logo



FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Postać sie nie rusza
Autor Wiadomość
wladyslaw 


Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: IB/WS: 2.65.2
Dołączył: 30 Lis 2008
Posty: 28
Skąd: Lublin
Wysłany: 2012-01-23, 11:35   Postać sie nie rusza

Używając driadą CA w combo (uderzenie + natarcie) postać po kilku szybkich atakach potrafi sie zawiesić i nie chce sie ruszyć...problem dotyczy szczególnie dmuchawek bo przy łukach tego nie zauważyłem. Nic nie pomaga za wyjątkiem zapisania i ponownego wczytania co jest dość irytujące. Miał ktoś ten problem i wie jak go rozwiązać? teleportacja nie pomaga
 
 
CieńRządzi 
Kusicielka Lodowych Elfów



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Pomogła: 4 razy
Wiek: 21
Dołączyła: 25 Paź 2011
Posty: 135
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2012-01-25, 14:25   

Miałam to samo niedawno z Wysoką Elfkę
wszystko było ok aż nagle się zatrzymała i nie mogłam nią w ogóle ruszyć :/
Wiesz... próbowałam wszystkie sposoby jakie wpadły mi do głowy - ale działa tylko zapis gry ... :(
_____________________________________________________________________
"Zawsze wybieraj faceta, który umie gotować.
Uroda przemija, głód zostaje"
Ostatnio zmieniony przez CieńRządzi 2012-03-02, 13:56, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
Bluearga 


Wersja gry S1: Nie mam gry
Wersja gry S2: IB/WS: 2.65.2
Platforma S2: PC
Dołączyła: 23 Maj 2012
Posty: 7
Skąd: Poznań
Wysłany: 2012-05-24, 20:34   

Ze Smoczym magiem jest dokładnie to samo... Zawsze zawiesza mi się podczas walki z tym wielkim golemem, pierwszy boss na serio. Przez to nie da się go pokonać :/

Jest jakiś sposób na po prostu ominięcie tego epidotu? Nie mam zamiaru walczyć z golemem tysiąc razy i nigdy go nie pokonać bo przy 4/5 jego HP walnie mnie zawsze tym swoim kamieniem, zepchnie na początek kładki i zawiesza mi postać...
 
 
Kalia 
w(y)kurzacz trolli



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: IB/WS: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Jungle Hunt
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Pomogła: 59 razy
Wiek: 32
Dołączyła: 13 Lut 2007
Posty: 2059
Skąd: Zielonka k. Warszawy
Wysłany: 2012-05-26, 09:36   

[quote="Bluearga"]zepchnie na początek kładki[/quote]
Zejdź z kładki?
_____________________________________________________________________
Moja galeria

Gauri napisał/a:
Wpisuję Cię na listę osób, którym Kalia może niechcący urwać głowę przy samych kostkach ^^

:vampir: Oh, I love this job... :]

Polecam: http://takbardzozle.blogs...2-pisownia.html
 
 
Bluearga 


Wersja gry S1: Nie mam gry
Wersja gry S2: IB/WS: 2.65.2
Platforma S2: PC
Dołączyła: 23 Maj 2012
Posty: 7
Skąd: Poznań
Wysłany: 2012-05-28, 17:34   

Nie mogę, bo wtedy właśnie mi blokuje postać i nie da się z nią nic zrobić.

Nawet jak przeteleportuje się za pomocą obelisku, to i tak dalej nie może się ruszać. Tylko wyjście z gry pomaga.
 
