logo



FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Kody
Autor Wiadomość
Kalia 
w(y)kurzacz trolli



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: IB/WS: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Jungle Hunt
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Pomogła: 59 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 13 Lut 2007
Posty: 1966
Skąd: Zielonka k. Warszawy
Wysłany: 2017-02-15, 15:37   

SarynPro napisał/a:
mam tylko 2 rzeczy Bahamuta z QUESTÓW, nie wydropiłem ich z potworów tylko questów

To być może kwestia poziomu trudności (im wyższy tym więcej leci - na tym poziomie powinieneś być już daaaleko na Srebrnym, a niektórzy na 40lvl już podgryzają Złoto) i potworków, na które polujesz - przejdź się na pustynię przed Shaddar-Nur i poluj na wielkie pająki albo na bagnach przed Zhurag-Nar na Shaddary. No i jest jeszcze genialna jaskinia przy Khorad-Nur, którą możesz sobie resetować z każdym przejściem. W sumie mogą być też smoki, ale jest ich mało i proporcjonalnie do tego, ile się trzeba za nimi naganiać, dają mały profit.
Generalnie celuj we wszelkie stworzenia typu Czempion ("kolczaste" kółeczko pod nogami), bo z innych to rzeczywiście mało co leci.

Btw - nie wiem, dlaczego większą wiarę pokładasz w kodzie niż w opinii ludzi, którzy co najmniej kilka lat na grze stracili :P
_____________________________________________________________________


Gauri napisał/a:
Wpisuję Cię na listę osób, którym Kalia może niechcący urwać głowę przy samych kostkach ^^

:vampir: Oh, I love this job... :]

Polecam: http://takbardzozle.blogs...2-pisownia.html
 
 
Lord Darth 
Lider



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Klan S1: Zakon Ciemności
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Zaproszone osoby: 5
Klan S2: Zakon Ciemności
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Jungle Hunt
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Pomógł: 6 razy
Wiek: 24
Dołączył: 17 Lip 2007
Posty: 306
Skąd: Piaseczno
Wysłany: 2017-02-15, 17:31   

Widzę, że trzeba to bardziej łopatologicznie.

SarynPro napisał/a:
Cóż jakoś ja mam już 42 level, questów głównych zrobiłem mało, poboczne wszystkie i mam jakieś 160% znajdowania rzadkich przedmiotów i mam tylko 2 rzeczy Bahamuta

Musisz wiedzieć, że poza Bahamutem są inne zestawy setowe dla wszystkich postaci, tak więc te Twoje 160% daje Ci szansę na rzadki przedmiot, ale nie na Bahamuta. I też nie myśl, że 160% to jest jakoś strasznie dużo.

SarynPro napisał/a:
z QUESTÓW, nie wydropiłem ich z potworów tylko questów, i żadnego następnego nie wydropiłema

Może to być dla Ciebie szok, ale z potworów też wypadają. Zbieg okoliczności, że akurat to co chciałeś otrzymałeś z zadań. Zastosuj wskazówki Kalii.

SarynPro napisał/a:
a tak jak mówiłem WSZYSTKIE zadania poboczne wykonane oprócz 7 z którymi się albo spóźniłem

Również wykonałem WSZYSTKIE zadania niezliczoną ilość razy, bez spóźnień i bez 5 mumii, które się rzucają i zabijają towarzyszki podróży. Tak więc możesz mi wierzyć, że niewykonanie któregoś z zadań nie zablokuje Ci skompletowania Bahamuta.

SarynPro napisał/a:
Także jeśli ten kod nie działa to zgaduje że ów seta nie zdobędę :( .

Nie od razu wypadną Ci wszystkie przedmioty świata. Graj i uzbrój się w cierpliwość.
Ostatnio zmieniony przez Lord Darth 2017-02-15, 17:33, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
SarynPro 
Nikt


Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: 2.43
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Citadel
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Wiek: 21
Dołączył: 12 Lut 2017
Posty: 3
Skąd: Myrtana
Wysłany: 2017-02-15, 18:33   

Ale nie rozumiecie, z samych questów pobocznych nie zdobyłem takiego poziomu, jestem nisko w kampanii, dopiero zbieranie żywiołów ale już zabiłem wszystkie smoki (Loromira jasne że nie) z tymi wielkimi pająkami z pustyni się dużo męczyłem bo tak pod koniec 1 rozdziału już chciałem pójść na Shaddar Nur i pozabijałem pełno tych pająków, wasze rady są dobre, ja gram na brązie bo pierwszy raz gram w Sacreda, nie znam się procentowościach lootu, ale spróbuje grać dalej i zdobyć set Bahamuta chociaż z tego co widze innego sposobu niż zabijanie stworów nie ma, zapytam więc czy jest taka możliwość jak zapisanie obecnej postaci i granie nią na innym poziomie trudności? zgaduje że będę miał większe szanse na loot
 
 
Lord Darth 
Lider



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Klan S1: Zakon Ciemności
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Zaproszone osoby: 5
Klan S2: Zakon Ciemności
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Jungle Hunt
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Pomógł: 6 razy
Wiek: 24
Dołączył: 17 Lip 2007
Posty: 306
Skąd: Piaseczno
Wysłany: 2017-02-15, 20:14   

Jest możliwość. Podczas gry klikasz "Esc" i "Eksportuj". Następnie w menu głównym wybierasz nową grę i importujesz zapisaną postać. ^^
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,21 sekundy. Zapytań do SQL: 14