logo



FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Nie znaleziono serwera (132)
Autor Wiadomość
rex66666 


Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: Brak
Wersja gry S2: 2.43
Platforma S2: PC
Wiek: 23
Dołączył: 10 Sty 2008
Posty: 27
Skąd: Elbląg
Wysłany: 2011-07-07, 13:43   Nie znaleziono serwera (132)

Witam! Dziś chciałem sobie zrobić nowa postać w sacred II ale niestety pojawił się jakiś ERROR brzmi on tak jak nazwa tematu. Pytałem się trochę innych graczy i dowiedziałem się, że oni tez maja ten error. Co można z tym zrobić ??
Pozdrawiam !
PS: postać jest na MP closed net

Stawiam browara temu kto rozwiąże ten problem !
 
 
 
Alekelaj 



Wersja gry S1: S+: 1.8.96
Wersja gry S2: 2.43
Platforma S2: PC
Dołączył: 07 Lip 2011
Posty: 1
Skąd: Lublin
Wysłany: 2011-07-08, 17:03   

Zarejestrowałem się specjalnie dla tego posta!
Mam Sacreda 2 od premiery i jeszcze nie grałem w Multi. Pewnego pięknego dnia (dwa dni temu) postanowiłem wreszcie spróbować i jak już się pewnie domyślacie "BUM".

Tak jak wymagał post z 2009 roku, w którym poruszaliście ten sam błąd, wklejam screena:

[img]http://img263.imageshack.us/img263/7309/132hh.png[/img]

Pomóżcie.
--------------------------------------------------
EDIT

Błąd występuje w każdym z trybów Multi.
Ostatnio zmieniony przez Alekelaj 2011-07-08, 17:12, w całości zmieniany 1 raz  
  My status
 
Shei 
Rest in Pieces



Wersja gry S1: UW: 2.28
Wersja gry S2: ZE: 2.65.2
Platforma S2: PC
Wersja gry SC: Citadel
Platforma SC: PC
Wersja gry S3: FE
Platforma S3: PC
Pomógł: 98 razy
Wiek: 35
Dołączył: 09 Lut 2007
Posty: 2851
Skąd: Zawiercie
Wysłany: 2011-07-08, 17:47   

Dobra, napisałem, chociaż ja bym jednak i tak poczekał, bo może coś robią na serwerach lub jakaś konserwacja jest czy coś. Dwa dni temu działało, bo akurat sprawdzałem jedną rzecz i stworzyłem smoczego maga. No ale niech Wam będzie, napisałem maila, zobaczymy co odpiszą, o ile nie będę musiał drugiego pisać do kogoś innego, bo teraz gdy Ascaron nie istnieje, to nie wiadomo kto się czym zajmuje...
_____________________________________________________________________

 
 
Slawke pl 



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: 2.43
Platforma S2: PC
Pomógł: 1 raz
Wiek: 22
Dołączył: 11 Wrz 2009
Posty: 31
Skąd: Porto Vallum
Wysłany: 2011-07-09, 11:13   

też czekam na wieści gdysz dostałem nowy klucz do multi bo mój nie działał i wczoraj zrobiłe se konto. czekam z niecierpliwością :D
 
 
rex66666 


Wersja gry S1: UW: 2.28
Klan S1: Brak
Wersja gry S2: 2.43
Platforma S2: PC
Wiek: 23
Dołączył: 10 Sty 2008
Posty: 27
Skąd: Elbląg
Wysłany: 2011-07-13, 19:55   

Uwaga ! Można tworzyć postacie !! ! :shock: :shock: :shock: :shock:
 
 
 
Slawke pl 



Wersja gry S1: ZE KK: 2.28
Wersja gry S2: 2.43
Platforma S2: PC
Pomógł: 1 raz
Wiek: 22
Dołączył: 11 Wrz 2009
Posty: 31
Skąd: Porto Vallum
Wysłany: 2011-07-14, 10:57   

w zamkniętej można ale jak sie daje stwórz to jest ten sam problem (132)

[ Dodano: 2011-07-14, 20:54 ]
Już działa można grać. problem już nie występuje(dziś grałem (14.07)) lepiej żeby później znów nie było tego problemu 8)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 12