logo



FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Alcalata Mądry i Króliki
Autor Wiadomość
Angius 
Mighty Mage



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Dołączył: 11 Lip 2011
Posty: 27
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2011-11-12, 00:20   Alcalata Mądry i Króliki

Ciekawy bug, lub może nieodkryty EE:
Gram sobie krasiem i postanowiłem powalczyć trochę z królikami, zachodzę, standardowo bariera, Alcalata walczący z trollem... Pod koniec walki pojawił sie blisko bariery tak, że zdążyłem do niego dobiec i zagadać. Nie pojawiło się nic, on sam zniknął. Od początku sądziłem, że tak będzie, bo skoro nikt nigdy nie miał do niego dobiec, to po co dawać mu kwestie...
Gdy jednak zacząłem przywoływać króliki, Alcalata [b]pojawił się[/b] w kręgu i zaczął je atakować razem ze mną! Jego ataki zadawały obrażenia królikom, mnie nie. Po kliknięciu na niego rzucał na przemian typowymi tekstami typu [i]Czy wiesz, ze kowale...[/i] i tekstami z momentu, gdy spotykamy go magiem po raz drugi bodaj - [i]Napiszę o tobie książkę[/i], etc.
Jak dam radę, wrzucę screeny z Alcalatą spacerującym po kręgu :D
 
 
 
Thecmelion 
TheC(melion) :P



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: [SF] Black Hand
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Klan S2: Nie dotyczy :)
Wersja gry S3: Nie mam gry
Pomógł: 166 razy
Wiek: 30
Dołączył: 09 Lut 2007
Posty: 2219
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-11-12, 01:17   

Napewno nie jest to żaden EE, bo Eggi są ogólnodostępne bez żadnych problemów i są podane na tacy. Jajkiem to są co najwyżej Krwawe Króliki, wyskakujące z pobliskiego Kamulca. A to że Tobie udało się pogadać Alcalatą, który walczył z Trollem, to czysty fuks lub dziura w grze, która na to pozwoliła. Zazwyczaj po wybiciu Trolla czarodziej odteleportuje się. :P Jak na moje oko miałeś po prostu szczęście, że ta dziurawa gra Ci to umożliwiła.
_____________________________________________________________________
:ziew:
 
 
 
Angius 
Mighty Mage



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Dołączył: 11 Lip 2011
Posty: 27
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2011-11-12, 01:20   

Czyli fuks :D
Ale jestem ciekaw, czy komuś jeszcze się to udało? Bo ja jak grałem w Sacreda, w S+, w UW, kilkadziesiąt razy byłem na królikach, to udało mi się dopiero teraz... Ale to znaczy, że można :D
 
 
 
stachnie 


Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Dołączył: 22 Sty 2013
Posty: 6
Wysłany: 2013-11-28, 18:47   

Chyba widziałem jakąś wersję tego buga. Gram Krasnoludem; poszedłem w tamto miejsce i z ciekawości załatwiłem trolla granatem. Wtedy bariera zniknęła i mogłem raz skorzystać z królików. Po odejściu kawałek dalej i powrocie kamień był już nieaktywny.

S.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 13