logo



FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
problem z sacred 2 złota edycja
Autor Wiadomość
czorny9


Wersja gry S1: Nie mam gry
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Wersja gry S3: Nie mam gry
Dołączył: 01 Gru 2015
Posty: 9
Wysłany: 2015-12-02, 23:24   

Cytat:
Dla pewności użyj sacred revoke (powinno być w plikach zainstalowanej gry).
[/quote]

Brałem juz online i nic ;/

[ Dodano: 2015-12-03, 16:08 ]
wczoraj miałem pisać ale nie dałem rady :D cos zrobilem cos skasowalem cos dodalem nie wazne ;D! Najważniejsze że udało się odpalic xD Śmiga lata biega :D [*aaa psik!!*] ;! :brawo: :brawo: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:
 
 
Kalia 
w(y)kurzacz trolli



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: IB/WS: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Jungle Hunt
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Pomogła: 59 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 13 Lut 2007
Posty: 1961
Skąd: Zielonka k. Warszawy
Wysłany: 2015-12-04, 19:13   

czorny9 napisał/a:
cos zrobilem cos skasowalem cos dodalem nie wazne ;D! Najważniejsze że udało się odpalic

No właśnie ważne - takie informacje należy rozpowszechniać na wypadek gdyby ktoś inny miał analogiczny problem, wtedy wiadomo, jak z nim walczyć.
_____________________________________________________________________


Gauri napisał/a:
Wpisuję Cię na listę osób, którym Kalia może niechcący urwać głowę przy samych kostkach ^^

:vampir: Oh, I love this job... :]

Polecam: http://takbardzozle.blogs...2-pisownia.html
 
 
czorny9


Wersja gry S1: Nie mam gry
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Wersja gry S3: Nie mam gry
Dołączył: 01 Gru 2015
Posty: 9
Wysłany: 2015-12-04, 19:51   

Ale nawet jakbym chciał pomóc to nie wiem :P tzn zrobiłem to co pisane było 2 posty wcześniej Chyba wziąłem tym drugim programem żeby usunąć aktywację wpisałem kod i jakoś załapało. Konkretnie nie wiem co zrobiłem ale na pewno rejestru nie skasowalem więc chyba wpisałem ręcznie klucz i się udało :) wiem że napisałem trochę samolubnie Ale po kilku dniach męczarniach zaskoczyło samo 😃😃 a powiedzcie mi jak już pisze czy po necie to jakoś da radę zagrać?
 
 
Lord Darth 
Lider



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Klan S1: Zakon Ciemności
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Zaproszone osoby: 5
Klan S2: Zakon Ciemności
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Jungle Hunt
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Pomógł: 6 razy
Wiek: 23
Dołączył: 17 Lip 2007
Posty: 302
Skąd: Piaseczno
Wysłany: 2015-12-04, 21:15   

Jedynie przez tunngle możesz pograć. Serwery multiplayer zostały wyłączone.
 
 
CieńRządzi 
Kusicielka Lodowych Elfów



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Pomogła: 4 razy
Wiek: 17
Dołączyła: 25 Paź 2011
Posty: 135
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2017-04-09, 13:41   

Witajcie, właśnie mam ten sam problem, tyle że nic nie działa.
Przeprowadziłam się na nowego laptopa, chciałam zainstalować złotą edycję - wszystko ładnie pięknie, aktywacja kodu do podstawki przebiegła pomyślnie, po czym nie akceptuje mi kodu do Ice and Blood - nie sposób tego ominąć, gra się odpala z zablokowanym smoczym magiem, pisanie kodu czy małymi czy wielkimi literami niczego nie zmienia.
Ktoś coś? ;/ :(
_____________________________________________________________________
"Zawsze wybieraj faceta, który umie gotować.
Uroda przemija, głód zostaje"
 
 
 
Lord Darth 
Lider



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Klan S1: Zakon Ciemności
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Zaproszone osoby: 5
Klan S2: Zakon Ciemności
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Jungle Hunt
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Pomógł: 6 razy
Wiek: 23
Dołączył: 17 Lip 2007
Posty: 302
Skąd: Piaseczno
Wysłany: 2017-04-09, 14:21   

Cóż, możliwość automatycznej aktywacji dodatku została wyłączona lub schrzaniona.

Możesz to zrobić ręcznie: http://forum.sacred.pl/viewtopic.php?t=8048

Lub ściągnąć odblokowane pliki i wrzucić je do folderu PAK: http://uploadfile.pl/pokaz/1065077---izmw.html
Ostatnio zmieniony przez Lord Darth 2017-04-09, 14:22, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
CieńRządzi 
Kusicielka Lodowych Elfów



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Pomogła: 4 razy
Wiek: 17
Dołączyła: 25 Paź 2011
Posty: 135
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2017-04-13, 12:16   

No i już wszystko jasne! Zadziałało. Dzięki za pomoc :D

PS. Jakby komuś na win8 lub 10 gra się po prostu zawieszała lub wyłączała po chwili, to odpalcie w oknie. Przynajmniej u mnie poskutkowało i jest okej, podobnie z S1 (tak dla mniej ogarniających).
_____________________________________________________________________
"Zawsze wybieraj faceta, który umie gotować.
Uroda przemija, głód zostaje"
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,17 sekundy. Zapytań do SQL: 13