logo



FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Podpis
Autor Wiadomość
Kriksos 
Kriksos



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: 2.0.2
Platforma S2: PC
Wiek: 24
Dołączył: 11 Maj 2013
Posty: 12
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2013-05-20, 15:18   Podpis

Chodzi mi konkretnie o to, że chcę wstawić obrazek do podpisu w moim profilu i nie mogę tego zrobic. Jest tam napisane Umożliwia wstawienia obrazka do twojego podpisu. Tylko jeden obrazek jest dozwolony w podpisie, nie może być szerszy niż 0 pikseli i wyższy niż 0 pikseli. Rozmiar nie może przekraczać 0 Kb. próbowałem wstawić i nic. z góry dzięki za pomoc
_____________________________________________________________________
Sacred UW : gladiator 162 lvl
mroczny elf 156 lvl
krasnolud 140 lvl
Sacred 2 : wojownik cienia 143 lvl
inkwizytor 98 lvl
driada 76 lvl
 
 
Thecmelion 
TheC(melion) :P



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: [SF] Black Hand
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Klan S2: Nie dotyczy :)
Wersja gry S3: Nie mam gry
Wiek: 29
Dołączył: 09 Lut 2007
Posty: 2216
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-05-20, 15:21   

Na serwer forumowy nie wrzucisz żadnego obrazka. Chcesz mieć siga to wgraj obrazek o odpowiednich wymiarach na jakiś hosting obrazków (przykładowo ImageShack, imgur, tinypic) i wrzuć do podpisu linka w tagach IMG, wtedy będziesz miał podpis.
_____________________________________________________________________
:ziew:
 
 
 
Kriksos 
Kriksos



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: 2.0.2
Platforma S2: PC
Wiek: 24
Dołączył: 11 Maj 2013
Posty: 12
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2013-05-20, 15:35   

dzięki, ale teraz problemem jest rozmiar bo nie mam zielonego pojęcia jaki ma być
_____________________________________________________________________
Sacred UW : gladiator 162 lvl
mroczny elf 156 lvl
krasnolud 140 lvl
Sacred 2 : wojownik cienia 143 lvl
inkwizytor 98 lvl
driada 76 lvl
 
 
Thecmelion 
TheC(melion) :P



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: [SF] Black Hand
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Klan S2: Nie dotyczy :)
Wersja gry S3: Nie mam gry
Wiek: 29
Dołączył: 09 Lut 2007
Posty: 2216
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-05-20, 15:40   

Maksymalnie 300px wysokości, szerokość może być więcej, byle nie taki, żeby layout rozwalał. Edit: Szerokość może być do 600-700 około. :)
_____________________________________________________________________
:ziew:
Ostatnio zmieniony przez Thecmelion 2013-05-20, 15:42, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,16 sekundy. Zapytań do SQL: 13