzić poszukiwania szukając tej nowej wartości prędkości. Wtedy liczba znalezionych wyników zostanie skutecznie zmniejszona i będzie można metodą prób i błędów zmienić sobie prędkość. Z drugiej strony może nie być możliwości przekroczenia tych limitów. Instrukcje można znaleźć w necie. Podobno można niezłe rzeczy zrobić w tym programie, sama zmiana prędkości jednak nie powinna być zbytnio skomplikowana.

Jeśli znajdę chwilę, to może jutro spróbuję uruchomić Sacreda 1 na Windzie 7.

No dobra, w sumie zrobiłem to przed chwilą. Podwyższyłem postaci prędkość do 600 i zasuwała aż miło. Jedyny problem to to, że podczas uruchomienia gry i tego programu nie mogłem się przełączyć na przeglądarkę. Za słaby komp lub inne dziadostwo. Za to udało mi się wyniki wyszukiwania właściwej wartości zawęzić do jednej. Prościzna.
Ostatnio zmieniony przez alistair80 2017-09-16, 18:02, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
Xreworwer 
PomocMiPotrzebna


Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: Nie mam gry
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: Nie mam gry
Wiek: 18
Dołączył: 15 Wrz 2017
Posty: 2
Skąd: Kruszwica
Wysłany: 2017-09-16, 19:21   

A to jaki to może być mod, ponieważ nie chce cheatować po prostu chce expić swoją postać dalej niż te 216 lvl
 
 
alistair80 



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: 2.40
Dołączył: 14 Paź 2008
Posty: 116
Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2017-09-16, 23:20   

Sorry, moja wina, nie doczytałem. Myślałem, że chodzi o szybkość. Limitu poziomu raczej się nie zmieni tym programem, o którym pisałem. Chociaż nie wiem, musiałbym spróbować. Może uda się podwyższyć poziom samej postaci, ale sądzę, że na pewno bez zaawansowanej znajomości Cheat Engine nie sprawisz, że da się zwiększyć limit tak, żeby dało się awansować normalnym trybem. Możesz sobie zwiększyć poziom statystyk, ale nie limit poziomów. Bo rozumiem, że chcesz zwiększyć pułap poziomów, ale grę przechodzić normalnie, awansując przez zdobywanie expa. W tym Ci raczej nie pomogę.

Dobra, nie udało mi się nawet zwiększyć poziomu postaci o parę, a co dopiero złamać limit. To nie na moją głowę. Myślałem, że da się znaleźć kolejne wartości poziomów, przy każdym awansie szukając dalej, ale przy piątym poziomie znalazło mi dwie wartości, a przy szóstym nic, więc nie wiem co jest grane.
Ostatnio zmieniony przez alistair80 2017-09-17, 12:20, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 16