logo



FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Jak zapisać stan gry na LAN ?
Autor Wiadomość
ReX0 


Wersja gry S1: Classic: 1.66
Wersja gry S2: Nie mam gry
Wersja gry S3: Nie mam gry
Wiek: 16
Dołączył: 11 Cze 2015
Posty: 5
Skąd: Polska
Ostrzeżeń:
 1/7/9
Wysłany: 2015-06-22, 20:19   Jak zapisać stan gry na LAN ?

Gram z kolegą w Sacreda na LAN, Tunngle i chcemy zapisać stan gry. Naciskam "Zapisz grę", zapisuję. Nazajutrz chcemy wczytać ostatni postęp gry i nie możemy :( PLS pomóżcie !
 
 
Lord Darth 
Lider



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Klan S1: Zakon Ciemności
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Zaproszone osoby: 5
Klan S2: Zakon Ciemności
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Jungle Hunt
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Pomógł: 6 razy
Wiek: 24
Dołączył: 17 Lip 2007
Posty: 306
Skąd: Piaseczno
Wysłany: 2015-06-22, 21:26   

Kiedy zapiszesz grę, nie wychodź z niej, wejdź do folderu "Sacred->save" i zobacz, czy coś tam masz (To samo zrób po wyłączeniu gry). Jak tak, skopiuj gdzieś ten zapis, włącz grę, skopiuj z powrotem do folderu "save" i zobacz, czy możesz wczytać zapisany stan gry.

I takie pytanko, pirat?

I mógłbyś też sprecyzować, o co dokładniej chodzi. Zapisany stan gry Ci znika, czy po prostu ładuje się długo, czy może w ogóle?
Ostatnio zmieniony przez Lord Darth 2015-06-22, 21:29, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
ReX0 


Wersja gry S1: Classic: 1.66
Wersja gry S2: Nie mam gry
Wersja gry S3: Nie mam gry
Wiek: 16
Dołączył: 11 Cze 2015
Posty: 5
Skąd: Polska
Ostrzeżeń:
 1/7/9
Wysłany: 2015-06-22, 21:33   

Mam pirata.

Wchodzę na MP w "Zapisz grę" jest nasz stan gry, ale nie mogę wcisnąć "Wczytaj".
 
 
Lord Darth 
Lider



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Klan S1: Zakon Ciemności
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Zaproszone osoby: 5
Klan S2: Zakon Ciemności
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Jungle Hunt
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Pomógł: 6 razy
Wiek: 24
Dołączył: 17 Lip 2007
Posty: 306
Skąd: Piaseczno
Wysłany: 2015-06-22, 21:34   

Musisz na "LAN-ie" kliknąć "stwórz grę", następnie wybrać "kooperację". Wtedy będziesz mógł wczytać grę.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,14 sekundy. Zapytań do SQL: 13