logo



FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
koniec złota
Autor Wiadomość
skazony 


Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: Nie mam gry
Dołączył: 24 Sie 2011
Posty: 12
Skąd: \=l=/
Wysłany: 2011-10-04, 23:31   koniec złota

Muszę się pochwalić że udało mi się gada ubić ( tylko raz nadziałem się na te jego kolce i to dość skutecznie)
Mam jednak pytanie:
- jak dostać się do "gratów" wywalonych przez te ośmiornice które są w takim jakimś polu energetycznym.
Po za tym mam jakieś takie nieodparte wrażenie że chyba wszystkiego nie zrobiłem :/ - widnieje tam taka strzałka (w dół) i za chińskiego luda nie wiem co z nią zrobić :(

jakaś podpowiedz ?
 
 
Thecmelion 
TheC(melion) :P



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: [SF] Black Hand
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Klan S2: Nie dotyczy :)
Wersja gry S3: Nie mam gry
Pomógł: 166 razy
Wiek: 30
Dołączył: 09 Lut 2007
Posty: 2219
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-10-04, 23:37   

Na pierwsze pytanie odpowiedź znajdziesz tutaj: http://forum.sacred.pl/viewtopic.php?p=88270#88270 . Co do drugiego to o jaką strzałkę Ci chodzi, tą na dole ekranu, gdzie pokazana jest np. pora dnia? Czy jakaś inna, miedzy innymi na minimapie? Wytłumacz dokładniej bo nie wiadomo o co chodzi. Jeśli nie jesteś pewien czy czegoś nie wykonałeś to sprawdź książkę (L) lub mapę główną. A jeśli jeszcze zrobiłeś wszystkich zadań w Menelgond to pozwiedzaj tereny i może znajdziesz coś, czego nie zrobiłeś. :)
_____________________________________________________________________
:ziew:
 
 
 
skazony 


Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: Nie mam gry
Dołączył: 24 Sie 2011
Posty: 12
Skąd: \=l=/
Wysłany: 2011-10-07, 20:22   

super
bardzo CI dziękuję za pomoc, oraz że tak szybko zainteresowałeś się moim problemem.
dzięki
 
 
Braverock 


Wersja gry S1: UW: 2.20
Wersja gry S2: 2.10.1
Platforma S2: PC
Dołączył: 25 Gru 2011
Posty: 2
Skąd: Timberton
Wysłany: 2012-01-01, 18:49   

Witajcie
To mój pierwszy post na tym forum :)
Mam pytanie, jestem krasnoludem 58 lvl i ubiłem Andukara i znikła igła kompasu, czyli gra została skończona, mogę robić co chcę tak?
Jeżeli tak to chciałbym się spytać czy da się dojść jakoś do Belevue? albo do terenów
kampanii Ankarii?
_____________________________________________________________________
Krasnolud 58 Lvl End of story
Ostatnio zmieniony przez Braverock 2012-01-01, 18:50, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Thecmelion 
TheC(melion) :P



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: [SF] Black Hand
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Klan S2: Nie dotyczy :)
Wersja gry S3: Nie mam gry
Pomógł: 166 razy
Wiek: 30
Dołączył: 09 Lut 2007
Posty: 2219
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-01-01, 21:10   

Braverock napisał/a:
Jeżeli tak to chciałbym się spytać czy da się dojść jakoś do Belevue? albo do terenów kampanii Ankarii?

Nie da rady, Menelgond i Ankaria to dwa podzielone obszary, gdzie po obu można śmigać tylko na multi. Jeśli chodzi o kampanie to niestety nie ma takiej możliwości - tylko Demonica może przefrunąć przez morze z Wysp na południu na Pustynię, reszta postaci jest na przegranej pozycji. Jedyne co możesz teraz zrobić to dokończyć to czego jeszcze nie zrobiłeś w Podziemiach, później eksportować postać i grać od nowa w kampanię (tą lub tą), tylko na wyższym poziomie. I to będzie w sumie tyle w tym temacie. :)
_____________________________________________________________________
:ziew:
Ostatnio zmieniony przez Thecmelion 2013-05-04, 23:07, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
Braverock 


Wersja gry S1: UW: 2.20
Wersja gry S2: 2.10.1
Platforma S2: PC
Dołączył: 25 Gru 2011
Posty: 2
Skąd: Timberton
Wysłany: 2012-01-08, 17:18   

A mógłby mi ktoś machnąć mapke z pałacu Andukara do Krasnoludzkich ruin?

Z góry dzięki :D
_____________________________________________________________________
Krasnolud 58 Lvl End of story
 
 
Thecmelion 
TheC(melion) :P



Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: [SF] Black Hand
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Klan S2: Nie dotyczy :)
Wersja gry S3: Nie mam gry
Pomógł: 166 razy
Wiek: 30
Dołączył: 09 Lut 2007
Posty: 2219
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-01-08, 19:34   

[quote="Braverock"]A mógłby mi ktoś machnąć mapke z pałacu Andukara do Krasnoludzkich ruin? [/quote]
Nikt nie będzie Ci robił mapy przez pół Podziemi. Po prostu wracasz tak jak przyszedłeś - przez Dolinę Łez i Piekielną Grań, z grani biegniesz do Purgatori, potem do Wioski Haduków i z tamtąd do Krasnoludzkich Ruin jest chwila. Droga jest łatwa, że nie potrzeby robić mapek na tak duży obszar. Pozdrawiam. :)
_____________________________________________________________________
:ziew:
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 12