logo



FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Tunngle
Autor Wiadomość
Crims 


Wersja gry S1: Classic: 1.66
Wersja gry S2: 2.43
Dołączył: 09 Lut 2012
Posty: 15
Skąd: Wawa
Wysłany: 2012-03-08, 14:57   Tunngle

Witam

Jak zagrać przez ten program z innymi graczami?
Mam go zainstalowanego, jestem zarejestrowany, znajduję pokój wchodzę i co dalej...?
W grze nie widzę serweru jeśli wejdę w grę przez lan.
Ostatnio zmieniony przez Crims 2012-03-08, 19:57, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
3lolek 
Hive a good day!



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Klan S1: WzC
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Klan S2: WzC
Platforma S2: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Pomógł: 1 raz
Wiek: 20
Dołączył: 28 Gru 2009
Posty: 107
Skąd: Tarnobrzeg
Ostrzeżeń:
 1/7/9
Wysłany: 2012-03-10, 22:14   

[b]Crims[/b], chcesz grać w S2 przez tunngle? przecież jest jeszcze Open na przykład albo Closed, po co ci tuungle?

Wracając do tematu przez Tunngle gra się mniej więcej tak: szukasz w czymśtam (nie używałem tego często więc wiesz...) Sacred 2 Fallen Angel i dołączasz do pokoju. Potem wchodzisz na grę w sieci LAN i znajdujesz serwa zalożonego przez kogoś. Coś pod ten deseń.
_____________________________________________________________________

WzC 4eva! \m/
  My status
 
Crims 


Wersja gry S1: Classic: 1.66
Wersja gry S2: 2.43
Dołączył: 09 Lut 2012
Posty: 15
Skąd: Wawa
Wysłany: 2012-03-12, 07:51   

Wg. info na większości stron open i closed niedługo znikną, dlatego pytam o tunngle.

Poradziłem już sobie - widzę serwery niestety białego jeszcze nie udało mi się ujrzeć(same szare, zapełnione...), może po zamknięciu serwerów przybędzie osób.
 
 
karci0 


Wersja gry S1: Nie mam gry
Wersja gry S2: 2.43
Platforma S2: PC
Dołączył: 29 Lis 2011
Posty: 15
Skąd: Białystok
Wysłany: 2012-04-07, 00:44   

no i nadeszła apokalipsa :/ ten tunngle działa tak, ze tylko go odpalam wchodzę do pokoju "sacred 2" i włączam grę -> multi -> lan ? a mogę grać postacią którą miałem na sieci zakmnietej ?
 
 
 
Thecmelion 
TheC(melion) :P



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: [SF] Black Hand
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Klan S2: Nie dotyczy :)
Wersja gry S3: Nie mam gry
Pomógł: 165 razy
Wiek: 29
Dołączył: 09 Lut 2007
Posty: 2211
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-04-07, 01:17   

[b]karci0[/b], bystry jesteś jak diabli. Nie wiesz, że LAN (podobnie jak sieć otwarta) bazuje na postaciach zrobionych na singleplayerze? Wszystkie takie postacie można wykorzystać w tych 3 trybach. Sieć zamknięta to serwery [i]Deep Silver[/i], które już zostały zamknięte. Jeśli postaci nie eksportowałeś (w dodatku), to je utraciłeś bezpowrotnie. Na LANie, czyli Tunngle, możesz grać tym, co stworzyłeś sobie na singlu lub Openie. O postaciach z Closed zapomnij. :roll:
_____________________________________________________________________
:ziew:
 
 
 
karci0 


Wersja gry S1: Nie mam gry
Wersja gry S2: 2.43
Platforma S2: PC
Dołączył: 29 Lis 2011
Posty: 15
Skąd: Białystok
Wysłany: 2012-04-07, 02:00   

heh, nie ma jak miły admin ;] wiem, że po lanie używa się postaci z singla, ale właśnie chodziło mi o to czy można i w jaki sposób importować postać z zamkniętej, w sumie i tak nie miałem dodatku (a przymierzałem się kupić :/ ) więc pozamiatane, właśnie skończyłem przygodę z sacred2 w takim razie, bo nie widzi mi się budowa postaci od zera... ale jeszcze troche i Diabełek 3 wyjdzie, nic więcej do szczęścia nie potrzeba :)
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 12