 
Kalia 
w(y)kurzacz trolli



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: IB/WS: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Jungle Hunt
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Pomogła: 59 razy
Wiek: 32
Dołączyła: 13 Lut 2007
Posty: 2059
Skąd: Zielonka k. Warszawy
Wysłany: 2012-05-28, 21:09   

Hmmm... chyba trochę nie do końca dokładnie opisałaś problem, bo ja to zrozumiałam tak, że stoisz na kładce, dostajesz kamieniem, spycha cię na początek i blokuje, a wygląda na to, że jesteś na dole, obrywasz i dostajesz teleport na początek kładek, tak?
_____________________________________________________________________
Moja galeria

Gauri napisał/a:
Wpisuję Cię na listę osób, którym Kalia może niechcący urwać głowę przy samych kostkach ^^

:vampir: Oh, I love this job... :]

Polecam: http://takbardzozle.blogs...2-pisownia.html
 
 
Bluearga 


Wersja gry S1: Nie mam gry
Wersja gry S2: IB/WS: 2.65.2
Platforma S2: PC
Dołączyła: 23 Maj 2012
Posty: 7
Skąd: Poznań
Wysłany: 2012-05-31, 17:04   

Zrobiłam screena.
http://i46.tinypic.com/9lflfn.jpg
Blokuje mnie w tym miejscu, ale tylko wtedy kiedy golem rzuci we mnie kamieniem i mnie po prostu odrzuci dokładnie tam. Jako, że walczę na dystans to jeżdżę na koniu wokół niego i nie wiem jakim cudem, ale golem ZAWSZE trafi mnie kamieniem właśnie przy tym miejscu i mnie blokuje wtedy.
 
 
Kalia 
w(y)kurzacz trolli



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: IB/WS: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Jungle Hunt
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Pomogła: 59 razy
Wiek: 32
Dołączyła: 13 Lut 2007
Posty: 2059
Skąd: Zielonka k. Warszawy
Wysłany: 2012-05-31, 21:45   

Cóż, jest to granica dwóch obiektów, być może występuje tam jakiś błąd. Unikaj więc tamtego miejsca - ogranicz pole walki do drugiej połowy krateru.
_____________________________________________________________________
Moja galeria

Gauri napisał/a:
Wpisuję Cię na listę osób, którym Kalia może niechcący urwać głowę przy samych kostkach ^^

:vampir: Oh, I love this job... :]

Polecam: http://takbardzozle.blogs...2-pisownia.html
 
 
wladyslaw 


Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: IB/WS: 2.65.2
Dołączył: 30 Lis 2008
Posty: 28
Skąd: Lublin
Wysłany: 2012-06-15, 11:40   

Jeżeli chodzi o unieruchomienie się postaci to sprawa się rozwiązuje gdy zainstalujemy community patch [s]bynajmniej[/s] przynajmniej w przypadku driady. Gdy postać się nie rusza zaczyna odchylać ręce na boki i po chwili można już się ruszyć i grać dalej :)
Ostatnio zmieniony przez Kalia 2014-08-05, 09:03, w całości zmieniany 3 razy  
 
 
loloki87 
Badacz Faerunu, Bankai S3



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry S3: Nie mam gry
Dołączył: 18 Lip 2012
Posty: 37
Skąd: Śląsk
Wysłany: 2014-08-04, 21:24   

U mnie jest tak samo, też w przypadku driady, używając comba natarcie + uderzenie postać się zatrzymuje w trakcie koszenia wrogów i nie można nią ani atakować ani chodzić czy biegać, jedyne co można zrobić to włączać bufy i je wyłączać, automatyczne podnoszenie też działa :( zauważyłem że dzieje się tak gdy postać osiągnie fajny poziom, w moim przypadku ten problem pojawił się kiedy moja driada osiągnęła 72 czy 73 poziom. A co do community patch to nie wiem czy mi pomoże bo gram na patchu już ponad pół roku a problem się jednak pojawia, myślałem nad zakupem nowego wierzchowca bo pomyślałem że moja jaszczurka na 91 poziomie się jakoś popsuła i jak kupie nowego gada to problem jakoś zniknie, lub też może pomogłoby coś w ustawieniach rozgrywki? nie próbowałem bo nie wiem co wyłączyć a co zostawić . :(
Ostatnio zmieniony przez loloki87 2014-08-04, 21:26, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 14