logo



FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Nie da rady aktywować dodatku
Autor Wiadomość
Xeerix 


Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry S3: Nie mam gry
Dołączył: 15 Gru 2014
Posty: 43
Wysłany: 2016-10-12, 21:06   Nie da rady aktywować dodatku

Cześć! Chciałem wrócić do Sacreda, ale się nie da. Instalacja poszła gładko, aktywacja podstawki też, ale za ... nie mogę aktywować dodatku. Po prostu po wpisaniu seriala do niego pisze że jest błędny. Dezaktywować poprzez program (ten w którymś folderze z instalacji) nie mogę, wyświetla się że jeśli nie jest aktywowany na tym komputerze to nie mogę zdezaktywować. Manualna aktywacja też nic, pisze że klucz jest błędny. Już nie mam sił na to, ma ktoś jakiś pomysł?
  My status
 
Kalia 
w(y)kurzacz trolli



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: IB/WS: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Jungle Hunt
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Wiek: 28
Dołączyła: 13 Lut 2007
Posty: 1962
Skąd: Zielonka k. Warszawy
Wysłany: 2016-10-12, 22:16   

Na początek test poprawności danych (czyli przypadki głupie, ale częste):
- upewnij się, że nie próbujesz wpisać klucza np. od podstawki do dodatku (zdarza się najczęściej osobom, które miały/mają kilka kopii gry, ale nie tylko);
- upewnij się, że wpisujesz właściwy kod - na pudełkach/instrukcjach często wypisane są różne kody np. promocyjne dystrybutora i w ferworze walki z instalacją zdarza się, że się pomylą; najłatwiej to stwierdzić licząc znaki i ich rozłożenie (klucze do S2 mają postać 4x4 znaki);
- porównaj klucz z tym, co wpisujesz, najlepiej od tyłu albo niech zrobi to ktoś inny - ja osobiście instalując jakiś czas temu S1 przez ponad pół godziny uparcie wpisywałam 9 zamiast 6 i dostawałam białej gorączki.
_____________________________________________________________________


Gauri napisał/a:
Wpisuję Cię na listę osób, którym Kalia może niechcący urwać głowę przy samych kostkach ^^

:vampir: Oh, I love this job... :]

Polecam: http://takbardzozle.blogs...2-pisownia.html
 
 
Xeerix 


Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry S3: Nie mam gry
Dołączył: 15 Gru 2014
Posty: 43
Wysłany: 2016-10-15, 13:35   

Dzięki, jakoś poszło :) Już nie wiem jak, jakiś error wyskoczył ale weszło :) Dzięki.
  My status
 
Lord Darth 
Lider



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Klan S1: Zakon Ciemności
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Zaproszone osoby: 5
Klan S2: Zakon Ciemności
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Jungle Hunt
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Wiek: 23
Dołączył: 17 Lip 2007
Posty: 295
Skąd: Piaseczno
Wysłany: 2016-10-15, 15:52   

Zobacz, czy masz odblokowaną postać Smoczego Maga.
 
 
Xeerix 


Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry S3: Nie mam gry
Dołączył: 15 Gru 2014
Posty: 43
Wysłany: 2016-10-15, 17:01   

Jest Smoczy Mag, tak samo jak tereny z dodatku :) Sacred 2 to jednak dziwna gra, wywala błąd a jednak puszcza dodatek, fuck logic.

[ Dodano: 2016-10-23, 00:21 ]
Sorrki za multiposta, ale coś się podziało. Zaktualizowałem system (mam na myśli taką aktualizację przy wyłączaniu komputera "Zaktualizuj i zamknij"). Wszystko świetnie, ale Sacred znowu chce klucz do dodatku który był już aktywowany... Nie wiem o co chodzi, ale jak to rozwiązać.
  My status
 
Anna K. 


Wersja gry S1: Classic: 1.66
Wersja gry S2: 2.10.1
Wersja gry S3: Nie mam gry
Dołączyła: 08 Sty 2017
Posty: 2
Wysłany: 2017-01-08, 22:06   

Miałam podobny problem , wskazówki pomogły, dziekuje :)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,19 sekundy. Zapytań do SQL: 13